Palaa kohteeseen Latex-asut

kuminaiset,totta vai tarua?

Foorumit Fetissit Latex-asut kuminaiset,totta vai tarua?

Tämä aihe sisältää 21 vastaukset, 3,477 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi pehmo avatar pehmo 6 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 22)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #199514
   avatar
  Nimetön

  sen verran harvinainen rotu,tuo jaloista naislajikkeista jaloin,että pitää ihan udella miten aktiivisti kansaa täällä mahtaa olla?

  eräs keskieurooppalainen kumifetistinainen osasi kertoa että "pohjoismaat ovat fetissien erämaata" ,harmittavaa jos oli oikeassa 😕

  #199523
   avatar
  Nimetön

  Seitsemälle naiselle (joista tosin vain kaksi tyttöystäviä ja yhdestä meinasi tulla – muut vain kavereita) kumia ostanut. Kaikki pitänyt sitä, tuskinpa ketään niistä fetisistiksi voisi sanoa mutta eipä kukaan ole sanonut etteikö olisi ollut ihan mukavat yllä.

  Ennakkoluuloja vain.

  #199532
   avatar
  Nimetön

  "Matxi" wrote: Seitsemälle naiselle (joista tosin vain kaksi tyttöystäviä ja yhdestä meinasi tulla – muut vain kavereita) kumia ostanut. Kaikki pitänyt sitä, tuskinpa ketään niistä fetisistiksi voisi sanoa mutta eipä kukaan ole sanonut etteikö olisi ollut ihan mukavat yllä.

  Ennakkoluuloja vain.

  no joo onhan noita "hoitoja" vuosien varrella ollut latexeissa/kumeissa mutta puhtaat fettarit aika vähissä 🙂 onhan niitäkin vastaan tullut toki.

  #199535
   avatar
  Nimetön

  Latex Lady on ainakin kunnon kumifettari. Ensimmäinen kerta, kun pelkkä tarinan lukeminen saa meikäläisen syttymään. Lähemmäs nykypäivää mentäessä meno vain paranee. Eleli vuoden verran ainakin täydessä kumivarustuksessa 24/7, mikä on ihan kiitettävä saavutus.

  Lukekaa ja nauttikaa!

  #199540
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Ainakin omalla kohdalla on ollut sellaisia oppivia fetarinaisia. Heillä ei ole tuota fetissiä ollut luonnostaan mutta sen kai voi jollakin tapaa oppia. Se ei tietysti ole ihan sama juttu kun vertaa sellaiseen jolla tämä fetissi on luonostaan. Mutta parempi sekin kun ei mitään.

  #199547
   avatar
  Nimetön

  On mielestäni aivan luonnollista, että täällä pohjoisen erämailla on vähemmän
  kumiasujen käyttäjiä, fetisistejä ja siten myös naispuolisia fetisistejä (onhan
  väestöpopulaatiokin paljon harvempi kuin keskieuroopassa).
  Toisaalta tällä foorumilla vierailleet naiset ja useat viittaukset "kumihoitoihin"
  osoittaa, että oikeissa olosuhteissa pohjolankin upeat naiset ovat taipuvaisia
  kumiin (kaunis kiitos heille).

  Sitten rupesinkin miettimään miten eri tavalla (kumi)fetisismin voi mieltää.
  Onko siis fetisismiä jos käyttää kumiasuja seksileikkien piristykseksi kerran
  kuukaudessa? Onko fetisismiä, jos tykkäät pukeutua trendikkääseen kumipaitaan
  tai kumihameeseen lähtiessäsi pikkujouluihin? Vai vaaditaanko fetisismiin
  24/7 omistautuminen asialle tai tuleeko sen olla osa D/s suhdetta?

  Uskon, että Suomessa on paljon naisia, jotka voisivat olla jollain tasolla
  kiinostuneita kumifetisismistä. Esim. kumiasujen käyttö muotivaatteena voisi
  olla yksi lähtökohta. Onneksi valikoimaa tuollakin saralla tulee kokoajan
  lisää, eikä fetisistien tarvitse enää pitäytyä yksninomaan pornokamppeissa.
  Usealla miespuolisella kumifeisistillä taitaa olla myös se oikea elämänkumppani
  hakusessa. Jos kumppanin vaatimuslistaan kuuluu taipuminen seksiin kumiasussa
  ekoilla treffeillä tai alistuminen elämätapa-kumiorjaksi, niin silloin
  vaihtoehdot ovat todella harvassa. Kyllä sen oikean löytäminen ilman fetissiäkin
  on jo riittävän vaikeaa.

  #199561
   avatar
  Nimetön

  valitettavan harvinaista kyllä ;(

  pitää kai muuttaa jonnekin missä scene on vanhempaa ja populaa enemmän
  esim. tanskassa on ollut jo 70 luvulla gumiin kihahtaneiden clubeja ym.
  oi miksi oi miksi ei suomessa …

  täälä pitää tarttua kynsin hampain kiinni jos sellaisen harvinaisuuden löytää
  pahimmassa tapauksessa toinen pelästyy moista ja lähtee lätkimään

  niisk ;(…

  #199595
  jaketheman avatar
  jaketheman
  Osallistuja

  oma naiseni kyllä pitää kumia sexikkäänä, mutta ei voi sietää sitä hajua. myös suht kovat hinnatkin pitää huolen, etten hankintoja tule…

  #199597
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  En muista, olenko tätä asiaa jo aikaisemmin esille tuonut, mutta meillä kumppani kieltäytyy kumivetimistä a) vedoten mahdolliseen kumiallergiaan ja b) sanoen, että kumiasut halventaa naista antaen tälle huoran leiman.

  jälkimmäisestä seikasta on keskusteltu ja keskusteltu, mutta allergisen reaktion pelko ajaa joka tapauksessa edelle. Minkäs teet.

  #199598
   avatar
  Nimetön

  Allergiatapaushan on päivänselvä mutta huoranleimalle ei taida juuri pystyä mitään. Sellainen luulo on aikalailla korvien välissä eikä taida "oieta" kovin helposti.

  #199599
   avatar
  Nimetön

  Onhan noita… 8)

  Ei vaan… Tai siis kyllä, ihan oikeasti on. Mutta kuten muutama viesti ylöspäinkin sanottiin, eiköhän väestömäärälliset seikatkin jo sanele, että vähemmässä määrin kuin maailman metropoleilla, joissa esim. "skenetkin" ovat jo isommat. Kun ottaa vielä huomioon sen, että normaalisti tuo "skene" kaiken lisäksi varmaan sisältää vain pienen osan siitä varsinaisesta määrästä, joita kumivaatteet (tai joku muu marginaalimpi juttu) kiinnostaa/voi kiinnostaa, niin luulisi noissa isompien skenejen kaupungeissa ja alueilla/maissa olevankin tosiaan enempi väkeä. Ongelmahan on tietty miten ihmiset "skenen" ulkopuolella törmäävät toisiinsa. Sinänsä ehkä hieman intiimistä asiasta on kumivaatteissakin monelle kysymys.

  Ja asian esittäminen on aina oma sarkansa. Jos puhutaan naisista ja miehistä, tuppaa huomaamaan, että yleensä/usein suhtautumiset tällaisiin seksuaalisiin asioihin omaavat ylläriylläri vähän erilaisia vivahteita naisilla kuin miehillä noin ajatusmaailman ja tunteet/fiilis vs. toiminta -tasolla. Kannattaa kuunnella ja kohdata toinen siellä puolivälissä. 🙂

  Mutta onneahan se kaikki vaatii pirusti. Kuten sanottiinkin, sen "oikean" löytäminen on riittävän vaikeaa ilman fetissejäkään.

  #199604
   avatar
  Nimetön

  "jaketheman" wrote: oma naiseni kyllä pitää kumia sexikkäänä, mutta ei voi sietää sitä hajua. myös suht kovat hinnatkin pitää huolen, etten hankintoja tule…

  Haju ongelmaan auttaa usein laadukkaampien kumivaatteiden hankinta, myös kumivaatteiden pesu niille tarkoitetulla pesuaineella tuntuu miedontavan tuoksua. Joillekin tuoksu on suuri osa kumin viehätystä mutta meidän taloudessa sama homma.. alkuun kumia vierastettiin sen voimakkaan hajun vuoksi.

  Halvat kumivaatteet tuoksuvat usein lähes ilmapallo kumilta kun taas paksummat "kumilakanasta" tehdyt vaatteet tuoksuvat miellyttävämmiltä.

  Viimeksi tilasin uutta 4D rubber companyn transparent graytä ja kun avasin paketin oli tuoksu todella vinha. Kumi tuoksui lähestulkoon lakritsalta, en tiedä mitä ovat uusiin väreihinsä sotkeneet mutta nyt kehui avopuolisokin tuoksua 😀

  #199630
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Halvat tosiaan haisee ilmapalloilta eivätkä ainakaan itseäni miellytä. Paksumpaa ja laadukkaampaa yritän aina hommata, rahastahan laatu on kiinni. Blackstyleltä viimeiset ostokseni tehneenä yllätyin kun paketin avasi ja asut tuoksahtivat hivenen vaniljaiselle tai toffeelle.. miellyttävä kumin tuoksu yhdistettynä "karamelliin" oli mukava yllätys. Tilailenpa toistekin.

  #211208
   avatar
  Nimetön

  "latex1" wrote: Halvat (kumivaatteet) tosiaan haisee ilmapalloilta eivätkä ainakaan itseäni miellytä.

  Tuoksu ei ole mikään ykkösjuttu itselleni. Mieluiten ostaisin varmaan täysin hajutonta lateksia jos sellaista olisi saatavilla.

  Mutta ilmapallomainen (tai ehkä myös kondomityylinen) "teollinen" haju on tavallaan mielestäni kiihottavampi kuin toisten valmistajien tuotteiden makeahkoksi ja miellyttävämmäksi tarkoitettu tuoksu.

  Ehkä siinä tulee sellainen fiilis, että "teollisen" tuoksun hyväksymällä suuremmassa määrin "alistuu materiaalille" ja sen ominaisuuksille kuin silloin, jos haju on sievistellen pyöristetty makeaksi. En tosin tiedä kumpi tuoksuista – se makeampi vai teollisempi – on lähempänä luonnollista lateksia ja mistä hajuerot ylipäänsä syntyvät…

  #211215
   avatar
  Nimetön

  Minusta nuo Latex-tuotteet haisee aluksi vähän epämiellyttävällä, siis sillon heti kun paketin avaa. Mutta jo muutaman käyttökerran ja tuulettamisien+pesujen jälkeen tuoksu on jopa erittäin miellyttävä. Ei tuo avokkikaan moiti millään tavalla noiden tuoksua, itse asiassa on tainnut kumi alkaa miellyttämään yhä enemmän, koska lupasi pitää julkisestikin Latex-legginsejä kunhan vaan ensin hankittua ne. 8) Eli sanoisin; "kuminaiset,totta vai tarua?" TOTTA! Mutta ei niitä kyllä joka oksalla istu. 😆

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 22)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.