↑ Palaa kohteeseen Latex-asut

kumiasujen kokotaulukot

Info Foorumit Fetissit Latex-asut kumiasujen kokotaulukot

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 622 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Calitri 6 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #210315

  suzzi4
  Osallistuja (Participant)

  Kunka paljon eri valmistajien koko taulukoihin on luottaminen verrattuna normaalien vaatteiden koko taulukoihin?

  Kutkuttaisi hankkia libidexiltä catsuitti mutta normaali koko on miesten continental 52 ni mahtuuko koko 50 päälle eli venyykö ja tuntuuko liian tukalata? sivujen arvojen mukaan itseäni mitatessa olen ihan siinä rajoilla.

  #210316

  Senshi
  Jäsen

  Omat kokemukseni etenkin catsuittien kanssa ovat olleet sellaisia, että luotan vain mittatilaustyöhön. Kerralla panostamalla saa varmasti itselle sopivan puvun, joka istuu päälle, ei kiristä eikä tee poimuja.

  Tuo rajoille osuminen on aina paha, sama juttu oli joskus itselläkin. Vähän arpapeliksi se menee. Puku voi olla sopiva, mutta jos se on liian pieni, vetoketjun kanssa voi olla temppuilemista ja istuminen / liikkuminen on vaikeaa. Käytön kannalta siis isompi olisi parmepi, mutta ei välttämättä näytä täydellisen sopivalta.

  #210317

  kanji
  Jäsen

  Paras tapa varmistua on ottaa itsestään kriittiset mitat, eli rinnanympärys, vyötärö, käden pituus olkapäästä ranteeseen, jalan pituus haaruksista nilkkaan jne ja kysellä suoraan Libidexiltä suositusta sähköpostilla. Heillä on made to measure palvelu mutta osaavat mittojen perusteella varmasti tarjota räkkitavarasta lähimpänä olevan koon.

  #210328

  Calitri
  Jäsen

  +1 Kanjin kommentille ehdottomasti. Tarkista huolella nuo mitat, sillä se nuo vakiokoot on aina hieman hankalia. Libidexillä on muistaakseni hyvät mittataulukot ja ne ilmottaa yleensä ne tärkeimmät (nuo Kanjin mainitsemat) mitat. Omista kokemuksista voin sanoa, että ehdottomasti ei pidä luottaa siihen ikävään ajatukseen, että kyllä se kumi venyy. Sitä se ei valitettavasti tee niin helposti kuin kuvittelisi. Se vain rasittaa sitä pukua ihan turhaan ja tuntuu ikävältä päällä. Silti suosittelisin tuota made to measure palvelua, koska se pieni lisähinta on todella pieni siitä, että saa hyvin istuvan puvun.

  #210355

  suzzi4
  Osallistuja (Participant)

  Kiitos vinkeistä! Tästä ilmeisesti opimme ettei halvalla saa ikinä hyvää olisi ollut nimittäin tarjouksessa tällä hetkellä, mutta taitaa jäädä nyt väliin.

  Mutta jotain kumia olisi tarkoitus laittaa nyt tilaukseen joka tapauksessa ostopaikaksi on valikoitumassa libidex tai black style. Toinen kysymys kuuluukin että kumpaan nyt kannattaa rahansa tuhlata? Jostain itselle jäänyt mielikuva että libidexillä olisi vähän laadukkaammat asut, mutta ilmeisesti black stylelläkään ei laadussa mitään moitittavaa ole?

  #210363

  Calitri
  Jäsen

  Nuo kaksi kauppaa ovat sellaiset "alan" standardit, ettei niissä voi mennä metsään. Molemmat tekee melkeinpä parasta laatua, mitä saa suoraan hyllytavarana. Ota sieltä mistä järkevimmin/sopivimmin/halvimmin saat niin hyvä tulee. Kyllähän sitä voi kokeilla yhden puvun tilaamista, jos tuntuu sen verta rahaa riittävän. Sillain ainakin näet sen, että sopiiko nuo vakiokoot ittelles vaikka ootkin siinä kokojen välialueella.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin