Palaa kohteeseen Latex-asut

Kuivapuku Viking

Foorumit Fetissit Latex-asut Kuivapuku Viking

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,014 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 6 vuotta, 10 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #211083
  tippe avatar
  tippe
  Osallistuja

  Melko säväyttävän 😯 näköisiä pukuja (pahus kun ei nainen sisällä 🙁 😆 ), minkalainen lienee pitää päällä?
  Jotkut mallit melko arvokkaita.

  http://hfs.dykk.no/www-pro/bilder/Produ … 000_LL.gif

  http://hfs.dykk.no/www-pro/Produktsider … 000Mil.htm

  http://northeastscubasupply.com/store/u … _3155.html

  #211089
   avatar
  Nimetön

  Sen verta täytyy valitettavasti sanoa, ettei nuo kuivapuvut ole kovinkaan seksittäitä. Sisältä ne on ihan tavallista kangasta/polyesteriä, henkseleitä ja venttiilejä. Ne on ihan täysin käytännön pukuja, joten ainakaan ite en koe niistä mitään fiiliksiä ja niin on moni ihminen sanonut samaa. Oma puku on tietty trilaminaatti mutta noissa kumipuvuissa on ihan sama asia. Jos tietty se ulkoinen fiilis on tärkeämpää niin miksei sitten mutta en suosittele todellakaan niitten ostamista vaan mielummin ihan oikean kumiasun ostoa.

  #211093
  tippe avatar
  tippe
  Osallistuja

  Niin vähän arvelinkin, tunnelmaa kyllä muu materiaali välissä vie.
  Kumiasuissa muutenkin sopivuus on tärkeä eli puvun tulee olla sopivan myötäinen eli ei liian tiukka eikä väljä, noissa kuivapuvuissa taitaa väljyyttäkin olla ihan reilusti.
  Joillekin taas paksu kumi on se oikea vaihtoehto.

  #211098
   avatar
  Nimetön

  Mulla on tollanen musta pro 1000 malli. Tosiaan puvun sisäpinta on kangasta ja fiilis ei ole ollenkaan sama kuin kumista tehdyllä kuivapuvulla. Olenkin teettänyt muutaman kuivapuvun kokokumista ja fiilis on aika mahtava, tosin paljasta ihoa vasten kumipuvulla ei pysty sukeltelemaan vähäsen kuin kesällä koska siinä tulee kylmä, ilman lämmittävää välipukua.

  #211133
   avatar
  Nimetön

  Missä olet teettänyt kuivapuvun ja kuinka paksusta kumista.

  #211151
   avatar
  Nimetön

  Itse olen tehnyt kolme pukua, kaksi rullaliitoksella ja yksi vetoketjulla. Puvut on toimineet sukelluskäytössä ihan hyvin, kun pitää tarpeeksi alla lämmintä, kesähelteillä oon sukellellut pelkät kumit päällä, joustaa tosi kivasti. Talvella tietysti olen vähän pelännyt ettei puku repeä, tosin märkäpuku on ollut alla ettei kovin suurta sokkivaikutusta synny jos kylmä vesi tulee yht äkkiä puvun sisälle. Yhden puvun olen aikoinaan tilannut tuolta http://www.blackstyle.de/ valikosta saa valita haluuko puvun vesitiiviiksi vai ei, vaatii tiiviit vetoketjut ja vahvistetut saumat… Pukujen materiaali on ollut 1…0.8 mm

  #211152
   avatar
  Nimetön

  Sen verran vielä että jos joku innostuu tekemään kuivapuvut itse ja vetoketjulla, niin oon myynyt noita suomen armejan uudenveroisia suojapukuja 86 joissa on käyttämättömät ja uudenveroiset kaasutiiviit vetoketjut, koko puku 60 euroo kappaleelta, tollasta kaasutiivistä vetoketjua kun lähtee hamkkimaan niin ostohinta on toista sataa euroa..

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.