Palaa kohteeseen Nahka-asut

Kokemuksia Intialaisista nahkahousuista

Foorumit Fetissit Nahka-asut Kokemuksia Intialaisista nahkahousuista

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 994 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #219087
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  Näkyy tuolla ebayn ihmeellisessä maailmassa olevan tarjolla intiassa mittojen mukaan tehtäviä nahkahousuja, onko kukaan tilannut, ja onko intialaisilla miten yleensä laatu, mitat kohdillaan?

  #219093
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Eikö ne melkein kaikki tehdä tuolla halvan työn maissa.Pakistan on myös maa,missä tehdään paljon nahkavaatteita.Joskus omistin housut,mitkä oli tehty Pakistanissa,laatu oli aivan asiallista.Kukaan ei tietenkään pysty näkemättä sanomaan,millaista nahan laatu on.Uskoisin,että työn jälki ja saumat kelpaa.

  #219101
  LeatherJ avatar
  LeatherJ
  Osallistuja

  Noissa maissa tosiaankin on käsityö vielä taidossaan. Pakistan on muistaakseni maailman suurin vuotien tuottaja. Eettisyyteen en uskalla ottaa kantaa.
  Minulla on yhdet tilauksesta Pakistanissa tehdyt nahkahousut. Nahka miellttyyvänä tuntuista pehmeää, mutta housujen muoto on outo. Eli jääneet käyttämättömiksi. Pitäisi olla 501 kopiot mutta kaukana siitä.

  #219132
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  Kuulostaa siltä, että toivoa ainakin laadusta olisi. Sopivuus se eniten tuollaisten ei venyvien kohdalla aina jännittää. Kiinalaisten asiakaspalvelijat ovat olleet välillä vähän ihmeissään, kun on mittoja koittanut takoa niiden kalloon, onneksi tuli yhdessä duunipaikassa touhuttua noiden ulkomaiden myyntitykkien kanssa.Eettisyys nyt on aina vähintään kaksiteräinen miekka. Toivotaan että ainakin kiinalaisten export laadun voittaa, näkyivät jo aloittaneet matkansa kohti suomea.

  #219140
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  Sieltähän nuo nyt tulivat.
  +Mitat tuntuu täsmäävän
  +Nahka vaikuttuu ihan olevan ihan ok laatuista(vahva mutu, kun mistään sitä en osaa tunnistaa)
  -Lahkeen suut leikattu alunperin sahalaitaiseksi ja sitten liimattu kaksin kerroin oikean mitan saavuttamiseksi, eli noita ei voi oikein pidentää liimausta avaamalla
  -Malli on jotenkin todella outo. Ihan kuin perseettömälle tehty. Takasauman kohdalta vyötärö törröttää ulospäin. Ihan kuin taka ja etukappaleet olisivat samanmittaisia
  -Todella vahva "bensan haju"nahkassa

  #219153
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Niin tuo housujen pidentäminen taitteet avaamalla,ei välttämättä ole paras keino ainakaan,kun housuja on jo käytetty jonkin aikaa.Sitten lahkeen suilla on taipumusta venyä,joten taitos on hyvä juttu tai sitten kannattaa liimata nahkasuikale esim.3-4cm leveä toiselle puolelle.

  Ompelija muokkaa pian tuollaisen jutun,jos vyötärö ei ihan istu.On todella vaikea saada istuvia housuja tilaamalla sillä tavoin,ettei mitään mittoja ole otettu livenä.

  Bensan haju varmaan katoaa aikaa ollen…niinkuin hyvä nahan tuoksukin 🙁

  #219161
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  Bensanhajua tappoi softcaren huonekalu pesuainesuihke aika hyvin. Täytyy ompelija koittaa etsiä täältä päin suomea, kotipuoleen ei taida äitille viitsiä viedä korjaukseen, siellä olisi kyllä pelit ja vehkeet. Ei näissä intian tuotteissakaan p**kaa saa, joten täytyy suositella. Hinta on on halvimpien suomi varastokamojen hinnoissa ja sillä saa mittojen mukaan tavaraa.

  #219197
   avatar
  Nimetön

  Moi Nahkaparkissa onnistuu ompelu ja ihan kohtuu hintaista vielä, maakuntakadulla.

  #219198
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  katos, kiitos vinkistä, juuri olikin tarkoitus alkaa kartoittamaan korjauspaikkoja.

  #219259
   avatar
  Nimetön

  Muutaman kerran tullu asioitua tuolla Nahkaparkissa, tosi asiallinen palvelu ja hinnatki ihan siedettäviä.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.