Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

KinkyPohjolaIII – No nyt mä otan ja tuun!

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset KinkyPohjolaIII – No nyt mä otan ja tuun!

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 503 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 10 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #199785
   avatar
  Nimetön

  ”No nyt mä otan ja tuun!”

  Nyt on jo korkea aika varata kalenterista päivämäärä 16.2.2008 KinkyPohjolaa varten. KinkyPohjola on Suomen pohjoisin suurimuotoinen BDSM-tapahtuma, ja samalla se aloittaa vuoden 2008 pukukoodilliset kinkybileet. KinkyPohjola järjestetään nyt jo kolmatta kertaa ja kiinnostus bileitä kohtaan on tänäkin vuonna ollut suurta.

  Mutta mihin kolmessa vuodessa on päästy? Mitä uutta ”KinkyPohjola III – Kumihiutale”, tarjoaa kinkykansalle?

  Uutuutena KinkyPohjola esittelee tänä vuonna PerwoPajat. PerwoPajoja pidetään pitkin iltaa ja niiden aiheena ovat mm. sidonta, neulotus ja liquid latex/body painting. Mikäli olet kiinnostunut oppimaan jotakin edellisistä aiheista, suosittelemme lämpimästi osallistumista KinkyPohjola III:een tänä vuonna. Lisäksi bileissä tarjotaan mahdollisuus päästä tutustumaan Electro Sex Power Box-sähköimpulssilaitteeseen. Illan aikana on tarjolla myös useita ohjelmanumeroita. Paikan päältä löytyy totuttuun tapaan monenmoista kinkyilyvälineistöä, joiden käytössä järjestävä taho opastaa enemmän kuin mielellään. Takahuone tarjoaa hämyisän paikan, jossa juhlimisesta uupuneet voivat hetkeksi pysähtyä nautiskelemaan tunnelmasta.

  Bileiden sisustus muotoutuu löyhästi Kumihiutale-teeman ympärille, ja uskommekin, että tänä vuonna jäätävät pohjoiset väreet kulkevat pitkin itse kunkin selkäpiitä. Teema pyrkii tarjoamaan mielikuvitukselle kiihoketta, eikä sen missään nimessä ole tarkoitus rajoittaa kenenkään pukeutumista tai toimintaa. Pukukoodi pysyy samana kuin edellisinäkin vuosina: Sopiva asustus on näyttävä eroottishenkinen asukokonaisuus, jollaista ei onnistu näkemään joka päivä.

  Bileet järjestetään 16.2.2008 Kempeleessä motelli Pohjan-Kievarin tiloissa. Kuten aikaisempinakin vuosina, lähes koko motelli on bilevieraiden käytössä (tällä hetkellä iso osa huoneista on jo varattu, joten kannattaa kiirehtiä). Motellin sauna on kuumana lauantaina klo 15-18 motellissa majoittuville.

  Varsinainen juhlinta alkaa la klo 19 ja jatkuu su klo 01.30 asti. Sisäänpääsymaksu on 10€ yhdistysten jäseniltä ja 15€ muilta. Pukukoodi on ehdoton ja kuvaaminen kielletty muilta kuin nimetyiltä valokuvaajilta (bileissä on edellisen vuoden tapaan mahdollisuus kuvauttaa itsensä ammattitaitoisella valokuvaajalla). Kello 19-21 paikalla on myös kirpputoripöytä, johon saa tuoda nurkkiin kertyneet kinkykamat myytäväksi.

  Bileitä ennen on mahdollista päästä ammattilaismeikkaajien taitaviin käsiin edulliseen 25€:n hintaan. Meikkivaraukset ja muut tiedustelut voi laittaa sähköpostiosoitteseen info2008 loppuosalla kinkypohjola.com tai mieltä askarruttavissa bileasioissa voi soittaa infonumeroon 041 788 8385.

  Tänä vuonna kannattaa suunnata kohti Kinkyä Pohjolaa!

  terveisin OuSM

  Lisätietoa: http://www.kinkypohjola.com

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.