Palaa kohteeseen Nahka-asut

Kiiltävin nahkalaatu

Foorumit Fetissit Nahka-asut Kiiltävin nahkalaatu

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 2,122 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 9 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #200267
   avatar
  Nimetön

  Ajattelin ostaa/teetättää itselleni uudet nahkahousut. Haluaisin sellaiset housut, jotka kiiltäisivät kunnolla ja olisivat melko ohutta nahkaa, jotta ne "nuolisivat pintaa" paremmin. 🙂

  Mikä nahkalaatu olisi kaikkein paras tähän tarkoitukseen vai saadaanko housut kiiltämään kunnolla vasta jollain vahauksella tms.? Usein naisten housumallit tuntuvat olevan paljon kiiltävämpiä kuin miesten…

  -Latex boy-

  #200268
  LeatherJ avatar
  LeatherJ
  Osallistuja

  Lammasnapasta taitaa saada kiiltävimmän oikein huolellisesti käsittelemällä. Mutta pitkältihän se taitaa riippua sen alkuperäisestä käsittelystä. Eli kuinka kiiltäväksi pinta on käsitelty. Ja vahaamalla ne saa sitten kiiltäviksi jos haluaa. Mehiläisvaha taitaa olla parasta. Nahkabalsami jota minä olen käyttänyt ei varsinaisesti kiillota vaan se palauttaa nahan pehmeyden kun sen antaa vaikuttaa pitkään.
  Minullakin on yhdet vuohen napasta tehdyt housut jotka ovat todella kiiltävät. Melkein kuin maalatut. Eli kun valitset sen nahan niin pyydät mahdollisimman kiiltävää. Yleensä ompelija voi pyytää erikseen sitä. Ainakin Maritsa toimii näin.

  #200276
   avatar
  Nimetön

  Mehiläisvahalla on vaan se huono puoli että se kuulemma tukkii nahan huokoset jolloin nahkavaate ei enää hengitä niin hyvin kuin ennen.

  #200280
  LeatherJ avatar
  LeatherJ
  Osallistuja

  Tuota en tiennytkään. Kiitos varoituksesta.

  #200299
   avatar
  Nimetön

  Jep, kiitoksia vastauksista! Taidanpa ottaa yhteyttä Maritsaan asian tiimoilta.

  #200306
   avatar
  Nimetön

  Moi,
  Kiillotin juuri omat mustat nahkahousut mehiläisvahalla. Tuli kyllä tosi kiiltävät. Täytyy vaan muistaa pyyhkiä hyvin liiat pois, ettei sotke tuoleja.

  #200321
   avatar
  Nimetön

  teetin nahkahousut mustasta nahasta mittojen mukaan Taikasammakko Oy:ssä ja nahkalaatu on kiiltävää italialaista nahkaa, samanlaista kuin autojen penkeissä käytetään / mersut

  #200566
   avatar
  Nimetön

  Moi taas! Uudet nahkahousuni (teetetyt) ovat valmiina tässä päivänä minä hyvänsä! Ajattelin kiillottaa ne heti priimakuntoon mehiläisvahalla. Kyselisinkin nyt, että mistä olette tuota mehiläisvahaa ostaneet, eli mistä kannattaa aloittaa kyselemään? Nahkavaatekaupoista tms…?

  #200823
   avatar
  Nimetön

  Lakeerinahka on kiiltävin nahkalaatu. Muistuttaa pvc pinnoitetta, mutta on aitoa nahkaa.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.