↑ Palaa kohteeseen Nahka-asut

Kiiltävin nahkalaatu

Info Foorumit Fetissit Nahka-asut Kiiltävin nahkalaatu

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 2,122 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Latexmies 9 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #200267

  Latex boy
  Osallistuja (Participant)

  Ajattelin ostaa/teetättää itselleni uudet nahkahousut. Haluaisin sellaiset housut, jotka kiiltäisivät kunnolla ja olisivat melko ohutta nahkaa, jotta ne "nuolisivat pintaa" paremmin. 🙂

  Mikä nahkalaatu olisi kaikkein paras tähän tarkoitukseen vai saadaanko housut kiiltämään kunnolla vasta jollain vahauksella tms.? Usein naisten housumallit tuntuvat olevan paljon kiiltävämpiä kuin miesten…

  -Latex boy-

  #200268

  LeatherJ
  Osallistuja (Participant)

  Lammasnapasta taitaa saada kiiltävimmän oikein huolellisesti käsittelemällä. Mutta pitkältihän se taitaa riippua sen alkuperäisestä käsittelystä. Eli kuinka kiiltäväksi pinta on käsitelty. Ja vahaamalla ne saa sitten kiiltäviksi jos haluaa. Mehiläisvaha taitaa olla parasta. Nahkabalsami jota minä olen käyttänyt ei varsinaisesti kiillota vaan se palauttaa nahan pehmeyden kun sen antaa vaikuttaa pitkään.
  Minullakin on yhdet vuohen napasta tehdyt housut jotka ovat todella kiiltävät. Melkein kuin maalatut. Eli kun valitset sen nahan niin pyydät mahdollisimman kiiltävää. Yleensä ompelija voi pyytää erikseen sitä. Ainakin Maritsa toimii näin.

  #200276

  ledermann
  Jäsen

  Mehiläisvahalla on vaan se huono puoli että se kuulemma tukkii nahan huokoset jolloin nahkavaate ei enää hengitä niin hyvin kuin ennen.

  #200280

  LeatherJ
  Osallistuja (Participant)

  Tuota en tiennytkään. Kiitos varoituksesta.

  #200299

  Latex boy
  Osallistuja (Participant)

  Jep, kiitoksia vastauksista! Taidanpa ottaa yhteyttä Maritsaan asian tiimoilta.

  #200306

  nahkapoika77
  Jäsen

  Moi,
  Kiillotin juuri omat mustat nahkahousut mehiläisvahalla. Tuli kyllä tosi kiiltävät. Täytyy vaan muistaa pyyhkiä hyvin liiat pois, ettei sotke tuoleja.

  #200321

  vilikissa
  Jäsen

  teetin nahkahousut mustasta nahasta mittojen mukaan Taikasammakko Oy:ssä ja nahkalaatu on kiiltävää italialaista nahkaa, samanlaista kuin autojen penkeissä käytetään / mersut

  #200566

  Latex boy
  Osallistuja (Participant)

  Moi taas! Uudet nahkahousuni (teetetyt) ovat valmiina tässä päivänä minä hyvänsä! Ajattelin kiillottaa ne heti priimakuntoon mehiläisvahalla. Kyselisinkin nyt, että mistä olette tuota mehiläisvahaa ostaneet, eli mistä kannattaa aloittaa kyselemään? Nahkavaatekaupoista tms…?

  #200823

  Latexmies
  Jäsen

  Lakeerinahka on kiiltävin nahkalaatu. Muistuttaa pvc pinnoitetta, mutta on aitoa nahkaa.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin