Kiehtovatko köydet? Näillä vinkeillä sidot seksikumppanisi

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit BDSM Kiehtovatko köydet? Näillä vinkeillä sidot seksikumppanisi

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 8 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #348032
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Parhaimmillaan sitomisessa pääsee transsinomaiseen flow-tilaan, sanovat sidontaharrastajat. Kuinka eroottisessa sitomisessa pääsee alkuun?

  Kuinka aloittaa eroottinen sidonta? Millaiset tarvikkeet kannattaa hankkia ja miten päästä turvallisesti alkuun? Kaksi vuosia sidontaa harrastanutta Helsingin akateemiset kinkyt -yhdistyksen hallituksen jäsentä kertovat ja näyttävät vinkkinsä Iltalehden lukijoille. Koska sidontaharrastajiin liitetään ennakkoluuloja, he eivät aiheen arkaluontoisuuden takia esiinny jutussa omilla nimillään tai näytä kasvojaan. Kutsutaan heitä kinkypiirien nickeillä Eguzki ja Renz.

  1. Sopivat köydet

  Hyvä köysi on luonnonmateriaalia, joka ei jumitu helposti, kuten hamppua tai juuttia. Hamppu- tai juuttiköysi ei turpoa ja pehmene, eikä jumitu solmujen kohdalta, jos sattuu kastumaan. Puuvillaköysi on mukava iholla, mutta jumittuu kastuessaan solmujen kohdalta helposti ja silloin solmuja ei saa välttämättä enää auki. Muoviköysiä ei kannata käyttää, sillä ne liukuvat muita köysiä herkemmin ja aiheuttavat siten helpommin palovammoja.

  – Köyden on myös hyvä olla 8-9 metriä pitkä ja köysiä kannattaa hankkia heti muutama. Lyhyempi köysi loppuu helposti kesken, jos sitä kietoo muutaman kierroksen sidottavan ympärille, neuvoo vuosia sidontaa harrastanut Renz.

  Hän on itse öljynnyt ja vahannut hamppuköytensä.

  Hyviä köysiä saa Eguzkin ja Renzin mukaan eurooppalaisista nettikaupoista.

  – Kotimaisista seksikaupoista ei ole välttämättä helppo saada hyviä köysiä pidemmälle menevään harrastustoimintaan, mutta kotimaisten kauppojen köysillä pääsee hyvin alkuun, Eguzki sanoo.

  2. Turvasakset

  Samalla kun hankkii köydet, kannattaa hankkia turvasakset tai muut vahvat sakset. Turvasaksia myydään apteekeissa. Veneilyliikkeissä myytävät köysiveitset toimivat myös hyvin.

  Vahvoilla saksilla saa köydet tarpeen mukaan leikattua nopeasti irti, jos sidottava ahdistuu tai tulee vaikka palohälytys. Pidä siis sakset lähellä.

  3. Sido turvallisista paikoista

  Ranteet, käsivarret, ylävartalo, nilkat ja sääret ovat hyviä kehon kohtia sitomiseen. Köyttä kannattaa kieputtaa ennemmin esimerkiksi käsivarsien ulkosyrjään kuin sisäsyrjään, sillä ulkosyrjän iho on paksumpi ja vahvempi.Taipeisiin köyttä ei kannata kieputtaa.

  4. Enemmän kieputusta kuin sidontoja

  Sidonnan aloittamiseen riittää, kun opettelee yhden tai kaksi perussidontaa ja köyden jatkamisen. Hyvät perussidonnat ovat nimeltään single column tie ja double column tie. Niille ei ole vielä hyviä suomenkielisiä nimiä.

  Single column tie -sidonnassa köysi kiedotaan kahdesti sidottavan kohdan, kuten ranteen, ympäri, sitten punoksen päällä köyden päät ristiin, lyhyt pää punoksen alta ja lopuksi päät lukitaan punoksen päälle jollakin tukevalla solmulla. Voit katsoa mallia videolta.

  5. Älä sido liian tiukalle

  Köyden ja ihon väliin kannattaa jättää kahden sormen mentävä väli. Näin köysi ei ala kiristää liikaa. – Sidonta voi näyttää tiukalta, mutta useimmista perussidonnoista sidottava pääsee halutessaan helposti irti, Eguzki kertoo.

  6. Sopivat asennot

  Toista ei saa sitoa asentoon, johon hän ei ole riittävän notkea tai jossa on vaikea olla yhtään pidemmän aikaa.

  7. Pehmeät ja joustavat vaatteet

  Sidottavalla on hyvä olla vartalonmyötäiset joustavat vaatteet, kuten urheiluvaatteet. Rintaliivien kaarituet, farkkujen metallinapit tai muut vaatteiden kovat osat voivat painaa sidottaessa ikävästi. Jos esimerkiksi kaarituet sattuvat katkeamaan, sidottava voi loukata itsensä.

  8. Turvallinen kumppani, riiputuksia vasta kokeneena

  Sidontaa kannattaa harrastaa vain turvallisen ja luotettavan kumppanin kanssa.Monella voi olla sitomisesta etukäteen mielikuva, että sidonnassa ripustetaan sidottava aina köysillä kattoon, mutta oikeasti riiputukset vaativat paljon taitoa.

  Riiputuksia kannattaa kokeilla vasta sitten, kun sidontaa on opetellut jo jonkin aikaa. Eguzki on harrastanut sidontaa viisi vuotta, muttei ole vielä koskaan kokeillut riiputuksia. Renzillä on niistäkin paljon kokemusta.

  9. Yksinkin voi sitoa

  Sidonta ei vaadi välttämättä kumppania. Köyttä voi kietoa myös itsensä ympärille ja solmia esimerkiksi omaan ranteeseen. Sidonta voi olla osa sooloseksiä tai muuta eroottista leikkiä.

  10. Harjoittele etukäteen

  Eguzki on aloittanut sidonnan Helsingin akateemisten kinkyjen köysikurssilla ja Renz netin ohjevideoita katsomalla. Sidontaa kannattaa harjoitella alkuun muuten kuin seksitilanteessa.

  – Sidontoja voi opetella ensin itsekseen pöydän jalan ympärille, jotta osaisi tehdä niitä myöhemmin seksissä, Eguzki neuvoo.

  11. Ole kärsivällinen

  – Sitomisessa kannattaa pitää avoin mieli. Alussa sitominen voi olla turhauttavaa, kun mikään sidonta ei pysy välttämättä heti kiinni. Harjoittelemalla sitominen helpottuu, Renz sanoo.

  Lähde: https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit/8106f574-ea6d-4dae-8b90-e54dd91bd6e7_rk.shtml

   

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.