Käyttäjien kuvagalleriat

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 2 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #265468
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Nyt on luotu myös nahkafoorumin käyttäjille oma ns. kuvagalleriasivu jonne tulee näkyville kaikki ne kuvat, jotka lisätään oman profiilin kautta. Nythän kuvat on näkynyt jo fetissivirrassa ja käyttäjien profiileissa, jos on osannut sieltä niitä hakea, mutta näin saadaan kaikki lisätyt kuvat yhteen paikkaan, josta niitä on sitten helppo käydä katsomassa.

  Kuvat osioon kirjoitin pienen ohjeen kuinka tuo systeemi toimii. Ei pitäisi olla kovin vaikea ja neuvon kyllä, jos tulee ongelmia 🙂

  Ohje lyhyesti: Omaan profiiliin media osioon pitää luoda uusi albumi, jonka voi nimetä haluamakseen (voi luoda niin monta albumia kuin haluaa) jonne sitten laittaa kuvia. Jos lisäät suoraan kuvia tekemättä ensiksi albumia niin kuvat menevät ns. Wall Posts albumiin ja näkyvät silloin ainoastaan fetissivirrassa ja omassa profiilissa media osiossa.

  HUOM! Tämä osio vaatii kirjautumisen eli jos mielii nähdä käyttäjien kuvia niin sitten rekisteröitymään nahkafoorumille 😉

  0
  #265712
  altxboy avatar
  altxboy
  Osallistuja

  Näköjään kuvagallerioissa olevat kuvat kuitenkin näkyvät myös kirjautumattomille, jos jakaa linkin kuvaan. Eli esimerkiksi kuvan linkittäminen galleriasta keskusteluun käytännössä jakaa sen samalla nettiin.

   

  0
  #265713
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Siinä tapauksessa joo, mikäli kuvalinkin jakaa myös foorumissa. Muuten käyttäjien kuvagallerioissa olevat kuvat näkyvät pelkästään kirjautuneille käyttäjille.

  0
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.