Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Käyttäjien kuvagalleriat

Info Foorumit Muut Vapaa keskustelu Käyttäjien kuvagalleriat

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Shinyboy 8 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #265468

  Shinyboy
  Avainmestari (Keymaster)

  Nyt on luotu myös nahkafoorumin käyttäjille oma ns. kuvagalleriasivu jonne tulee näkyville kaikki ne kuvat, jotka lisätään oman profiilin kautta. Nythän kuvat on näkynyt jo fetissivirrassa ja käyttäjien profiileissa, jos on osannut sieltä niitä hakea, mutta näin saadaan kaikki lisätyt kuvat yhteen paikkaan, josta niitä on sitten helppo käydä katsomassa.

  Kuvat osioon kirjoitin pienen ohjeen kuinka tuo systeemi toimii. Ei pitäisi olla kovin vaikea ja neuvon kyllä, jos tulee ongelmia :)

  Ohje lyhyesti: Omaan profiiliin media osioon pitää luoda uusi albumi, jonka voi nimetä haluamakseen (voi luoda niin monta albumia kuin haluaa) jonne sitten laittaa kuvia. Jos lisäät suoraan kuvia tekemättä ensiksi albumia niin kuvat menevät ns. Wall Posts albumiin ja näkyvät silloin ainoastaan fetissivirrassa ja omassa profiilissa media osiossa.

  HUOM! Tämä osio vaatii kirjautumisen eli jos mielii nähdä käyttäjien kuvia niin sitten rekisteröitymään nahkafoorumille ;)

  #265712

  altxboy
  Osallistuja (Participant)

  Näköjään kuvagallerioissa olevat kuvat kuitenkin näkyvät myös kirjautumattomille, jos jakaa linkin kuvaan. Eli esimerkiksi kuvan linkittäminen galleriasta keskusteluun käytännössä jakaa sen samalla nettiin.

   

  #265713

  Shinyboy
  Avainmestari (Keymaster)

  Siinä tapauksessa joo, mikäli kuvalinkin jakaa myös foorumissa. Muuten käyttäjien kuvagallerioissa olevat kuvat näkyvät pelkästään kirjautuneille käyttäjille.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin