↑ Palaa kohteeseen Kuvia

Kati

Tämä aihe sisältää 350 vastaukset, 45,975 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Nahkafarkkuinen mies 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 351)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #207018

  LadyKati
  Jäsen

  Moi,
  olen reilu kolmelkymppinen nainen Helsingistä ja tykätään mieheni (mieheni on täällä nimimerkillä "koo") kanssa molemmat kaikenlaisista seksikkäistä ja naisellisuutta korostavista asuista.
  Oltiin joskus muutama vuosi sitten tänne jo rekisteröidyttykkin mutta ei olla käyty tällä aikoihin joten teki mieli tulla takaisin ihmettelemään mitä tänne kuuluu.

  Nahka, pvc ja eityisesti kumi ovat mielestäni aivan upeita naisellisuutta korostavia ja visuaalisesti herkullisia materiaaleja naisten asuihin ja käyttänkin niitä aika usein osana tavallaista bilepukeutumista yhdisteltynä "tavallisiin" vaatteisiin mutta ilman että tulee liian selkeä "seksiasun" vaikutelma. Enempi haen sellaista rohkeaa, kivaa, seksikästä ja hieman pikkutuhmaa vaikutelmaa, ei mitään liian provoa ainakaan julkisesti, sen verran konservatiivinen tämä maa on ettei voi kulkea ihan sellaisissa asuissa missä haluaisi saamatta murhaavia katseita. BDMS ja erilaiset "heavy rubber" jutut eivät meitä kumpaakaan niin ihan kauheesti sytytä, eli ei tiedä voiko tätä siis edes nimittää varsinaiseksi fetissiksi koska materiaalit sinänsä eivät aiheuta väristyksiä, vaan nimenomaan naiselliset ja seksikkäät asut "hieman tuhman" materiaalin höystämänä.

  Katseltiin tuossa miehen kanssa että kovalevylle on tullut aikojen saatossa aika paljon kailenlaisia räpsyjä joten ajateltiin pistää niitä tännekkin jos täällä niitä haluttaisiin katsella, vaikka aika "kilttejä" ovatkin kun eivät ole sellaista varsinaista fetish meininkiä.

  -Kati

  #207019

  Kumijari
  Osallistuja (Participant)

  Hienoo settii 😉

  #207020

  Kumi_Keijo
  Jäsen

  foorumin upein peppu 🙂 sai lucy nyt pahan kilpailijan :thumbup:
  jatka kati samaan malliin oon sun ykkösfani 😈

  #207022

  Nimetön

  "Kumi_Keijo_22" wrote: sai lucy nyt pahan kilpailijan :thumbup:

  Kyllä näin on :clap:

  #207023

  Divided
  Osallistuja (Participant)

  "Dude" wrote: [quote="Kumi_Keijo_22"]sai lucy nyt pahan kilpailijan :thumbup:

  Kyllä näin on :clap:

  No jaa…Lucy tulee kasvoillaan.

  #207024

  Shinyboy
  Jäsen

  Hyviä kuvia :thumbup:

  #207025

  Lucy_Ltx
  Jäsen

  Onpas kiva saada hyvärunkoisia kumikissoja tännekin! Mahtavaa Kati ja "K"! Toi kuminen minimekko -no okei kaikki kuvat – toimii oikeinkin mainiosti. Kai heti voi ruveta lissää ruinaamaan? Mahtavuutta!!!

  Te miehet keksitte kaikesta kilpailua… 😈 Päinvastoin, PANOKSET KOVENEE. 😆 8)

  #207029

  LadyKati
  Jäsen

  kiitoksia kommenteista, imartelevia kommentteja on aina niin kiva saada, mutta ei mitää vertailua pliis 🙂

  Kuvia tulee varmasti lisää kunhan katellaan mitä tuolta arkistoista löytyisi, kasvot valitettavasti joudutaan sensuroimaan toistaseksi, sen verran ujoja ollaan (ainakin vielä) vaikka jotkut tuttavat ovatkin joskus kaikenlaiseen "Lady Gagailuun" saattaaneet törmätäkkin 😉 Eihän sitä tosin koskaan tiedä vaikka kasvot joskus vielä paljastuvatkin 😉 koska onhan se tylsää kun kuvista joutuu peittämään tai rajaamaan osan pois…

  #207031

  Latex
  Osallistuja (Participant)

  Mä oon ihan myyty tohon vikaan kuvaan!!!! Upeaa!!! :clap: :clap: :clap:

  #207036

  latex1
  Osallistuja (Participant)

  Oijoijoii.. upeita kuvia kyllä. Lisää vaan 😉

  #207040

  Feird
  Jäsen

  UU! Upeita kuvia, lisää vaan tulemaan 🙂

  #207051

  johnfinnish
  Osallistuja (Participant)

  Hyvä hyvä! Kuvia täällä kaivataan :thumbup:

  #207052

  Kumikarhu
  Osallistuja (Participant)

  Minulle tulee tästä mieleen Suomi-palstalla aikaisemmin tarinoita kirjoittanut KumiKati, jonka tekstit olivat erittäin hienoja ja kiihottavia…

  #207054

  Shinyboy
  Jäsen

  "Kumikarhu" wrote: Minulle tulee tästä mieleen Suomi-palstalla aikaisemmin tarinoita kirjoittanut KumiKati, jonka tekstit olivat erittäin hienoja ja kiihottavia…

  No eipä ole sama kumikati kyseessä joka noita tarinoita kirjoitteli -> kumikati nimimerkki muutettu LadyKati nimimerkiksi jottei tule lisää sekaannuksia 😉

  #207055

  vili
  Jäsen

  moi kati. mukava nähdä sinua pitkästä aikaa foorumilla. sinun kuvat ovat olleet parhaita mitä täällä on nähty.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 351)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin