Kahluuhousut

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #204724
  masa47 avatarmasa47
  Osallistuja

  Mistä voisin hankkia kumista tehdyt kahluuhousut?

  0
  #204726
   avatarNimetön

  Tarkoitatko nyt ihan normi kahluuhousuja jotka on samanlaista kumia kuin esim ihan normi kumisaappaat vai ihan latex kumisia
  kahluusaappaita? Ensimmäisenä mainittuja löyty ainakin ennen ihan erä/kalastus tarvikeliikkeistä ja kaikennäköisten markettien sekä halpakauppojen ulkoilu osastoilta.Tosin en tiedä nykyään miten löytyy kun jäänyt nuo oikeat erä ja kalastus hommat taka alalle.

  0
  #204730
  Kumijari avatarKumijari
  Osallistuja

  http://www.blackstyle.de/lshop,showdeta … hosen,.htm

  Noihin kun tilaat kiinteät saappaat ja otat ilman vetoketjuja niin pitävät vähän vettäkin jopa. Mulla on samanlaiset ilman saappaita ja lyhyellä vetoketjulla etumuksen kohdalla.

  0
  #204748
  masa47 avatarmasa47
  Osallistuja

  Tarkoitan kalastukseen tarkoitettuja kahluuhousuja, kuitenkin kumista valmistetut ja mustat. Tykkään kumiasuista ja omistan niitä, näitä käytäisin laitusin asennuksessa ym.

  0
  #204750
   avatarNimetön

  Ainakin ennen oli kalliit länsimaalais valmisteiset kaikki vihreän värisiä.Halvat venäläis jne.. valmisteiset oli mustia..toinen ero oli että halvat oli toki huonompi laatuista materiaalia mutta se oli korvattu venäläiseen tyyliin materiaalin paksuudella :).
  Paino ero oli huomattava,länsimaalaiset oli kivempia keveytensä ansiosta oikeassa käytössä kun hiippaili ranta pusikoissa.
  Jossain muussa käytössä saattaa halvat olla paremmat 😉

  0
  #204761
   avatarNimetön

  Minulla olisi tummansiniset latex-kumiset kevyehköt kahluuhousut, joita on tarkoitus käyttää erill. saappailla tai muilla jalkineilla (eli, jalkaosat ovat väljähkön sukkamalliset, ja itse materiaali ei sisällä tekstiiliä, vaan on siis läpeensä samaa pehmeähköä kumia). Tuotu Ruotsista. Käytetty joskus maks. 3-4 kertaa (minulla toiset vihreät, hieman paksummat ja kiinteillä saapasosilla ja taskulla, joten nämä sin. ovat joutilaina). Voisin laittaa myyntipalstallekin…

  0
Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.