↑ Palaa kohteeseen Muut Fetissit

Kaasunaamarin pesu

Info Foorumit Fetissit Muut Fetissit Kaasunaamarin pesu

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 840 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  kanji 7 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #206496

  RUBBERman
  Osallistuja (Participant)

  Onko kellään joku hyvä konsti kaasunaamarin pesuun?
  Naamarissa on ilkeä vanhan kumin haju mikä pitäisi saada pois. ❓

  #206497

  VonD
  Jäsen

  Venäläinen/neuvostoliittolainen naamari kyseessä? Uskallan väittää, ettei haju siinä tapauksessa lähde millään! Se on vain otettava ominaistuoksuna! :mrgreen:

  Kun jollain olisi edes vinkki, miten sen saa ihosta pois käytön jälkeen! 😉

  Sinänsä naamareissa käytetty kumi on varmasti kestävemmästä päästä, joten voihan sitä kokeilla vaikka jotain desinfiointiainetta? Omalla vastuulla sitten. Ja kokeilee johonkin vähän sivummalle ekaksi. Jos ei kloorillakaan lähde, niin sitten se on ja pysyy vielä silloinkin, kun planeetalla elää enää torakat.

  #206528

  bob
  Jäsen

  ladoissakin on ominaishaju (muovi laatu varmaan) joka ei lähde vuosienkaan jälkeen pois.

  #206636

  Senshi
  Jäsen

  En usko että kannattaa ainakaan mitään voimakkaita myrkkyjä käyttää desinfiointiin. Tuppaa itselläkin olemaan tuossa S10:ssä ominaishajunsa, mutta en uskalla kokeilla siihen mitään kovia aineita. Netistä koitin etsiä eri pesuohjeita (ja armeijassakin sen jo oppi), kaikki suosii pelkkää saippuavedellä pesua kumiselle naamariosalle.

  Koitin liottaa naamaria melko kauan pesuvedessä, mutta pinttynyt mikä pinttynyt. Ei se onneksi ole ylivoimainen este käytölle 8)

  #206647

  Kiiltokuva
  Osallistuja (Participant)

  Mitenkäs naamari suhtautuisi etikka vedessä liotukseen, eikös sillä saa urheilukamoista sen piilossa olevan pesun kestävän hien hajun ainakin pois.

  #206648

  Feird
  Jäsen

  En mä usko et nassesta saa kyl hajua pois edes sillä etikkaliemellä..mut eihä sitä ny välttämät tarvikkaan, jos haluaa nenäystävällisemmän nassen ni pare kyl ostaa uudempia malleja :thumbup:

  #206659

  kanji
  Jäsen

  "Kiiltokuva" wrote: Mitenkäs naamari suhtautuisi etikka vedessä liotukseen, eikös sillä saa urheilukamoista sen piilossa olevan pesun kestävän hien hajun ainakin pois.

  Jos naamari on kovin rakas niin en lähtisi kovin väkevään etikka liemeen uittamaan. Itse testailin hajun poistoa kotimaisesta SA-INT nassesta. Kolme olen ostanut ja kolmas olikin sitten ollut jossain homeisessa säilytystilassa.. Kaksi aikaisempaa olivat ihan ok kuosissa.

  Ensin koitin laimeaa etikkaa, ei vaikutusta. Klooria, ei vaikutusta. Lopulta pistin vähän jytympään 50/50% etikka/vesi-litkuun vuorokaudeksi ja maski värjäytyi vaalean harmaasta tumman harmaasi. No onpahan uniikki mutta haju ei poistunut mihinkään. Tämän jälkeen säilytin kuukauden muovikassissa jossa oli reilusti ruokasoodaan, mutta ei.. Haju on ja pysyy 🙄

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin