Julkkisten suosima lateksi voi olla terveysriski

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Latex-asut Julkkisten suosima lateksi voi olla terveysriski

Merkitty: , ,

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #267232
  Shinyboy avatarShinyboy
  Avainmestari

  Julkkisten suosima lateksi voi olla terveysriski – lääkärit varoittavat selluliitista

  Monet julkkikset ovat verhonneet vartalonsa lateksiin astuessaan punaiselle matolle.

  Muun muassa Nicki Minaj, Kim Kardashian tai Mel B ovat esiintyneet lähiaikoina vierailemissaan gaaloissa tiukkaakin tiukemmissa lateksiasuissa. Veckorevyn-julkaisu kuitenkin uutisoi villityksen olevan vaarallinen. Lääkärit ovat varoitelleet ihmisiä muun muassa infektiovaaroista.

  Gynekologi Tania Adibin mukaan hengittämätön ja kireä lateksi luo erinomaisen kasvupaikan bakteereille. Bakteerit voivat aiheuttaa kivuliaita infektioita esimerkiksi virtsateihin. Myös sieni-infektiot leviävät helposti hengittämättömän materiaalin sisällä.

  Tiukat ja hengittämättömät asut voivat myös häiritä jalkojen verenkiertoa, joka osaltaan voi johtaa selluliitin syntymiseen tai lisääntymiseen.

  -Tiukat vaatteet aiheuttavat myös kipua vatsan alueelle syömisen jälkeen, koska vatsa ei pääse venymään. Näin ollen närästys ja vatsakipu on hyvinkin mahdollinen, Adibi luennoi.

  Nykyisin enenevissä määrin nähtävät lateksiasut eivät vain näytä vaikeasti päälle puettavilta, ne myös ovat sitä. Jopa eräs asujen suunnittelija Simon Hoare on myöntänyt, että asut eivät ole mitenkään käytännöllisiä.

  lateksiasu kumiasu kumimekko latex

  No onkos foorumilaisilla ilmennyt terveysvaikutuksia kumiasujen käytön jälkeen?

  0
  #267235
  Murunda avatarMurunda
  Osallistuja

  Aika paljon on ollut ongelmia… Mutta yhteyttä kumiasuihin en ole ennen hoksannut. Ikää on tullut lisää ja ulkonäkö rapistunut siinä samalla. Paino on noussut. Muistikin tahtoo välillä temppuilla. Hiukset harmaantuu.

  0
  #267252

  Niinpä niin. Julkkikset!: Kannattaa miettiä  ennen, kun esiintyy kumiasussa julkisuudessa. Mutta todella kannattaa ainakin jos on hyvä runko ja hyvä kuvaaja.

  Nuoriso!: Saa pukeutua ihan miten tahtoo, latex-asu on ihan ok ja onhan ne pojatkin saaneet näyttää tytöiltä 60- luvulta lähtien ja monesti näyttävät edelleen (siis ne  60-luvun hörhot) .Se on nimenomaan ihan OK. ( ja saa ne nuoremmatkin pojat tyttöillä.)

  0
  #267258
  Kumikarhu avatarKumikarhu
  Osallistuja

  Tavallisimmat kumin vahvuudet ovat 0,3-0,5 mm. Näiden kiristävä vaikutus on aika olematon. Tietty. jos vetää ylleen paksuja tiukkoja kumikorsetteja, niin voihan niillä jotain verenkiertoa haittaavia vaikutuksia olla. Tosin varmaan samoja ongelmia tulee, vaikka materiaali olisi jotain kiristävää kangasta.

  Mutta huomauttaisin, että kumiasut kannattaa käytön jälkeen pestä hyvin. Vaatteisiin jäävä lika saattaa aiheuttaa ihottumaa tai näppylöitä. Tulehdukset ja sieni-infektiot lienevät kuitenkin todella harvinaisia.

  0
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.