Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Joyboots

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Joyboots

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 1,045 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 9 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #200525
   avatar
  Nimetön

  Kyseinen pulju vaikuttaa muuten oikein mainiolta mutta jostain syystä tuntuu kestävän ihan älyttömän kauan saada sieltä kenkiä. Onko muilla minkälaisia kokemuksia? Sähköpostitiedusteluunkaan kun ei vastattu…

  #200528
   avatar
  Nimetön

  Itse olen ostanut kengät ja muut härpäkkeet http://howcool.com:sta jenkkilästä. Mielestäni tulee jopa tullien kanssa halvemmaksi kuin joyboots ja palvelu on ollut erittäin toimivaa.

  #200536
  LeatherJ avatar
  LeatherJ
  Osallistuja

  Tosta Joybootsista saa lukea samaa kokoajan. On se kumma että mainostetaan ja mainostetaan sitten ei jakset hoitaa hommaa kunnolla. Jos ei ole viitsimistä niin miksi sitten aloittaa koko hommaa.
  Luullaan että tää on helppoa rahaa… 🙁

  #200541
   avatar
  Nimetön

  Ei luulisi olevan kovin vaikeeta yhteen mailiin vastata mutta ei vieläkään mitään ja tilauksesta kulunut kohta jo 2 kuukautta. Mitenkähän sieltäkään saa rahat takaisin jos ei ala pikkuhiljaa jotain tapahtumaan 😯

  #200544
  LeatherJ avatar
  LeatherJ
  Osallistuja

  Ei olla vaimon kanssa uskallettu tilata tuolta, juuri sen takia että palaute on niin ristiriitaista.
  Olemme käyttäneet parikertaa http://www.fuss-schuhe.de/ :tä. Toiminut OK.

  #200568
   avatar
  Nimetön

  Joybootsin ja Dreamclothesin takana on sama Jarka Oy. Tilasin viimeksi mainitusta vaimolle nahkakorsetin, toimitusaika oli n+1 sähköpostin jälkeen reilut 2 kk. Täytyy sanoa että kyllä jännitti tuleeko tavara koskaan perille. Loppujen lopuksi hinta oli alkuperäiseen verrattuna kohdillaan, mutta en kyllä uskalla suositella kuin seikkailunnälkäisille.

  #201534
   avatar
  Nimetön

  Kokonumerot on kai mitoitettu mongoolien jalkojen perusteella. Ovat aina pari numeroa pienempiä kuin normaali ihmisen jalka. Jouduin lähettämään yhdet liian pienet kengä takaisin ja palatusrahoja odottelin kuukauden. Yhdet ihan kivat avokkaat olen sieltä saanut hankittua, mutta on sillä firmalla vaan vittumaisen pitkät tomitusajat.

  #201539
  Obsession avatar
  Obsession
  Osallistuja

  Mulla ei valitettavaa kengät tuli ajallaan ja kokokin juuri sitä mitä numerot antaa ymmärtää

  #201542
   avatar
  Nimetön

  Eipä minullakaan valitettavaa. Tilasin kahdet kengät ja molemmat tulivat sovitussa ajassa eli noin 11 päivää tilauksen jättämisestä. Koot osoivat kohdilleen ja kotiinkuljetus kotiovelle oli maksutonta kun tilauksen arvo ylitti 150e.

  Tyytyväinen olen ja tilaan toistekin. Itse tukisin Suomalaisen yrittäjän toimintaa jos siihen vain mahdollisuus on. Itsekkin HowCoolia selailin mutta valitsemassani tuotteissa lopullinen hinta ero sen verran merkityksetön että haluan rahojeni jäävän Suomeen.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.