Japanilaisista tanssihousuista kokemuksia?

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Latex-asut Japanilaisista tanssihousuista kokemuksia?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 32)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #206292
   avatarNimetön

  Onko kellään kokemusta ns. Japanilaisista tanssihousuista? Onko niin "mukavat" kuin äkkiä luulisi?
  Ajattelin ostaa tyttöystävälle jotain tuon tyyppisiä, mutta ehkä vähemmillä tapeilla.

  http://www.antishop.fi/kauppa/product_i … ts_id=5823

  Sorry en osannut tehdä linkkiä tuohon…

  0
  #206353
  latex1 avatarlatex1
  Osallistuja

  Itselläni joskus ollut tanssihousut ja ihan mukavalta tuntuu jalassa. Tosin tappia en saanut kokonaan pohjaan kuin istuessa. Aina kun kävelin niin tappi oli noin tuuman verran pohjasta ulkona.. Mutta todella kireillä housuilla sen olisi saanut pysymään. Suosittelen. Tosin Latexan yhdet pöksyt meni ihan rullalle ekan pesun jälkeen eli ehkä toisen firman pöksyt olisi paremmat. Mene ja tiedä.

  0
  #208556
   avatarNimetön

  Minua on ruvennut kovasti kiehtomaan ajatus anustapilla varustettujen alushousujen hankkimisesta ja niiden käytöstä moottoripyörällä ajaessa. 😳 Ens alkuun tulisivat käyttöön tiukkojen nahkahousujen alle. Onkos kellään kokemusta anustappi-ajelusta prätkällä? 😉

  Tuossa yksi houkutteleva malli:

  http://www.antishop.fi/kauppa/product_i … ts_id=3040

  0
  #208560

  "latex1" wrote: Itselläni joskus ollut tanssihousut ja ihan mukavalta tuntuu jalassa. Tosin tappia en saanut kokonaan pohjaan kuin istuessa. Aina kun kävelin niin tappi oli noin tuuman verran pohjasta ulkona.. Mutta todella kireillä housuilla sen olisi saanut pysymään. Suosittelen. Tosin Latexan yhdet pöksyt meni ihan rullalle ekan pesun jälkeen eli ehkä toisen firman pöksyt olisi paremmat. Mene ja tiedä.

  Samoja kokemuksia itsellänikin. Latexan housut meni piloille aivan liian nopeasti hintaan verratuna.

  0
  #208564
  Kp1977 avatarKp1977
  Osallistuja

  Tuota settiä olen joskus pähkinyt ittekin. Käytännöllisempi varmasti on, kun nappaa kunnollisen tapin reikään ja kumihousut erikseen päälle 😀

  0
  #208567
   avatarNimetön

  Taidan rajata ainakin Latexan tuotteet pois harkinnasta jos niissä on kerta laatuongelmia. Pitäs kummiskin kestää sitten käyttöäkin. Eri valmistajien housuissa näyttää olevan eri kokoiset tapit. Hmm pitempi ja paksumpi kuulostaa houkuttelevammalta… 😉 Tota erillistä tappiakin oon miettiny mutta jotenki kiehtoo enemmän nuo tapilliset housut. 🙂

  0
  #208633
  latex1 avatarlatex1
  Osallistuja

  "Shinyfashion" wrote: Minua on ruvennut kovasti kiehtomaan ajatus anustapilla varustettujen alushousujen hankkimisesta ja niiden käytöstä moottoripyörällä ajaessa. 😳 Ens alkuun tulisivat käyttöön tiukkojen nahkahousujen alle. Onkos kellään kokemusta anustappi-ajelusta prätkällä? 😉

  Tuossa yksi houkutteleva malli:

  http://www.antishop.fi/kauppa/product_i … ts_id=3040

  Tuota mallia katselin tänään Antishopissa mutta rahat loppuivat kesken ja ostin sitten vetoketjullisen t-paidan.
  Itsellänihän ei mopoa ole mutta tuo tanssihousut jalassa mopoilu olisi varmasti kiva kokemus. Täytyy varmaan ostaa polkupyörä, niin pääsee kokemaan edes jotain vauhdin hurmaa tanssarit jalassa.
  Erikseen tappi+housut ei ole ihan sama juttu. Blackstylen pöksyt yleensä ottaen olleet käyttökelpoisia eli kannattaa niitä kokeilla mikäli valikoimissa on.

  0
  #208654
   avatarNimetön

  Polkupyörässä on mopoon verrattuna sekin etu, että satulan poisto onnistuu helpommin. 🙂

  Itse kallistuisin enemmän juurikin erilliseen tappiin ja housuihin. Tapin paikkaa ei täten oo määrätty housuihin nähden, vaan saavat ikäänkuin istua paremmin päälle. Totta on, että se luiskahtaa niin kovin helposti ulospäin kävellessä, mutta catsuit tuntuu tuonkin ongelman poistavan, kun pysyy paikallaan yläkropan kiertävän rakenteensa takia. Tietty muunneltavuuskin puhuu erikseen hommaamisen puolesta, tunnelman kohotessa voi vaihtaa tappia isompaa ja vice versa.

  0
  #208686
   avatarNimetön

  "kumipoju" wrote: Tuota settiä olen joskus pähkinyt ittekin. Käytännöllisempi varmasti on, kun nappaa kunnollisen tapin reikään ja kumihousut erikseen päälle 😀

  Näin on. Noissa tanssihousujen tapeissa ei ole samanlaisia muotoja kuin oikeissa anustapeissa, jotka pysyvät paikoillaan helposti ihan niin pitkään kuin tarttee.

  Sopivilla muilla alus ja päällysvaatteilla sitten vain koristellaan ja fiilistellään lisäksi. 🙂

  0
  #208710

  Kokeiltu on ja huonoksi havaittu. Siihen asti kunnes valmistaja saa sellaiset housut joissa tappi on muotoiltu olen erillisen muotoillun tapin kannalla.

  0
  #208787
  suneye avatarsuneye
  Osallistuja

  http://www.antishop.fi/kauppa/product_i … s_id=10973

  😈 Näissä pökissä tappi pysyy paikallaan 😈
  Nahkaahan nuo kuiteski on eli offiks meni 😆

  0
  #208796
   avatarNimetön

  Naisille saa myös niitä kahden tapin housuja. Pysyy paremmin paikallaan kun on kaks kiinnityskohtaa:)

  Yleensä noissa on ihan liian lyhyet tapit. Toi Anti-Shopin malli näytti aika hyvältä.

  Onhan tanssihousut kuitenkin ihan eri juttu kuin tappi + housut. Ainakin minusta on kiva katsella niiden pukemista. Voi olla melkoista kiemurtelua, kun on tiukat housut ja pitäisi se housuissa oleva tappi vielä saada paikoilleen. Aina se käytännöllisin ratkaisu ei ole se hauskin. Pestiinhän kuulemma ennen intissäkin vessat hammasharjalla.

  0
  #208987
   avatarNimetön

  Omasta kokemuksesta voin sanoa, että eivät tosiaan kaikista käytännöllisimmät, mutta fiilis on kyllä mahtava kun ne laittaa (kiemurtelee) jalkaan.

  0
  #209396
   avatarNimetön

  En ole koskaan kokeillut tanssihousuja, mutta ihan perustappi ja latexit toimii… 🙂 Se tappi on kiva ihan normivermeidenkin kanssa.

  0
  #209444
  jaketheman avatarjaketheman
  Osallistuja

  Ihan uteliaisuudesta, eikös tuollasen tapin kanssa ole hankala liikkua??

  0
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 32)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.