Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Ihmisten asenne pukeutumiseen! Ketuttaa!

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Ihmisten asenne pukeutumiseen! Ketuttaa!

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 1,073 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #215700
   avatar
  Nimetön

  Mikä helvetti siinä on kun jos laittaa vaikka nahkaleggarit tai nahkahousut tai jotkut välimuodot jalkaan miehenä niin johan naureskellaan ja sanotaan, että mähän en sun kanssa mihinkään lähde ennen kun vaihdat ne matti meikäläis vaatteet päälle. Näitä normaalisti pukeutuvia urpoja on koko helvetin maa täynnä. Heti kun yrittää sitä muuttaa niin alkaa homoksi haukunta sun muut. Se haittais yhtään, jos ei sattuis oleen hetero… Varsinkin jos naiset niin tekee niin pitäis antaa munaa niille kunnolla ja kysyä, että mitä sä nyt sanoitkaan!? Ei kertakaikkiaan jaksa pukeutua töihinkään aivan tavallisesti. Jotkut V:n miesten löysät farkut jalassa. Käytän aika paljon naisten keinonahka leggingsejä. Koska ne on sopivan pillit ja hyvän näköiset. Hah ja kaiken päälle ihan vittuuksissani mun farkut on naisten pillifarkut joita myös käytän! Siinä onkin pureskelemista näille urpoille!

  Onks ketään muita joita harmittaa tämmöinen asenne?

  #215702
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Onhan tää pukeutuminen ja asenne Suomessa aika masentavaa katseltavaa ja kuunneltavaa.Paljon ei ole tullut maailmalla liikuttua,mutta mitä on kuullut heidän puhuvan,jotka on käyneet näissä ns.vapaammissa maissa,niin onhan siellä eri meininki.Kaipa sitä pottuilua voi joutua sielläkin kuuntelemaan,kun väärään paikkaan eksyy.

  Oma kohtaisesti en ole joutunut kuuntelemaan mitään vinoilua.En tiedä,johtuuko vähän skrodemmasta habituksesta,rock tyylistä tai siitä,että tulee pukeuduttua kuitenkin aika maskuliinisesti nahkaan.Silloin,kun tuli vielä käytyä baareissa,tuntui että kiinnostusta oli naisten taholta enemmän,jos oli esim.nahkahousut päällä.Ei tosiaan mitään homottelua,eikä muutakaan,edes miesten suusta.En tiedä oletko eksynyt vain vääriin paikkoihin ja törmännyt ikäviin ihmisiin.

  Sitten kaikki kuteet eivät vaan sovi kaikille.Jos minä vetäisin päälle naisten tiukat legginsit,näyttäisi se lähinnä naurettavalta 😆 Jollekkin toiselle miehelle voi sopia hyvinkin…mieltäisin kaverin melko hoikaksi(vain minun mielipiteeni).

  #215740
   avatar
  Nimetön

  Sen muutaman kerran kun on nahkahousuissa liikenteessä ollut, on tullut huomattua, että yleensä ne haukkujat ja naureskelijat on lähes aina urheilijapoikia tai tyttöjä. Ite sitten kulkevat kaikki samanlaisissa merkkivaatteissa eikä kukaan uskalla erottua joukosta. Tylsääkin tylsempiä ihmisiä. Minusta kuitenkin tuntuu, että vähän vanhemmat naiset eivät pistä ollenkaan pahasta jos on nahkaa päällä ja ehkä sekin palkitsee vielä jossain vaiheessa mielenkiintoisten reaktioiden muodossa. Nuo leggingsit joutuu kyllä rajoittamaan kotioloihin kun ei kantti kestä ottaa reaktioita vastaan, mutta noita naisten supertiukkoja farkkuja tulee joskus käytettyä ulkonakin jos sattuu olemaan tietyssä mielentilassa.

  #220034
   avatar
  Nimetön

  "Latexlover" wrote: Sen muutaman kerran kun on nahkahousuissa liikenteessä ollut, on tullut huomattua, että yleensä ne haukkujat ja naureskelijat on lähes aina urheilijapoikia tai tyttöjä. Ite sitten kulkevat kaikki samanlaisissa merkkivaatteissa eikä kukaan uskalla erottua joukosta.

  Tossa voi olla perää, ainakin jos joukkueurheilijoista puhutaan. Ihminen on laumaeläin. Voisin kuvitella seuroihin kuuluvien urheilijoiden olevan jopa muita laumasieluisempia. Pelko on se joka ajaa ihmiset laumoihin. Lauman suojista on helppo huudella. Sillä korostetaan omaa samanlaisuutta. Pahimpia piikittelijöitä lienevät reppanat, joiden oma rohkeus ei riitä mihinkään muuhun kuin lauman suojista huuteluun. Ilman myötäilijöitä tilanne voisi olla toinen.

  #220055
   avatar
  Nimetön

  Hei, pitäkää mielessä, että tylsä pukeutuminen on TYLSIÄ IHMISIÄ VARTEN! Ei kannata vaivautua pahoittamaan mieltään siitä, jos joku homottelee tms. – ne huutelijat ovat nimenomaan ihmisiä, jotka eivät ole MINKÄÄN vaivan arvoisia itse! Pitäkää päänne, olipa mieltymyksenne nyt mikä hyvänsä…Suomi on sellainen luvattu tylsien luusereiden maa, jossa (melkein) kukaan ei uskalla olla oma itsensä ja persoonallinen ihminen. Täydellinen tylsyys ja taustaan katoava olemus on sairaus ja vakava persoonallisuuden vajaus = VAJAKKI! Jotain särmää pitää olla, vaikka edes kuinka vähän! Toisaalta, kannattaa tietysti myös huomioida, että milloin menee överiksi – ei sekään tietysti koskaan ainakaan tyylikästä ole. :o)

  #220066
  fetsu avatar
  fetsu
  Osallistuja

  Jonkin verran alkaa Suomessakin asenteet kyllä vapautumaan ja ihmiset voi näyttää persoonallisuutensa reilusti. Muissa maissa miehetkin vetävät nahkafarkut jalkaan ilman sen kummempaa ihmettelyä. Meillä on jostain syystä vanhastaan opittu peittämään seksuaalisuus. Huutelijat ja arvostelijat siis peittävät jotain itsestään. Rohkeutta vaan, niin toisetkin tulevat mukaan! :thumbup:

  #220078
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  "ClassicGent" wrote: Hei, pitäkää mielessä, että tylsä pukeutuminen on TYLSIÄ IHMISIÄ VARTEN! Ei kannata vaivautua pahoittamaan mieltään siitä, jos joku homottelee tms. – ne huutelijat ovat nimenomaan ihmisiä, jotka eivät ole MINKÄÄN vaivan arvoisia itse! Pitäkää päänne, olipa mieltymyksenne nyt mikä hyvänsä…Suomi on sellainen luvattu tylsien luusereiden maa, jossa (melkein) kukaan ei uskalla olla oma itsensä ja persoonallinen ihminen. Täydellinen tylsyys ja taustaan katoava olemus on sairaus ja vakava persoonallisuuden vajaus = VAJAKKI! Jotain särmää pitää olla, vaikka edes kuinka vähän! Toisaalta, kannattaa tietysti myös huomioida, että milloin menee överiksi – ei sekään tietysti koskaan ainakaan tyylikästä ole. :o)

  Asiaa kirjoittaa ClassicGent!Lisäisin tuohon loppuun vielä,että tietty tahdikkuus pukeutumisessa on tietysti suotavaa.Minusta silloin on mennyt överiksi,jos ei noudata esim.juhlien järjestäjän toivottua pukukoodia tai menee hautajaisiin kumi-tai nahkapuku päällä 😆 …tai no tietysti,jos se on ollut vainajan toive :thumbup:

  Fetsu jännästi yhdistää seksuaalisuuden ja nahkafarkut…jos oikein ymmärsin?Varmasti useimmilla nämä liittyykin seksuaalisuuteen,mutta käytetäänhän nahkaa paljon ihan pelkästään ominaisuuksiensa takia ja pukine käytössä suojaamis tarkoituksessa viimalta ja asfaltti ihottumalta.

  #220081
   avatar
  Nimetön

  Eli pitäis pukeutua räväkämmin mutta samantien vedetään takaisinpäin, että överiä pitää välttää ja olla tahdikas. Ristiriitaista. Miten joku fetisseistä jotain tajuava voi pitää lähtökohtaisesti kumipukua hautajaisissa epäsopivana? Kaikenhan voi toteuttaa omalla tyylillä.

  #220085
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  "LtxDevil" wrote: Eli pitäis pukeutua räväkämmin mutta samantien vedetään takaisinpäin, että överiä pitää välttää ja olla tahdikas. Ristiriitaista. Miten joku fetisseistä jotain tajuava voi pitää lähtökohtaisesti kumipukua hautajaisissa epäsopivana? Kaikenhan voi toteuttaa omalla tyylillä.

  Ei täällä maailmassa voi elää niin musta valkoisesti.On kunnioitettava tilaisuutta ja muitakin ihmisiä.Voihan niitä fetissi vaatteitaan käyttää sitten muuten vaikka joka päivä ja vielä nukkuessaankin 🙂

  En näe tässä mitään ristiriitaista.Jos fetissi on pakkomielle,niin sitähän on päästävä toteuttamaan sitten joka paikassa 24/7.

  Kerrohan LtxDevil,miten toteutat pukeutumisen hautajaisiin omalla tyylillä,niin että se on vielä hyvän maun rajoissa,kunnioittaen tilaisuutta ja esim.omaisia.Tällaiseen tilaisuuteen pitää minusta suhtautua asiaankuuluvalla pieteetillä,eikä valintaa pukeutumisen suhteen paljon ole.Eri asia siinä tapauksessa,jos vainajalla on ollut joitain toiveita asiaan liittyen.

  #220092
   avatar
  Nimetön

  Jaa’a, enpä ole tarkemmin kerennyt miettimään asiaa. Ei oo monttubileitä ollut viimeaikoina. Luultavasti kumit tavan puvun alle, niinkuin yleensä, jos niitä on omasta mielestä laitettava. Tiettyjen ihmisten maahanpanijaisiin taas pitää teettää kumista oikea puku. Minään perusssukeltajana kun en liikuskele muutenkaan, niin tuskin hautajaisissakaan. Ehkä kärjistin liikaa, niinkuin aina.

  Tuossa kuulin mielipiteen, että on myös fettareidenkin mietittävä omaa asennetta muihin, ja niin, ettei minullakaan ole tavallaan oikeutta katsoa vaniljavaatetusta alaspäin, jollen halua että omaa tyyliäni katsellaan samalla tavalla. Ehkäpä antamalla arvoa ja arvostusta tavallisiin mutta tyylikkäisiin vaatteisiin pukeutuneille ihmisille voimme saavuttaa samaa kunnioitusta omille vaatteillemme.

  Ehkä, ehkä ei. Alan myös taittamaan ajatustani siihen suuntaan, että aktiivisesti pyrin poistamaan kumivaatteista fetissileimaa itselleni. Jos haluan niitä katseltavan ihmettelemättä ja kettuilematta, on aloitettava itsestäni ja omista katsantokannoistani.
  Ehkä siis muuttamalla catsuitin vain pirun mukaviksi vaatteiksi päälläni voin päästä siitä pälyilyn ja epäröinnin aallokosta, mikä voi alkaa vaivaamaan, jos koko ajan mielessä on että arkivaatteiden alla on _fetissivaatteet_.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.