IHANIMMAT: Mustat, AITOa lampaannappaa olevat nahkavaatteet!

Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut IHANIMMAT: Mustat, AITOa lampaannappaa olevat nahkavaatteet!

Tämä aihe sisältää 9 vastaukset, 6 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 2 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #229036

  Mustat, AITOa lampaannappaa olevat nahkavaatteet ovat kaikkein pehmeimpiä ja siten KOSKETUKSELLISESTI kaikkein ihanimpia nahkavaatteita!

  0
  #229083

  Sellaisia ovat aivan erityisesti kokkolalaisen, äskettäin toimintansa lopettaneen Mokka Nappa-nahkatehtaan 1970-luvulla valmistamat miesten puolipitkät nahkatakit, mallinimeltänsä "Tapio". Kyseisten nahkatakkien nahka on ihanan pehmeää mustaa, yksilökohtaisesti jopa paksuakin lampaannappanahkaa. Muutoinkin kyseisen nahkayrityksen nimenomaan kyseiset nahkatakit ovat aivan ihania! Niissä on edessä kiinnitys kolmella (3) napilla ja nahkatakkien ympäri menee irroitettava, edessä portaattomalla kireydensäätömahdollisuudella oleva vyö. Kyseisissä nahkatakeissa on kummallakin puolella alhaalla edessä avosuinen tasku ja nahkatakkien sisällä on yksi avosuinen povitasku. Näissä nahkatakeissa on lisäksi vetoketjukiinnitteinen, irroitettava lisävuori.

  0
  #229097
   avatar
  Nimetön

  Miksi ko. nahkatehdas olisi lopettanut toimintansa?

  0
  #229101
   avatar
  Nimetön

  "N-79" wrote: Miksi ko. nahkatehdas olisi lopettanut toimintansa?

  Johdatteleva kysymys monelle, mutta ihan mututuntumalla heitän että perus taantuma suomalaisessa vaatteenvalmistuksessa mitä ollut varmaan viimeset parikyt vuotta 🙂

  Voiko näitä analyysejä ja mielipiteitä laittaa yhden ketjun alle eikä tehdä joka asiasta uutta?

  0
  #229308
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Yllätys oli, että tämä Mokka-Nappa on lopettanut toimintansa ÄSKETTÄIN 😯 Ei ole tullut kyseisen firman tuotteita sitten 80-90 luvun jälkeen missään vastaan…siis uutena myynnissä.

  0
  #229311
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  "Muul1" wrote: Yllätys oli, että tämä Mokka-Nappa on lopettanut toimintansa ÄSKETTÄIN 😯 Ei ole tullut kyseisen firman tuotteita sitten 80-90 luvun jälkeen missään vastaan…siis uutena myynnissä.

  Muoti on noista ajoista muttuunut valitettavan paljon.
  https://www.youtube.com/watch?v=FS9chv8s3RU
  Huoh! 😥

  0
  #262691
   avatar
  Nimetön

  Eipä todellakaan ole mokka-nappa lopettanut toimintaansa.

  0
  #262695
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Kuuleman mukaan, kesällä Mokka-Napassa ollut alasajo menossa, että kyllä se lopettamassa on. Jos ei nyt ole jo lopettanut.

  0
  #262702

  Mokka-Nappa-yrityksen johtaja kertoi minulle lyhyessä puhelinkeskustelussa kesällä 2016, että tuon perhefirmansa alasajo on parhaillaan menossa, vihjaisten minulle samalla, että nyt sieltä, juuri tämän firmansa tehtaanmyymälästä, on mahdollisuus tehdä normaalia edullisempia ostoksia, siis alasajohintaan. Tämä on siis TIETO, itse kyseisen firman johtajan minulle kertomana.

  0
  #262710
   avatar
  Nimetön

  Aivan.. Tänään siellä näkyi olevan väki täydessä työn touhussa vielä. Mutta harmin paikka jos lopettaa…

  0
Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.