Huippumallin piukka nahka-asu hakee vertaistaan

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut Huippumallin piukka nahka-asu hakee vertaistaan

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 5 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #395899
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Bella Hadid rakastaa trendikästä ruskeaa nahkaa niin paljon, että pukee sitä päästä varpaisiin.

  Huippumalli Bella Hadid, 22, tunnetaan näyttävästä ja toisinaan kyseenalaisestakin tyylitajustaan, joka ei turhia kainostele. Toisin kuin sisarensa Gigin kohdalla, Bellan vaatteet ovat kaukana hillityistä ja helpoista asuista, jotka jokainen nuori nainen voisi itselleen kopioida. Bella ottaa trendit haltuun suorastaan teatraalisella tyylillä, ja sen takia hänen asujaan myös fanitetaan.Samaistuttavuus tulee siitä, että joskus mallille sattuu myös ”huteja” – eikä se ole niin vakavaa.

  Nyt Bella varasti show’n Varietyn Power of Women -tilaisuudessa, jonne hän pelmahti suklaanruskeassa, tiukassa nahka-asussa. Vain Bella voisi saada nahkaisen tuubitopin, tiukkojen, leveälahkeisten nahkahousujen ja tyköistuvan nahkableiserin yhdistelmän näyttämään hyvältä!

  Bella Hadid rakastaa trendikästä ruskeaa nahkaa niin paljon, että pukee sitä päästä varpaisiin.

  Look on kuin suoraan ysäriltä aina teräväkärkisiä kenkiä, pikkulaukkua, Matrix-henkisiä aurinkolaseja ja meikkiä myöten. Bella voisi hyvin olla karannut vaikkapa 1990-luvun musiikkivideon kuvauksista.

  Bella Hadid tiukassa nahka-asussa.

  Huippumallin piukka nahka-asu hakee vertaistaan

  Bellan nahka-asu on rohkea valinta

  Ruskea on kevään isoin trendiväri, ja kieltämättä siihen pukeutuminen päästä varpaisiin tekee vaikutuksen. Myös nahkaa on näkynyt muodissa entistä enemmän, ja biker-takkien sijaan trenditietoiset silmäilevät rohkeasti myös bleiserimallisia nahkatakkeja – juuri niitä, joihin emme ole ysärin jälkeen vahingossakaan koskeneet.

  Bellan nahka-asu on rohkea valinta, mutta hän ei ollut edes ainoa Varietyn vieraista, joka luotti pukeutumisessaan nahkapuvun voimaan. Myös nykkiläinen muotivaikuttaja Olivia Perez edusti beigessä nahkapuvussa – veikkaammekin ysärityylisten nahkableisereiden yleistyvän pian niin punaisella matolla, katumuodissa kuin Insta-kuvissakin!

  Olivia Perez edusti beigessä nahkapuvussa

  Lähde: https://www.iltalehti.fi/streetstyle/a/817b484a-0bb7-4046-aa54-dcfe0501e010

  5+
  coollatex avatarorjapoika avatarrubberslut avatar
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.