Heidin luona 3

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #220616
   avatarNimetön

  Jatkoa edlliseen.

  Istuin sängyn reunalla meikattuna hemaisevaksi bruneteksi. Lateksimekon etumus oli koholla, ja tätä naiset alkoivat hoitamaan.

  Ihan aluks toi sun seisokki pitää saada laskemaan. Ja eiköhän sekin onnistu, sanoi Heidi ja nipisteli penistäni niin, että sattui. Kipu sai kaluni taas normaalimittaan. Silloin Vilma pujotti pallien taakse metallirenkaan, minkä kiristi. Tätä seurasi varsinainen penistuppi, ilmeisesti ruostumatonta terästä. Mimmit olivat laittaneet liukastetta, ja tuppi sujahti hetkessä penikseni päälle. Tupessa olevat reiät osuivat pallien taakse kiristetyn renkaan tappeihin, ja Heidi pujotti pienet riippulukot tapeissa oleviin reikiin. Kliks, olin lukittuna siveysvyöhön.

  Kuvittelin homman olevan ohin kun kurkistelin penistupen päästä pilkistävää terskaani. Vilman käsissä kiilteli kuitenkin neula, jonka toisessa pääsä oli kierteet. Vilma voiteli siihen liukastetta. Tää sondi asennetaan sun virtsaputkeen, hän ilmoitti tylysti. Jos et oo kiltti, me voidaan vähän rauhoitella sua tän avulla, hän vielä valisti, tai kilttinä tyttönä voit kokea jotain lisäkiksiä. Näin, miten tuo tanko alkoi liukua penikseni sisään. Kumma kyllä se ei sattunut yhtään. Sen sijaan ajatus alkoi kiihottaa, ja tunsin paisuvan elimeni tuskan. Tanko liukui syvälle sisääni, ja penistuppeni päässä oleva rinkula sisälsi näköjään neulan kierteiden vastakappaleen. Vilma kiersi tangon kiinni, ja alkoi kytkeä johtoja neulan päähän. Sähköä – ajattelin kauhuissani.

  Penis oli paketissa. Naiset laskivat mekkoni helman alas, eikä miehuuteni enää paljastunut.

  Vilma painoi minut selälleni, tuli päälleni ja alkoi hyväilyn. se muuttui suuteluksi ja pian hurjaksi ratsastukseksi. Voihkin tuskissani. Kaluni oli räjähtämäisillään, muttei päässyt edes erektioon. Tunne oli käsittämätön. Samalla ennen kokemattoman kiihottava, samalla tuskainen. En voinut laueta, vaan kiima ja tuska vain jatkui ja jatkui. Sängyllä hurjasteli kolme kumiin verhoutunutta naista, kaikki villeinä kiimasta. Aluksi Vilma antoi kielarin Heidille. Sitten hänen liukas kieli haki tiensä punattujen huulieni välistä syvälle suuhuni ja alkoi oman villin leikin. Samalla Vilma väisti päältäni, mikä tuntui mukavalta, olivathan käteni selän takana käsiraudoissa. Heidi siirtyi jalkopäähän, hyväili lateksisia reisiäni ja sitten alkoi imeä ja purra kuuluvasti metallista siveysvyötä.

  Heidi känsi minut kyljelleen samalla kun Vilma jatkoi kiihottamistani. Näin, kuinka Heidi kytki siveysvyöni neulaan sähkön. Nyt penikseni sisällä alkoi kihelmöidä, aluksi vähän, mutta se voimistui. Olisin räjähtänyt, jos olisin voinut. Koskaan en ollut näin kiihottunut, enkä voinut laueta. Tuskallisen taivaallista.

  Näin jatkui varmaan pari tuntia. Sitten naiset irrottivat siveysvyön lukot ja toinen nykäisi tupen pois. Se oli liikaa, orgasmi oli jättimäinen. Vähän ajan kuluttua Heidi suukotteli ja kysyi, miltäs tytöstä tuntuu.

  0
  #225420
   avatarNimetön

  Tämähän on mahtava tarina!!! 🙂 onko jatkoa tulossa?

  1+
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.