Palaa kohteeseen Sekalainen seuranhaku

hei

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 1,157 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi latex1 avatar latex1 4 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #215452
   avatar
  Nimetön

  Täällä ois 25 vuotias mies, en etsi seksiseuraa. Haluan vain juttuseuraa ja tuttavia näistä piireistä. minulla ei ole ollut rohkeutta edes käydä miiteissä tai bileissä, koska en ole ujoudeltani viitsinyt yksin lähteä tutustumaan muihin. ajattelin, että olisi helpompaa tutustua internetin välityksellä erinlaisiin immeisiin 🙂 kiitos jo valmiiksi vastauksista.
  Olen 019-Alueelta

  #215485
   avatar
  Nimetön

  moi kumikeijo mä olen 50v ja olin kans ujo ja ei rohkeutta keskustella kenenkään kans näistä jutuista mutta huomasinkin et se helpottaa omaa oloa kun saa jutella samanhenkisten ihmisten kans näistä fetissesitä eikä murehtia yksin kotona tälläsiä asioita. kuule mä voin kertoo sulle et kun ekan kerran tapaat esim kumihomon ja harrastatte kiimasta kumiseksiä kaverin kans niin. sun nälkä kasvaa syödessä ja haluut aina vaan lisää kumiseksiä. vaikka et olekkaan hakemassa seksiseuraa ainakaan nyt. ai niin mä olen kumi1 ja tykkään kaikenlaisista sadeasuista kumiasuista
  ja saan kiksit niistä olisko sulla rohkeutta tavata mut vaikka kahvikupposen äärellä .

  #215495
   avatar
  Nimetön

  kiitos vastauksesta kumi1, mutta ainakin vielä olen melko hetero ja miehet eivät saa aikaan tiettyjä asioita kehossani 🙂 mutta kumista olen kyllä valmis juttelemaan ja ottamaan vinkkejä hyvistä kumikaupoista yms.

  #218804
   avatar
  Nimetön

  "Kumi_Keijo_22" wrote: Täällä ois 25 vuotias mies, en etsi seksiseuraa. Haluan vain juttuseuraa ja tuttavia näistä piireistä. minulla ei ole ollut rohkeutta edes käydä miiteissä tai bileissä, koska en ole ujoudeltani viitsinyt yksin lähteä tutustumaan muihin. ajattelin, että olisi helpompaa tutustua internetin välityksellä erinlaisiin immeisiin 🙂 kiitos jo valmiiksi vastauksista.
  Olen 019-Alueelta

  Veit sanat suustani. Itsekään en ole seksiseuraa etsimässä. On vain todella hyvä, että on olemassa tällaisia sivustoja, jossa voi jakaa mielipiteitä tällaisista aiheista ja saada tuttavia näistä piireistä. Itsekin olen melko ujo ja en ole juurikaan puhunut näistä asioista muiden kanssa.

  #219274
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Juttuseuraa löytyy täältäkin välillä helvetti-taivas. Jos siis kiinnostaa asioista jutella.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.