Palaa kohteeseen Latex-asut

Hautengin toimitukset?

Foorumit Fetissit Latex-asut Hautengin toimitukset?

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 788 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Kumikarhu avatar Kumikarhu 9 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #201710
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Kenellä kokemuksia kuinka Hauteng palvelee? Laitoin taannoin pienen tilauksen ja tilausvahvistus tulikin nopeasti jossa sanottiin, että toimitusaikaa menee pari viikkoa. Nyt on kulunut yli neljä viikkoa, ja maanantaina lähettämääni sähköpostikyselyyn ei ole vielä vastattu. Onko tässä kysymyksessä vain saksalainen jähmeys? Hyvä puoli asiassa on, että heidän käytäntönsä mukaisesti luottokorttia veloitetaan vasta siinä vaiheessa kun paketti on lähdössä.

  #201712
   avatar
  Nimetön

  Itse tilasin joku vuosi sitten hautengilta ja kyllähän siinä taisi pari kolme viikkoa vierähtää toimituksessa. Mutta kun palautin vaihtoa varten chapsit niin siinä meni toista kuukautta eikä minkäänlaista ilmoitusta kuinka asia etenee eikä edes vastanneet kyselyihin, tosin loppujen lopuksi homma meni ihan tuubiin vaikka välillä meinasi jo usko loppua eli taitaa olla heillä toimintatapa sellainen että ei paljon ilmoitella. Todennäköisesti saat tilauksesi kyllä jossakin vaiheessa ilman mitään vilunkia , joten odottele rauhassa.

  #201716
  LeatherJ avatar
  LeatherJ
  Osallistuja

  Tuolla juttua saksalaisista toimittajista. Ei mitään mieltäylentävää luettavaa.

  #201730
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  Pari vuotta sitten tilasin tuolta, toimitus oli nopea ja toimi hyvin. Ehkä minulla oli tuuria ja tavaraa oli hyllyssä heti. Itse olen toistaiseksi tyytyväinen, mutta nyt kun muilla tökkii toimitukset niin taidan siirtyä muihin tavaran toimittajiin.

  #201734
  Kunzmann avatar
  Kunzmann
  Osallistuja

  ei mitää valittamista itellä ole hauteng toimituksista ja neljästi tilannut, joskus kestäny vähä pidempään kylläkin-

  #201738
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Maanantaina oli ilmestynyt meili, että tavara on nytkähtänyt liikkeelle. Tänään torstaina pakettikortti kolahti postilaatikkoon (no ei yks pakettikortti mitään kolahda, hee) mut anyway, kyllä se lähetys sieltä vaan tuli, arvioidun kahden viikon sijasta vaan kesti miltei 5 viikkoa.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.