↑ Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Hanskat hommissa

Info Foorumit Muut Vapaa keskustelu Hanskat hommissa

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 548 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Kumikarhu 8 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #203007

  kiiilto
  Jäsen

  Mitä kaikkea nahan ystävä voikin tehdä käsineet kädessä! Älkääs nyt heti innostuko – ajattelin tässä yhteydessä jättää seksijutut kertomatta.

  Siivous. Harja ja rikkalapio istuvat hienosti hansikoiduissa käsissä. Myös pölynimurin käyttö on paljon fiksumpaa hanskoilla. Ote pitää!

  Kännykän, kaukosäätimen ja tietokoneen käyttö. Ei oikein suju, vaikka olisikin kuvauksellista. Toisaalta: onhan niitä sormettomiakin hanskoja.

  Ruokailu. Hmm… veitsi ja haarukka ovat käsiteltävissä, ja juomalasia voi suorastaan hyväillä! Huolestuttaa vain, että hienot nahkakäsineet tahriutuvat johonkin epäseksikkääseen, kuten Benecol-margariiniin.

  Autoilu. Kuninkuuslaji! Napakka nahkahanska-ote ratista saa minut hengästymään oikeastaan jo ajatustasolla. Vaihdekepin käyttö on tietysti myös ilo. Oikeaa kättä voi myös lepuuttaa (tilanteen mukaan) omassa tai vierustoverin sylissä, tai tyhjällä apukuskin istuimella.

  Tuosta tuli mieleeni Tv2:n Suomi Express, jossa toimittaja ajeli autollaan Helsinki – Turku -välin taukopaikkoihin tutustumassa. Tuo sievä nainen oli pukenut käsiinsä valkoiset villasormikkaat, joita hän todellakin käytti autoillessaan. Villatumput ohjauspyörällä? Talven huonoin telkkariohjelma!

  #203012

  Kumikarhu
  Osallistuja (Participant)

  "kiiilto" wrote: .Villatumput ohjauspyörällä?

  Sanoisin melkein, että turvallisuusriski. Jos ratti on muovipintainen, tai vaikka olisi aitoa nahkaakin, niin tuollainen villainen käsine luistaa siinä niin ettei kunnollista otetta saa. Ihoa myötäilevä nahkahanska on varmasti paras ajohanska.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin