Palaa kohteeseen Latex-asut

hame menee makkaralle

Foorumit Fetissit Latex-asut hame menee makkaralle

Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 1,860 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 4 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #210261
   avatar
  Nimetön

  Ostin elämäni ensimmäisen latex-hameen, ja liivit samalla. Kivan näköiset ja pukeminen meni helposti. Mutta aloittelijalta hölmö 😳 kysymys. Hame alkoi nousta ylöspäin ja lopulta oli ihan makkaralla. Eli onko tämä aineelle tyypillistä, vai käyttäjässä vikaa? Onneksi olin kotona omassa sängyssä, joten ei suurta vahinkoa tullut…. Jatkossa olisi kiva kuitenkin pukea vaika julkisestikin. Ehkä se seistessä pysyy paremmin päällä 😉 ?

  #210263
   avatar
  Nimetön

  "maria37" wrote: Ostin elämäni ensimmäisen latex-hameen, ja liivit samalla. Kivan näköiset ja pukeminen meni helposti. Mutta aloittelijalta hölmö 😳 kysymys. Hame alkoi nousta ylöspäin ja lopulta oli ihan makkaralla. Eli onko tämä aineelle tyypillistä, vai käyttäjässä vikaa? Onneksi olin kotona omassa sängyssä, joten ei suurta vahinkoa tullut…. Jatkossa olisi kiva kuitenkin pukea vaika julkisestikin. Ehkä se seistessä pysyy paremmin päällä 😉 ?

  Ensiksikin, onnittelut hankinnasta :clap: Hienoa, että tulee uusia latex -vaatteiden käyttäjiä.

  Aika normaali juttu tuo on, Latex -vaatteella on tapana rullautua, varsinkin jos vaate on hieman tiukka ja sen sauma jää levenevään kohtaan. Voin hyvin kuvitella, että hame rullautuu ylös, jos se on lyhyt ja sen kanssa yrittää vaikka istua tai kävellä. Itsellä on esimerkkinä yhdet alushousut, joiden vyötärö tuppaa rullautumaan alas, vaikka ei tuossa mahassa ole edes paljon ylimääräistä 😆 Olen kuullut myös, että pitkät Latex -sukat rullautuvat helposti alas reidestä, jos niitä ei kiinnitä millään. Se on vaan kumivaatteelle ominaista 🙄

  #210266
  johnfinnish avatar
  johnfinnish
  Osallistuja

  Kumin kohdalla enemmän on parempi tai ainakin helpompi! 👿 Tottakai asun suunnittelu ja kireys myös vaikuttaa rullautumiseen.

  #210297
   avatar
  Nimetön

  Kiitos vastauksista. Ehkäpä hankin joku kaunis päivä sitten pidemmän mallin, vaikka mekon 🙂
  Olin ajatellut, jos joku alushame tai vastaava auttais, mutta taitaa olla tyytyminen tähän…

  #210308
  Latex avatar
  Latex
  Osallistuja

  Hienoa että olet hankkinut kumiasuja!!!! tuhon auttaa varmaan sekin jos ei laita talkkia tai muutaa kiilloketta ihan noihin reunoihin 🙂 Ja kuviahan katselisimme varmasti mielellämme :thumbup: :thumbup:

  #211226
   avatar
  Nimetön

  "Senshi" wrote: Olen kuullut myös, että pitkät Latex -sukat rullautuvat helposti alas reidestä, jos niitä ei kiinnitä millään. Se on vaan kumivaatteelle ominaista 🙄

  En ole huomannut tällaista omien sukkieni kanssa.

  Riippuisiko asia siitä, kuinka pitkät sukat ovat eli ulottuvatko ne selvästi reiden paksuimman kohdan yli vai jäävätkö sen alapuolelle? Pituudeltaan "kesken" loppuvien sukkien voisi periaatteessa kuvitellakin alkavan rullailemaan tai valahtamaan omia aikojaan.

  #219833
   avatar
  Nimetön

  Yleensä rullautuminen on voimakkainta jos reunassa ei ole paksumpaa kaistaletta. Siksi(kin) tavallisissakin leggingseissä on usein erillinen vyötärökaistale, vahvistettu reuna ei pääse kääntymään itsensä ympäri, kun toisella puolella vartaloa kaistale on vielä "oikein päin", jolloin rullautuminen ei ikinä ala. Halvemmissa ns. "moulded" vaatteissa reunavahvikkeita harvemmin on. Liimatuissa se pystysaumakin vähän vastustaa rullautumista.

  Pitkästä aikaa näitä lueskellut niin voi tulla kommentteja vähän vanhoihinkin ketjuihin..

  #219835
   avatar
  Nimetön

  Jos latex-asuste rullautuu helposti, niin se yleensä se silloin kielii ensisijaisesti liian pienestä koosta (kokoa suurempi asuste voi pysyä paikallaan huomattavasti helpommin). Väljissä kumiasusteissahan tätä ongelmaa esiintyykin melko vähän. Kuten edellä on mainittukin, myös se reunavahvike tai paksummasta materiaalista tehty reunakaistale saa asusteen pysymään paremmin paikoillaan, kuten tarkoitus olisi. Myös kokonaan paksummasta materiaalista valmistettu asuste on yleensä selkeästi paremmin paikoillaan pysyvä. Asusteen kuuluisi istua hyvin, mutta ei olla tiukka (korkeintaan ihan lievästi venytettynä). Jos kuitenkin asuste on luonteeltaan sellainen, että se PITÄÄ olla tosi tiukka, tai jos käyttäjä haluaa sen sellaisen olevan, niin silloin kannattaa asia erityisesti huomioida jo hankintavaiheessa. Valitsemalla esim. leningin, jossa on olkaimet, tai hameen, jossa on vyö. Vyötäröllä voi myös täydentää kokonaisuutta esim. leveällä vyöllä tai korsetilla, jotka kumpikin estävät melko tehokkaasti ko. rullautumisen. Sukissa voi käyttää sukkanauhoja tms., kuten edellä on vihjaistukin… tai esim. lahkeellisia housuja, jotka pitävät sukkien suut ojennuksessa. Enempi on parempi. :o)

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.