HAGSTRÖM-BIKERTAKKI (retro) 1970-luvulta!

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut HAGSTRÖM-BIKERTAKKI (retro) 1970-luvulta!

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Admirer avatar Admirer 1 vuosi, 5 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #267469
  Nahkamies Nahkamies avatar
  Nahkamies Nahkamies
  Osallistuja


  Haluan heti välittömästi tietää, JOS Sinulla on myytävänä oheisten valokuvien mukainen Kokkolasssa toimineen Hagströmin nahkatehtaan 1970-luvulla valmistama hyväkuntoinen musta, AITOa nahkaa oleva bikertakki, kooltansa lähinnä joko 50 tai 52, tai jos tiedät, että mistä tietystä paikasta kyseisenlainen nahkatakki ja edellä mainittua kokoa olevana on ostettavissa. Ilmoita minulle heti välittömästi, JOS olet saanut tietää, että keneltä tai mistä juuri täsmälleen tuollainen nahkatakki on ostettavissa. Minulle on yhdentekevää, että onko se ostettavissa esimerkiksi joltakin tietyltä yksityiseltä henkilöltä vai tietyllä paikkakunnalla olevalta kirpputorilta tai aivan sama mistä ja mistä päin Suomea hyvänsä. Ilmoita minulle sitten heti välittömästi ensisijaisesti tekstiviestitse puhelinnumerooni 045.1356.510 sitten kun tuo nahkatakki haluamani kokoisena on sitten mistä hyvänsä Suomesta löytynyt. Tekstiviestin k. o. asiasta saa lähettää millon 24/7 tahansa puhelinnumerooni 0451356510 eli 045.1356.510

  https://nahkafoorumi.com/wp-content/uploads/hm_bbpui/267469/wz3f1uo7ysegfjqzo4j5cpj9xqco1znn.png

   

   

   

   

  0
  #267616
  Nahkamies Nahkamies avatar
  Nahkamies Nahkamies
  Osallistuja

  Ottaisin heti itse yhteyttä siihen kauppaan, kirpputoriin, muuhun paikkaan tai yksityiseen ihmiseen, jonka hallussa (ja omistuksessa) tietäisin tuon valokuvien mukaisen moitteettoman hyväkuntoisen Hagström-bikernahkatakin (minulle sopivan kokoisena) olevan ostettavissa! Minulle on aivan sama, että miltä paikkakunnalta Suomessa tuo bikernahkatakki on ostettavissa! Lähetytän kyseisen bikernahkatakin tietenkin omalla kustannuksellani postitse itselleni, jos koen sen paikkakunnan, jolla tuo takki on, olevan liian kaukana paikkakunnalta, jolla itse asun.

  Ole ystävällinen ja ilmoita minulle heti, vastaamalla tähän viestiini, tämän viestini alapuolelle, kun olet saanut tietää, että mistä tai keneltä ja miltä paikkakunnalta juuri täsmälleen tuon valokuvien mukainen Hagström (retro)bikernahkatakki, mieluiten kokoa 48, 50, 52 tai enintään kokoa 54 olevana, on ostettavissa! Tarvitsen tietää vain tuon bikernahkatakin sijaintipaikkakunnan ja kauppa- tai myyntipaikan nimen tai myyjän nimen ja puhelinnumeron. Vain nuo perustiedot Sinun tarvitsee minulle kertoa. Loput kyseiseistä asiasta hoidan itse.

  Kiitän Sinua erikseen jo etukäteen, että ilmoitat asiasta sitten minulle heti mahdollisimman pian! Kiitos! Kiitos!

  0
  #267622
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Laita osto ilmoitus Torille. Veikkaan, että VR:ltä saa ennen veturia lainaksi, ennenkuin täältä löydät kyseisen takin ja vielä tietyn kokoisena. Mikset teetä samanlaista takkia? Vai saako tuosta Hagströmistä jotain lisä kiksejä?

  0
  #267623
  Nahkamies Nahkamies avatar
  Nahkamies Nahkamies
  Osallistuja

  En välttämättä odota kenenkään nahkafoorumilaisen (Nahkafoorumissa jäsenenä olevan) omistavan juuri tuollaista nahkatakkia itsellään ostettavissa ollen. Odotan vain sitä, että JOS kuka tahansa nahkafoorumilainen on saanut (vaikka kaveriltaan, sukulaiseltaan, tuttavaltaan tai ystävältään) tietää juuri tuollaisen nahkatakin mistä tahansa Suomesta olevan ostettavissa, niin ystävälliseen tavalla, suhteellisen pian tiedon saatuaan, ilmoittaisi siitä minulle tällä julkisella palstalla. Viittaan tässä asiassa edelliseen julkiseen viestiini tällä “palstalla”. ??☺️??

  0
  #267626
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  No, kukin tavallaan. Vähän tuo sinun tarinasi on kuitenkin sellainen, kuin lukisi toivomus listaa joulupukille 🙂 Mutta toivotaan, että löytyy.

  0
  #338352
  Nahkamies Nahkamies avatar
  Nahkamies Nahkamies
  Osallistuja

  1+
  #338353
  Nahkamies Nahkamies avatar
  Nahkamies Nahkamies
  Osallistuja

  0
  #339022

  Tämmönen takki löytyy, koko 50.  Valmistaja Paavo Heinonen, Töysä Finland

  Aito takki suoraan 70-luvun lopulta. Käytön jälkiä löytyy.

  0
  #339032
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  Hyvin rasvattuna tuosta tulee retro-retee terassitakki.  :good:

  0
Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.