Fresh

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 1,019 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 4 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #221765
   avatar
  Nimetön

  Moikka.

  Siinä on tällaisen nuoren nahkajätkän juuri hommattu setti. Takkihan näyttää kuvastakin oikein siistiltä, mutta ongelmana on haju! Tilasin sen netistä ja odotin ihanaa uuden nahkan tuoksua (millainen housuissa oli <3), mutta se haiseekin aivan kamalilta kemikaaleilta. Kysymys kuuluukin; lähteekö tuo haju pois käyttämällä takkia vai pitäisikö sitä tuulettaa? Tuleeko siihen nahan tuoksua koskaan?

  Vielä on tosin mahdollisuus palauttaa rotsi ja ostaa tilalle joku toinen, mutta yritän antaa sille armonaikaa ihan postimaksuja ajatellen.

  0
  #221770
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  "Bensanhajua tappoi softcaren huonekalu pesuainesuihke" auttoi minulla, kun vielä antoi päivän pari tuulettua ulkona lisäksi.

  0
  #221786

  Mistä firmasta tilasit?

  0
  #221789
   avatar
  Nimetön

  http://stores.ebay.com/Django-Motorcycl … 7675.l2563

  tuoltapa tuo.

  0
  #221826
   avatar
  Nimetön

  Moi.
  Jep, mulla kävi samalla tavalla kerran hyvien nahkahousujen kanssa. Mutta kun käsittelin ne tuollaisella nahkavahalla ja annoin vaan olla, kemikaalin haju hävisi ja ne tuoksuvat nyt todella hyvälle nahalle. Ja ovat parhaat nahkahousuni! Kiimaisen tiukat ja kiiltävät. Ja kalu erottuu hyvin (19×4,5 cm) housujen etumuksesta…

  0
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.