Fetissit Suomessa

 • This topic has 1 vastaus, 499 kirjoittajaa, and was last updated 10 years sitten by avatarNimetön.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #205573
   avatarNimetön

  Löytyykö muita kotimaisia sivustoja, jotka olisivat keskittyneet pelkästään fetisseihin (ei siis yleisesti bdsm-sivustoja, vaan tälläisiä nahkafoorumin tapaisia)

  Onko joku jopa törmänny pelkkiin fettariyhdistyksiin?

  Entä onko suomalaista fetissipornoa olemassakaan?

  Ajattelin yleisestikkin herättää tässä samalla keskustelua nimenomaan fetissipiireistä täällä Suomessa, eli vaikka ei noihin kysymyksiin osaisikaan vastata, niin jokaisen näkemys tästä on tervetullut. 🙂

  0
  #205602
   avatarNimetön

  Ei hirvittävästi taida kyllä olla. Ellei sitten ole salaisia ug-kerhoja, joista allekirjoittanut ole tietoinenkaan. 🙂

  Mieleen tulee miesten pitkän linjan MSC Finland – Tom’s Club, joka on kaiketi lähinnä vahvasti nahkapainotteinen. Virallinen(?) yhdistys.

  Toinen mikä tulee mieleen, on Sadeasujen ystävät, joka kuten arvata saattaa keskittyy lähinnä sadeasuihin ja vastaaviin. Saitti on uusiutumassa, enkä tiedä pystyykö tällä hetkellä edes rekisteröitymään uutena käyttäjänä.

  Sitten on vielä Gearfun, joka on raskaampien varusteiden ja työasujen ystäville. Miehiltä miehille myös tämäkin, kuten MSC. (Silmänruokaa naisillekin, kun miehet ko. asuissa viehättävät :)).

  Itsetyydytys.orgissa on jotain keskustelua aiheesta. Samoin kuin Suomi24:n keskustelupalstalla. Palstojen keskustelun heikon tason vuoksi en viitsi edes linkittää.

  Muita sitten ei mieleen tulekaan. Aikoinaan ilmestyneen Fetissi-lehden ympärille olisi voinut mahdollisesti kehittyä jotain. Mutta se on mennyttä ja turhaa jossittelua.

  Kieltämättä näin, kun Leikkikehäkin on poissa toiminnasta ties monettako viikkoa, nousee mieleen ajatus kaikkien fetisistien yhteisestä saitista, jossa olisi seinät leveällä ja katto korkealla.

  0
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.