Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Fetissilleen ei voi mitään

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Fetissilleen ei voi mitään

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,275 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi latex1 avatar latex1 4 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #211280
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Bongasin tässä lauantaina marketissa käydessäni naisen, joka kopsutteli punaisilla polveen saakka ulottuvilla tiukkavartisilla kiiltävillä vinyylisaappailla, joissa oli valkoinen korko-osa. Selvästi fetisistinen asuste, josta seurauksena meikäläisen housujen etupuolelle alkoi kasvaa teltta, niinsanotusti. Ei saisi kiusata ihmisiä yleisillä paikoilla pukeutumalla tuolla tavalla.

  #211298
  AirBassProceed avatar
  AirBassProceed
  Osallistuja

  🙂

  #211340
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Nimenomaan juuri tuollaisilla asuilla PITÄÄ kiusata muita ihmisiä

  #211520
  rubbrr avatar
  rubbrr
  Osallistuja

  Kyllä tuonkaltaiset näyt kummasti piristää päivää, harmi vaan että niin harvoin tuollaista on mahdollista bongata.

  #214097
   avatar
  Nimetön

  jaa a, kyl tääl itäsuomessa noita tulee vastaan aina välillä, itellää oli virolainen naisystävä joka tykkäs pukeutuu nahkaan ja pvc saapikkaisiin, pitikin tulla tänne brassailemaan sillä! >:-)
  Nojoo, täl hetkellähän kumi ja muu kiiltävä on muodissa, ainakin ulkomailla, varsinkin espanjassa ollu jo pidemmän aikaa (Lähinnä goottiscenessä)..

  Se leidi gagahan toi kaiken kiiltävän ihmisten huulille, se vaan että suomen olosuhteissa kumi ei oo kovin käytännöllinen asuste ja kieltämättä toivon että se ei tulis ainakaan vanhempien rouvien suosioon. Ei sais arvostella muita, mut mä en osaa näin aamukaffen ääressä kuvitella mitään pahempaa kuin diabetesmummon fullcatsuitissa rollaattorin kanssa rullailemassa kaupungilla 😀

  #218807
   avatar
  Nimetön

  "Kumikarhu" wrote: Bongasin tässä lauantaina marketissa käydessäni naisen, joka kopsutteli punaisilla polveen saakka ulottuvilla tiukkavartisilla kiiltävillä vinyylisaappailla, joissa oli valkoinen korko-osa. Selvästi fetisistinen asuste, josta seurauksena meikäläisen housujen etupuolelle alkoi kasvaa teltta, niinsanotusti. Ei saisi kiusata ihmisiä yleisillä paikoilla pukeutumalla tuolla tavalla.

  Tuollainen näky vetää kyllä puoleensa kuin magneetti. Mutta olen miettinyt sitä, että jos suurin osa naisista pukeutuis kyseisiin vaatteisiin, kävisikö niin, että alkaisimme sopeutumaan kyseiseen ilmiöön siinä määrin, että lopulta nuo saappaat eivät enää piristäisikään päivää samalla tavalla. Saattaa toisaalta olla hauskaakin kun jokin ilmiö pysyy harvinaisena.

  #219275
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  "jim6718" wrote: Tuollainen näky vetää kyllä puoleensa kuin magneetti. Mutta olen miettinyt sitä, että jos suurin osa naisista pukeutuis kyseisiin vaatteisiin, kävisikö niin, että alkaisimme sopeutumaan kyseiseen ilmiöön siinä määrin, että lopulta nuo saappaat eivät enää piristäisikään päivää samalla tavalla. Saattaa toisaalta olla hauskaakin kun jokin ilmiö pysyy harvinaisena.

  Tuskinpa siihen pääsisi kyllästymään vaikka kaikilla olisi päällään fetissiasuja. Ehkä voisi hieman laimeta korkeintaan mutta kyllästymiseen en usko.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.