↑ Palaa kohteeseen Muut Fetissit

Fetissejä metallista..

Info Foorumit Fetissit Muut Fetissit Fetissejä metallista..

Tämä aihe sisältää 28 vastaukset, 3,589 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Anonymous 5 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 29)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #207846

  Anonymous
  Jäsen

  #207853

  Murunda
  Osallistuja (Participant)

  :thumbup:
  Vautsi 😯 On muuten tyylikkään näköinen tuollaiseksi "autotalli tekeleeksi" tai enhän mää tiedä millainen mestari siellä vääntää rautaa mutta tuo ensimmäinen keskeneräinen kuva antaa hieman käsitystä mistä lähdetään. Täytyy olla melkoisesti taitoa vääntää peltiä muotoon että tuo onnistuu. Mutta voiko tuon korsetin pukea päälle 🙄 Väittäisin että se on ainakin vähän kovan ja kylmän tuntoinen :mrgreen: Mutta onko tuota edes mahdollista vääntää ihmisen päälle? Vai onko kyseessä koriste-esine? Mielenkiintoista jokatapauksessa, pistä ihmeessä lisää kuvia jos teet näitä lisää…. tai pistä mutama lisäkuva tästäkin korsetista valmiina :mrgreen:

  #207854

  Divided
  Osallistuja (Participant)

  Nyt kun tuon vielä uittas kromialtaassa, niin vois olla aika pähee.

  #207856

  Anonymous
  Jäsen

  Toi on tollaisenaan "valmis"
  Kuten sanoin siinä on kirkaslakka päällä suojaamassa ettei se ruostu. Ja sisätiloissa se on hyvin minimaalista..
  noitahan vois jatkossa maalailla läpikuultavilla candylakoilla yms…

  Tissien kohdat ja lonkan etupalat on hakattu konevasaralla, muuten kaikki pellit on naputeltu noita palloja vasten suorista käikäleistä.

  Ihmisen päälle tuon tekeminen on hieman sit haasteellisempaa varmasti..pitäis olla tarkat mitat. En tiedä sit olisiko mitat helpompi ottaa esim. joku kumiasu tms. päällä, koska ihossa on aina sitä löysää hiukka, toisissa enemmän, toisissa vähemmän, juu nou? Kumiasu mm. voisi poistaa/minimoida tuon löysyyden ja korsetti saattais olla istuvampi. En ole tuota ajatellut tekeväni "päälle puettavaksi" ,mutta tässä nyt vain jotain ajatuksia mitä ideasta tulee mieleen. Pukemista vartenhan pitäisi olla kaksi puoliskoa, oikea ja vasen. Eteen vois tulla jotkut hakaset tms. "linkut/soljet" ja takana vois olla perus nyörikiristys, paitsi että metallihan ei anna tuossa yhtään periksi, joten sen täytyisi olla oikeasti tyköistuva malli.

  #207857

  Murunda
  Osallistuja (Participant)

  Tulee mieleen että tuota asua ei saa tehtyä ihmiselle sopivaksi ellei se jolle tuo tehdään niin ole koko ajan vieressä mitattavana. Jokaista palaa pitää sovittaa päälle ja taas tehdä tarvittavat korjaukset. Tuo ei varmaankaan synny hetkessä joten noiden tekeminen toisille on hyvin haastavaa. Pitääkö ihoonkin piirtää saumat jotta palojen sovittaminen olisi helpompaa? Mutta todella kiinnostaisi nähdä tuollainen ihmisen päälle puettuna :mrgreen:

  #207859

  Anonymous
  Jäsen

  öö..siis en mä sitä välttämättä noi vaikeana sitä asiaa näkisi, mut mene ja tiedä sitten, kun ei oo tullu kokeiltua.

  #207860

  Feird
  Jäsen

  Vähä hiano 😯 Mä oon nähny noita metallikoristeisia korsetteja, on kyl ihan übercoolin näkösiä, mut en tiedä millane on pitää päällä tollanen kokonaan metallista väsätty malli. Mut ainaki koristeena tosi nätti 🙂

  #207905

  Leg1
  Jäsen

  Komeen näköinen korsetti :thumbup: Onhan niitä ollut iät ajat metallisia puolihaarniskoita,jotka ovat hyvin saman tyyppisiä ja niitä on käytetty.Eriasia tietysti,kuinka istuva siitä pitää tulla.

  #207981

  Bi-Saappari
  Jäsen

  METALLISAAPPAAT olisivat jämerä varuste. Ajatus tuli mieleeni jo aikoinaan pari vuosikymmentä sitten. Silloin olin puhelimessa juttusilla erään toisen saapasmiehen kanssa ja kun kerroin eräistäkin muovisista saappaista, joitten materiaali oli jäykkää ja lähes taipumatonta, niin tuo kaveri tuumasi, että eivät semmoiset ole hänen mieleensä, sillä nehän ovat kuin peltiä! Minulle taas paukahti siitä päähän ajatus, että nimen omaan semmoiset "peltisaappaat" olisivat suoranainen unelmavaruste ja kyrpähän siinä kangistui saman tien pelkästä ajatuksesta. En nyt varsinaisesti tunne olevani alistuvasorttinen masokisti, mutta kyllähän noihin taipumattomiin metallisaappaisiin sisältyy jotain syvää symboliikkaa. Mielelläni sonnustautuisin itse metallisaappaisiin ja yhtä mielelläni haluaisin kokea partnerinikin tai useammankin ystävän peltisaappaissa.

  Terveisin Bi-Saappari

  #208022

  Anonymous
  Jäsen

  Tämä ensimmäinen yksilö tuli nyt sit vkloppuna myytyä venäjälle pääkaupunkilaisessa prätkänäyttelyssä männeenä vkloppuna.. 😯 Täytyypä valmistaa tilalle toinen ennenkuin alkaa kaduttaa.. 🙄

  #209845

  Anonymous
  Jäsen

  #209961

  LtxDevil
  Jäsen

  Kyl toi on ihan tajutonta settiä. Taidetta metallista.

  #209976

  AirBassProceed
  Osallistuja (Participant)

  Tietoisena siitä miten metallia muotoillaan nostan hattua tälle. Todella hienoa jälkeä.

  #209992

  Kp1977
  Osallistuja (Participant)

  Tyylikästä katseltavaa. Metallibootsit säväytti mukavasti, varsin luonnollisen näköiseksi olet saanut 😀

  #210056

  Anonymous
  Jäsen

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 29)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin