Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Fetisismi

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Fetisismi

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 408 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 8 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #203536
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Fetisismi

  Pieni pätkä Wikipediasta mikä varmaan kiinnostaa juuri foorumin käyttäjiä:

  Vaatefetisismi

  Jotkut vaate- ja materiaalifetisseistä ovat nahan lailla melko yleisiä kulttuurissamme voimakkaiksi koettuja symboleja, toiset fetissit taas ovat erittäin yksilöllisiä ja juuri tietyn fetisistin omaa mielikuvitusmaailmaa stimuloivia. Klassinen ja hyvin tunnettu fetissi on musta nahka, joka usein koetaan kiihottavaksi. Mustaan nahkaan assosioidaan mielikuva voimasta, vallasta ja seksuaalisesta dominoivuudesta. Monen muun fetissin lailla musta nahka on kulttuurimme tuntema voiman ja vallan symboli. Toinen valtaan ja hallitsemiseen assosioituva fetissien ryhmä ovat erilaiset univormut. Univormut voivat olla sotilasunivormuja arvomerkkeineen tai erilaisia virka- ja työasuja, kuten poliisin univormu.

  Muita hyvin tunnettuja fetissejä ovat satiini, kumi, hame, farkut ja saappaat. Tunnettuja voimakkaasti perinteiseen feminiinisyyteen assosioituja fetissejä ovat korsetit, pitsi, korkokengät, sukkanauhat, liivit ja saumasukat.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.