Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Fetisismi – muoti, taide, estetiikka 23.8.

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Fetisismi – muoti, taide, estetiikka 23.8.

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 284 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 9 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #201092
   avatar
  Nimetön

  SEMINAARI

  Fetisismi – muoti, taide ja estetiikka
  la 23.8.2008, klo 14-17, Ravintola Klubi, Tullikamarinaukio 2
  Järjestäjä: kulttuuriyhdistys Rsyke ry

  Kauneuden ja mielihyvän kokemusten sekä fetisististen nautintojen suhde on rikas ja yhä näkyvämpi osa kulttuuriamme. Seminaarissa pohditaan fetisismin suhdetta muotiin, taiteeseen ja estetiikkaan. Mitkä ovat fetissien klassikot ja miksi? Miksi musta nahka kiihottaa yhtä – ja käytetyt black horset toista? Miksi korsetti viehättää ja vihastuttaa? Mikä kumissa kiihottaa? Mitkä ovat sinun fetissisi?

  Tervetuloa kurkistamaan fetissien maailmaan sekä osallistumaan keskusteluun!

  Ohjelma:

  14.00-14.30 Korsetin kiehtovat kurvit
  Miksi korsetti viehättää, ihastuttaa ja vihastuttaa? Korsettiliike Belle Modesten perustaja, käsityötieteen opiskelija Mari-Pilvi Junikka luo kuvapainotteinen katsauksen korsettien moniin muotoihin ja vyötärön muokkaukseen.

  14.30-15.00 Kumista saa kuuman, kauniin paketin
  Vaatesuunnittelija Tiina Rikala vastaa Heavenly Circus –liikkeen vaatemallistojen suunnittelusta ja toteuttamisesta. MiaQ haastattelee Rikalaa uusimmasta Heavenly Latex mallistosta sekä kumivaatteiden kauneudesta ja ahtaudesta. Ainutlaatuinen mahdollisuus kaikille kumivaatteiden ystäville!

  15.00-15.15 Tauko
  15.15-15.45 Taide seksuaalisen itseilmaisun välineenä
  Kuvataitelija Katariina Katla julkaisi ensimmäisen eroottisen sarjakuva-albuminsa 2007. Katariinan taide käsittelee seksuaalisuutta – sen erilaisistaa ilmenemismuodoista stereotypioihin. Puheenvuorossaan Katariina pohtii taiteen merkitystä vapaan seksuaalisen itseilmaisun välineenä ammentaen esimerkkejä omasta taiteestaan ja sarjakuvistaan.

  15.45-16.15 Kiihotus ja kauneus – fetisismin estetiikasta
  Queer-tutkija, filosofian tohtori Livia Hekanaho pohtii, mitä tekemistä fetisismillä ja estetiikalla on keskenään. Mikä on fetissien ja muodin suhde? Mitä visuaalisia – ja mitä muita aistittavia nautintoja fetissien loputon kirjo tarjoaa? Mitä ovat fetissien klassikot ja miksi?

  16.15-17.00 Yleisökeskustelu

  Samana iltana järjestetään kinky- ja fetissibileet teemalla "Kinks & queers II" Klubilla 21-04. Liput iltabileisiin maksavat 15 €/10 € (alan yhdistysten jäsenet). Dresscode
  Lisätietoja: http://www.rsyke.net/taff2008.html, 046 6400 426

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.