“Farkut” aidosta nahasta?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #478988
  MaskMan avatarMaskMan
  Osallistuja

  Kertokaapas mistä löytyisi laadukkaat, farkkumalliset nahkahousut tyttöystävälleni? Ollaan puhuttu asiasta ja hän haluaisi sellaiset, mutta mistä niitä löytää? Keinonahasta tuntuisi löytyvän jotain, mutta nimenomaan aidosta nahasta tuntuu olevan vaikeampi löytää. Eli haussa nahkahousut(aidot, miksei keinonahkaisetkin) taskuilla. Lahkeet voi olla kapeat tai vähän levenevät. :good:

  #479119
  Admirer avatarAdmirer
  Osallistuja

  Kivijalkakaupoista ei tahdo löytyä nykyään mutta nettikaupoista onneksi saa. Esimerkiksi Zalandolla on valikoimaa mutta hinnat aika suolaisia.

  Moottoripyörävarustaita myyvistä liikkeistä löytää myös nahkahousuja.

  #479157
  Muul1 avatarMuul1
  Osallistuja

  Taitaa tosiaan mennä tilaus hommiksi. Ebay:stä löytyy myös kaikenlaista. Koko kannattaa selvittää tarkkaan. Jos ei tarvitse olla uudet esim. Torista saattaa löytää hyvät edullisesti. Mutta siellä yleisimmät naisten koot tahtovat olla 34-40. Jos on tuosta isompaa kokoa, niitä on harvemmin tarjolla. Ja ihan vinkkinä, että mittoja kannattaa kysyä aina myyjiltä. Siltikin saattaa ostos mennä metsään, koska kaikki eivät osaa vaatteita mitata.

  #479228
  TTT avatarTTT
  Osallistuja

  Nyt viikonloppuna perjantaiaamusta alkaen on Helsingissä MP-messut, ja on pieni mahdollisuus, että sieltä voisi löytyä jotain. Myynnissä on muutakin kuin ajovarusteita, joten kannattaisi olla perjantaiaamuna paikalla penkomassa ensimmäisten joukossa.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.