↑ Palaa kohteeseen Nahka-asut

Eva Polttila veti ylleen nahkaa ja verkkosukat

Info Foorumit Fetissit Nahka-asut Eva Polttila veti ylleen nahkaa ja verkkosukat

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,711 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  MaleCat 7 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #205621

  Shinyboy
  Jäsen
  #205635

  Obsession
  Jäsen

  JUMALAUTA että hän on kaunis ! ! Kiesus ! :thumbup:

  #205643

  Kumijari
  Osallistuja (Participant)

  Ostin tuon lehden ihan kansikuvan perusteella…niinkuin aika monesti muitakin lehtiä 🙄

  #205654

  Anonymous
  Jäsen

  Laitoin tuon kuvan kännyyn taustakuvaksi, on vaan upea aikuinen nainen :thumbup:

  #205692

  latex1
  Osallistuja (Participant)

  Itse katselin nenäpäivää ihan vain siinä toivossa että näkisin Evan tuossa asussa. Pettymys oli valtaisa kun ei osunut silmään..

  #205697

  kumicompo
  Jäsen

  "latex1" wrote: Itse katselin nenäpäivää ihan vain siinä toivossa että näkisin Evan tuossa asussa. Pettymys oli valtaisa kun ei osunut silmään..

  Itse asiassa Eeva P:n piti olla tuossa asussa vuoden takaisessa Nenäpäivä-ohjelmassa, mutta ei sitten kumminkaan ollut, kun äitinsä Brita Polttila kuoli juuri ohjelman alla. Nyt iltapäivälehdet sitten revittelivät vuoden takaisilla kuvilla, mikä kerrankin oli ihan paikallaa

  Noin yleisesti arvioiden Eeva Polttila on loistava esimerkki siitä, kuinka seksikäs – sanan laajassa parhaassa merkityksessä – vanhempi nainen voikaan olla. Tekisi mieli väittää, että paljon tulee jälkiä, jos alle kolmekymppisten joukosta pitäisi ryhtyä eroottisempaa ilmestystä etsimään. Eikä tässä arviossa ole vielä lainkaan otettu huomioon ihmisen merkittävimmän sukupuolielimen eli aivojen vaikutusta.

  #206374

  MaleCat
  Jäsen

  Eipä ole kyllä seksikkyys iästä kiinni!

  Hieno asukokonaisuus. Jotta goottilook olisi ollut täydellinen, olisin mielelläni nähnyt hameena tuon röyhelön sijaan skotteja tai liituraitaa. Mutta ei voi valittaa kun muuten näyttää noin tyrmäävältä 😯

  Eva tuntuu ymmärtävän fiilistelyn päälle. Mistäs sitä tietää mitä millaisia vaateleikkejä hän harrastaakaan suljettujen ovien takana. Oli miten oli – Mkä upea nainen!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin