Palaa kohteeseen Nahka-asut

Eva Polttila veti ylleen nahkaa ja verkkosukat

Foorumit Fetissit Nahka-asut Eva Polttila veti ylleen nahkaa ja verkkosukat

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 1,711 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 8 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #205621
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä
  #205635
  Obsession avatar
  Obsession
  Osallistuja

  JUMALAUTA että hän on kaunis ! ! Kiesus ! :thumbup:

  #205643
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  Ostin tuon lehden ihan kansikuvan perusteella…niinkuin aika monesti muitakin lehtiä 🙄

  #205654
   avatar
  Nimetön

  Laitoin tuon kuvan kännyyn taustakuvaksi, on vaan upea aikuinen nainen :thumbup:

  #205692
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Itse katselin nenäpäivää ihan vain siinä toivossa että näkisin Evan tuossa asussa. Pettymys oli valtaisa kun ei osunut silmään..

  #205697
   avatar
  Nimetön

  "latex1" wrote: Itse katselin nenäpäivää ihan vain siinä toivossa että näkisin Evan tuossa asussa. Pettymys oli valtaisa kun ei osunut silmään..

  Itse asiassa Eeva P:n piti olla tuossa asussa vuoden takaisessa Nenäpäivä-ohjelmassa, mutta ei sitten kumminkaan ollut, kun äitinsä Brita Polttila kuoli juuri ohjelman alla. Nyt iltapäivälehdet sitten revittelivät vuoden takaisilla kuvilla, mikä kerrankin oli ihan paikallaa

  Noin yleisesti arvioiden Eeva Polttila on loistava esimerkki siitä, kuinka seksikäs – sanan laajassa parhaassa merkityksessä – vanhempi nainen voikaan olla. Tekisi mieli väittää, että paljon tulee jälkiä, jos alle kolmekymppisten joukosta pitäisi ryhtyä eroottisempaa ilmestystä etsimään. Eikä tässä arviossa ole vielä lainkaan otettu huomioon ihmisen merkittävimmän sukupuolielimen eli aivojen vaikutusta.

  #206374
   avatar
  Nimetön

  Eipä ole kyllä seksikkyys iästä kiinni!

  Hieno asukokonaisuus. Jotta goottilook olisi ollut täydellinen, olisin mielelläni nähnyt hameena tuon röyhelön sijaan skotteja tai liituraitaa. Mutta ei voi valittaa kun muuten näyttää noin tyrmäävältä 😯

  Eva tuntuu ymmärtävän fiilistelyn päälle. Mistäs sitä tietää mitä millaisia vaateleikkejä hän harrastaakaan suljettujen ovien takana. Oli miten oli – Mkä upea nainen!

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.