Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

Entäs sitten jälkikasvu?

Foorumit Muut Vapaa keskustelu Entäs sitten jälkikasvu?

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 524 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi simo avatar simo 5 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #214911
  AirBassProceed avatar
  AirBassProceed
  Osallistuja

  Otsikkohan vähän jo vihjaakin, monilla varmaan on jossain elämänvaiheessa siunaantunut tai tulee olemaan jälkikasvua perheessä.
  Kuinka silloin kinkypuolen laita, kertokaahan millaisia metodeja on käytössä kun perheessä on parivuotias jaloissa?
  Miten olette ratkaisseet asujen/välineiden piilottamisen, kersathan osaavat olla varsin uteliaita.
  Olisihan siinä mielenkiintoinen selityksen paikka jos muksu kertoo jollekin että meidän iskä ja äiskä pukee makkarankuoret iltaisin ja äiti syö palloa 😀

  #214914
  Murunda avatar
  Murunda
  Osallistuja

  Meillä on ratkaistu niin että toinen ei ole pukeutunut ja voi näyttäytyä lapsille. Toinen jää peiton alle piiloon ja lapsia ei tietysti silloin päästetä makuuhuoneeseen vaan ne ohjataan omaan huoneeseen. Joskus toinen saa odotella pitkänkin aikaa kumiin pukeutuneena ja odotella taas tilanteen jatkumista. Tietysti keskeytys vie fiilistä mutta useimmin sitä saa touhuta rauhassa kun tulee keskeytyksiä. Ei se seksielämä lopu lasten vuoksi.

  #214916
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  "murunda" wrote: Meillä on ratkaistu niin että toinen ei ole pukeutunut ja voi näyttäytyä lapsille. Toinen jää peiton alle piiloon ja lapsia ei tietysti silloin päästetä makuuhuoneeseen vaan ne ohjataan omaan huoneeseen. Joskus toinen saa odotella pitkänkin aikaa kumiin pukeutuneena ja odotella taas tilanteen jatkumista. Tietysti keskeytys vie fiilistä mutta useimmin sitä saa touhuta rauhassa kun tulee keskeytyksiä. Ei se seksielämä lopu lasten vuoksi.

  Vähän sama meininki täällä kanssa jos lapset on kotona, mutta kokoajan on vähenemään päin tämä touhu. Onneksi lapset haluaa mummolaan yökylään vähänväliä…ei haittaa mua, saa olla kotona sitten kumeissa ihan vapaasti.

  #214917
  Kumijari avatar
  Kumijari
  Osallistuja

  "AirBassProceed" wrote: Miten olette ratkaisseet asujen/välineiden piilottamisen, kersathan osaavat olla varsin uteliaita.
  Olisihan siinä mielenkiintoinen selityksen paikka jos muksu kertoo jollekin että meidän iskä ja äiskä pukee makkarankuoret iltaisin ja äiti syö palloa 😀

  Mulla on kumiasut omassa kaapissa (siis kaapillinen :shock:) roikkumassa vaatehuoneen perällä ja edessä on vähän muuta roinaa estämässä pääsyä siihen kaappiin. Emännän asut roikkuu ihan normi vaatekaapissa ja saappaat saman kaapin pohjalla, hänellä vaan sattuu olemaan niin paljon vaatteita että muutama pvc- ja kumiasu katoaa sinne vaatteiden väliin.
  Välineet onkin sitten lasten ulottumattomissa yläkaapissa.

  En usko paljoa välittäväni jos muksut joskus kertoo jollekin jos ovat nähneet mut kumeissa…olen muutenkin vähän niinkuin "kaapista" ulostulovaiheessa tämän fetissini kanssa. Olenhan jo naapurin kanssa ollut samaan aikaan postilaatikolla aamulehteä hakemassa kumiboxereissa ja kumi t-paidassa ja edellisessä osoitteessa pyykkituvassa pyykkäämässä kumeissa naapureiden nähden.

  #214921
  simo avatar
  simo
  Osallistuja

  "Kumijari36" wrote: Olenhan jo naapurin kanssa ollut samaan aikaan postilaatikolla aamulehteä hakemassa kumiboxereissa ja kumi t-paidassa ja edellisessä osoitteessa pyykkituvassa pyykkäämässä kumeissa naapureiden nähden.

  Mitäs naapurit ovat tuumailleet? Onko vaan jäätyneet tuijottamaan vai letkautelleet jotain muka hauskaa?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.