Palaa kohteeseen Muut Fetissit

Electrosex?!?

Foorumit Fetissit Muut Fetissit Electrosex?!?

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 2,048 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 5 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #200953
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Onko tämän forumin jäsenillä kokemuksia ja mielipiteitä sähköllä tuotetusta mielihyvästä? (TENS, EMS ja mitä niitä kenties on) Mikä laite voisi olla hyvä ja käyttökelpoinen?

  #200972
   avatar
  Nimetön

  Valitettavasti ei ole, mutta kiinnostaisi kyllä kuulla moisista.

  #200974
   avatar
  Nimetön

  Pari kertaa olen kokeillut mutta ei oikein tuntunut toimivan meikäläisen osalta. Se vaatii kuulema jonkun verran totuttelua ennen kuin siitä pystyy nauttimaan.

  rf

  #201057
   avatar
  Nimetön

  Tuli ostettua Anti-Shopista Rimban DigitalSexPowerBox. Hintaa reippaat 100 ekeä + geeli n.10 euroa. Laitteessa ajastus, useampia ohjelmia, ne sähkölätkät (4kpl) ja mahdollisuus ostaa kaikenmaailman lisävarusteet. Tosi tehokas! Hyvät kicksit siitä lähtee, suosittelen!

  (Alimmainen laite)
  http://www.rimba.nl/product.php?cPath=963_781

  Tarjolla oli myös toinen Rimban malli hinta n.90 euroa.

  #201219
   avatar
  Nimetön

  Puolisoni sai suostuteltua minut kokeilemaan tuota sähköä mutta valitettavasti kävi niin että laittoi heti liian kovalle ja minuun sattui…siihen jäi se kokeilu enkä oikein tänäkään päivänä ole uskaltanut kokeilla uudestaan.

  #201272
   avatar
  Nimetön

  Jossain kansainvälisellä sivulla muistaisin nähneeni liquidlatex-sähköpuvun joka oli maalattu suoraan iholle. En muista oliko elektrodit maalattu kumin sisään/alle vai oliko jostain löydetty sähköä johtavaa liquidlatexia tms.

  Mutta vaikutti mielenkiintoiselta. Etenkin kun mustan kiiltävän kumin läpi (pinta)lihastenkin supistelu voi näkyä näyttävästi. Jos käytetään niitä ostoskanavan sähköisiä vatsalihastreenereitä virtalähteenä.

  Mutta samat menetelmät soveltunevat myös sähköstimulaattoreihin…

  #213422
   avatar
  Nimetön

  Tuolta youporn sivuilta löytänyt muutaman electro stimulaatio pätkän, tekis mieli todella paljon kokeilla. Tollanen pitkä orgasmi ois hakusessa, näyttää tulevan kunnolla spermaa. Täytyypi lähteä kauppoja kiertelee, et näkee vähän tarjontaa

  #213442
   avatar
  Nimetön

  Mä rakensin smartstim.com sivuilla olevan daveys boksin ja nyt on jo monta orgasmia takana:) kunhan voittaa alkujännityksen niin saa aika upeita viboja.. Kannattaa tutustua!

  #214832
   avatar
  Nimetön

  Hommasin aikoinaan Anti-shopista Nexus i-stimin. Aivan upea laite, suosittelen varauksetta. Varoituksen sana että siihen jää pahasti koukkuun 🙂 Käytän sitä keskenäni ja laukeaminen tulee ihan käsin koskemati. Alussa tuntui oudolta ja olin jo aikeissa unohtaa koko laitteen, mutta aikani kokeiltuani löytyi elektrodeille oikeat paikat.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.