Eikö kumi ole naisten juttu ollenkaan?

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Vapaa keskustelu Eikö kumi ole naisten juttu ollenkaan?

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #205618
   avatarNimetön

  Tässä naisystävän/kumppanin haku päällä ja kananhampaiden kaltaisia tuntuvat olevan…niin, en voi olla ihmettelemättä, että eivätkö naiset ole ylipäänsä innostuneita latexista/kumista? Siis, vaikka ehdottomasti siisti ja hyväkäytöksinen herrasmies moitteettoman asiallisesti ja avoimesti tällaisella asiaanvihkiytyneiden erikoissivustolla kyselee seuraakin, niin kukaan ei edes täällä uskalla /halua vastata.

  Olen pariin muuhunkin "tavalliseen" deitti-sivustoon laittanut "siistin" ilmoituksen (ei edes vihjausta seksistä!), mutta sieltähän vasta käsittämättömiä vastauksia on tullut (pääasiassa joiltakin selvästi mielenvikaisilta, tai täysin epätoivoisesti miestä metsästäviltä, jokaiseen ilmoitukseen vastaavilta(?), tai jotain muuta vastaavaa…ei kuitenkaan suoraan asiaan ja ilmoitukseen vastaavilta lainkaan!). Yksi kysyi ekassa viestissä (ei edes tiennyt mikä latex-asu oli!), että: "mua panettaa, tulisitsä tänään?! …ja toinen ihan samanlainen: "mä haluisin naimisiin…ootsä rikas?". Tämäkö on se tyypillinen suomalainen nainen tuolla? (juu, en laita sinne enää mitään ilmoituksia – kakoja kaikille jakavia kaakattajia ja juoppoja kulahtaneita ämmiä. EI, Kiitos). Itse en polta, enkä ryyppää…niin pää ja arvot ovat muuten ihan kunnossa. Näissä latex-jutuissahan nyt täytyy muutenkin aina olla huumori mukana, hehe.

  Olisin varautunut aloittamaan vaikka ihan uuden ihmissuhteen ja siis AIDON, TÄYSIPAINOISEN sellaisen, eikä siis pelkkää seksisuhdettakaan…jos siis "se oikea" näin löytyisi. Mä olen läheisyyttä ja lämpöä antava ja pyytävä romantikko. Silti, ketään ei edes kiinnosta kysellä, millainen kiva kaveri tuollaisia kysyy! Vilpittömämmin ja aidommin ei kukaan kuitenkaan pystyisi tähän lähtemään, joten…??? Olen yrittänyt asettua itse vastakkaiselle puolelle, jotta osaisin kysyä asiaa "oikealla" tavalla, mutta…valitettavasti menee kyllä ihan "ulalle", kun ei ole mitään elonmerkkejä havaittavissa. 😯 Olisiko täällä joku ihana lady, joka osaisi kertoa/kommentoida minulle, miksi tilanne voi olla tällainen? Onko tämä muka niin "miesten juttu", että naisia ei parisuhteessa kertakaikkiaan kiinnosta mikään tämän suuntainenkaan? En oikein voisi/haluaisi uskoa sitäkään. Anyone?

  0
  #205620
   avatarNimetön

  En ole "ihana lady" enkä välttämättä edes ihana. 😛 Mutta kommentoin silti.

  Uskon, että naisilla on ihan yhtä lailla fetissejä kuin miehilläkin. Onhan tälläkin palstalla muutama rohkea Nainen! Jostain syystä kuitenkin yksinäisiä miehiä tuntuu näillä (vastaavilla) palstoilla liikkuvan melkein suhteessa 10-1 naisten määrään.

  Olen itse taipuvainen ajattelemaan, että miehet ovat jotenkin suorempia tuomaan omat seksuaaliset halunsa ja tarpeensa esiin kuin naiset. Voi olla, että kulttuuriset ja jopa biologiset seikat vaikuttavat siihen. (Varoitus: nyt seuraa mutuilua.) Asiaa on varmasti tutkittukin, mutta silmiini ei mitään aukottoman vedenpitävää ole osunut. Mielestäni edes fetissien syntymekanismia ei osata yksiselitteisesti selittää. Itse en ainakaan itseanalyysin kautta pääse kiinni omien fetissieni alkuperään, vaan pidän niitä myötäsyntyisinä tai niin varhaisina, ettei niiden syntymekanismia osaa itsensä kautta tunnistaa. Ja suoraan sanoen minua ei edes kiinnosta mitä kautta fetissini ovat syntyneet, vaan nautin niistä annettuna seikkana, joka potentiaalisesti rikastuttaa elämääni valtavasti.

  Takaisin aiheeseen. Minusta tuntuu, että kyse on vain siitä, että naiset löytävät joka tapauksessa helpommin seuraa. Miehellä on aktiivinen metsästäjän rooli. Nainen hoitaa karsinnan ja valinnan. Ihan sama kuin ns. tavallisessakin parinhaussa. Nahkafoorumissa se näkyy niin, että tuolla miesten deitti-ilmopuolella on kymmeniä ilmoituksia ja naisten puolella yksi. Melkeinpä sanoisin, että parinhaku on tuurikauppaa aina ja kun otetaan mukaan fetissimieltymykset niin haastekerroin kasvaa moninkertaisesti.

  Omat ohjeeni ovat avoimuus (jos vaikka haet seuraa vaimon luvalla, niin se kannattaa kertoa ilmoituksessa) ja että kertoo itsestään riittävästi luodakseen kiinnostavan vaikutelman. Yksi mikä on tullut naisten aikaisemmissa aihepiiriin liittyvissä kommenteissa esiin on se, että parin rivin ilmoitukset ei kiinnosta. Parinhakutilannetta ei helpota myöskään (mahdollinen) aktiivisimman parinhakuiän (20-35) ylittäminen (koska vapaita on vähemmän) ja se, että on jo naimisissa (herättää epäluuloja monissa). Toisaalta naimisissa oleminen voi olla positiivinenkin juttu esimerkiksi jollekin vastaavassa tilanteessa olevalle ihmiselle.

  0
  #205649
  Kumikarhu avatarKumikarhu
  Osallistuja

  Lieneekö yksi syy ihan pelkästään se, että miesten ja naisten tunnemaailman sanotaan olevan erilainen sillä tavalla, että mies saa kicksejä fyysisistä asioista, kun taas naisen kiihottuminen on tunnepohjaista…

  0
  #205661
   avatarNimetön

  Mmmm, jees…arvostettavia näkökantoja ja käsityksiä, kyllä. Kiitos.

  Kuitenkin luulisi, että arvon ladyt voisivat edes tällä tavoin keskustella avoimesti tällä foorumilla käsityksistään itse, ilman sen kummempia sidoksia tai kytköksiä. Avoimuus ja ennakkoluulottomuus ovat avainasioita…myös naisten suunnalta. Eihän meillä kaikilla miehillä se ajatustenluku sentään niin intergalaktisella tasolla meilläkään ole, vaikka sitä parhaalla tahdolla ja yrityksellä kehitellään…arvailun varassa ollaan, kuten huomaatte. En liene ainoa, joka haluasi tehdä asian hyväksi jotain ja uskoisin, että naisetkin ymmärtäisivät itse vastailla – heidänkin hyväkseen nämä kysymykset on vilpittömästi asetettu. Eihän mikään parisuhde yksipuolisesti toimi.

  Luulisi, että jos tämä olisi vaan ensisijaisesti avoimuudesta ja tunnepuolen käsittelystä kiinni, niin olisin varmaankin parantumattomana romantikkona (ja vieläpä niin pitkälle, että itse uskallan jopa miehenä myöntääkin tuon!) aikamoisen vahvoilla,…mutta niin ei näytä olevan. Asiasta ei edes vaivauduta ottamaan selvää!!! Eli…mitä se kertoo? Joo, toki naaraat suorittavat valintaa. Mutta on huomioitava, että ei kaikille "metsästäjillekään" kelpaa mikä vaan, vaikka se fyysinen puoli olisikin tip-top – ainakin minulle tuo emotionaalinen puoli on melkein vieläkin tärkeämpi (vai olenko itse siinäkin joku tavallisuudesta poikkeava otus?). En tosin myöskään laske itseäni "metsästäjäksi"…se olisi kyllä liian voimakas sana…enkä ole hakemassa kuin sitä yhtä, enkä mitään "haaremia". 😛

  Toki, kuten kommentoitiin, asia on arvatenkin myös kulttuurillisesti painotettuna ehkä "normaaliakin" hankalampi lähestyä, mutta…kyllä minä haluaisin vielä uskoa, että on olemassa suomalaisiakin ladyjä, jotka pystyvät tähän,… vaikka harvinaisuuksia ovatkin. En siis halua suomalaiseen tapaan yleistää ja kategorioida kaikkea suoralta kädeltä, enkä halua itsekään joutua sen kohteeksi. Kaikkihan me olemme kuitenkin yksilöitä, vaikka kuinka joku epätoivoisesti yrittää muuta osoittaa. Ei päde koskaan.

  Vilkaisukin tuonne deitti-osastolle kertoo jotain outoa (se 1 /10 suhde taitaa olla pikemminkin 1/300, tai huonompikin, tällä hetkellä). Siksi minulle näitä ihmetyksen aiheita tässä nousikin esille. 🙄

  0
  #205665
   avatarNimetön

  Niin..kun tuo kysyntä ja tarjonta menee vähä noin, niin itse ei ole tarvinnut juurikaan lukea deitti-ilmoituksia. Itse olen aloittanut tutustumalla kiinnostaviin henkilöihin (lähettänyt yv:tä tms.) ja edennyt asioissa sitä kautta. Profiileihin ja kuviin (<–profiilin kiinnostavuus varmaa 1000kertaistuu pelkän kuvan avulla) kannattaa siis panostaa enemmän kuin yksittäisiin ilmoituksiin. Kannattaa muutenki olla foorumilla aktiivinen, niin tulee huomatuksi. Tietysti tässä tulee vastaan se ongelma, että naisia on suhteessa miehiin todella vähän, joten ihmeitä ei voi odottaa. 😕

  Yleisiä ohjeita:

  -Ei ole hyvä olla liian päällekäyvä (onks sulla kumia päällä, haluuks näyttää ittes camis?")
  -CAPSILLA KIRJOTTAMINEN EI OLE HAUSKAA
  -Jatkuvat typot (sen verran kannattaa nähdä vaivaa, että katsoo mitä kirjottaa viesteihin, eikä vaan innokkaasti heti lähettää..pari kirjoitusvirhettä tuskin haittaa ketään, mutta jos niitä tulee joka lauseeseen niin se alkaa olemaan jo hieman häiritsevää)
  -Muitakin puheenaiheita on hyvä olla kuin kumi tai seksi ylipäätään, tulee äkkiä väärä käsitys siitä mitä ollaan hakemassa

  Tässä nyt jotain yleistä mikä ei välttämättä päde kaikkiin, mutta pistänyt omaan silmääni

  Onnea etsintöihin, minä tuskin olen kuitenkaan ainoa kumista kiinnostunut nainen Suomessa 😀

  0
  #205678
   avatarNimetön

  Kiitos Feird! Olet ihana! Saat lämpimän halauksen, jos joskus satutaan nenäkkäin (joo, huomasin toki Tampereella). Vastauksesi antaa sitä kaipaamaani lisäarvoa keskusteluun. Näkökulmista tulee laajempia ja auttavat lisäämään ymmärrystä. Uskon, että tästä on hyötyä monille. Tiedän siis toki, että et ole ainoa nainen asiassa mukana. Tosin, minulle voisit ehkä kyllä hyvinkin olla (kohteliaisuus). :thumbup:

  Itse olen yrittänyt hioa ja ansaita herrasmiesmäisyyttäni koko ikäni, enkä siksi sorru useimpiin mainitsemiisi "tökeryyksiin"…todeten, että olen havainnut samoja piirteitä niin ilmoituksissa kuin vastaajissakin. Eivät nämä jutut kyllä poikkea muusta asiallisesta kanssakäymisestä muutenkaan – kohteliaisuus ja toisen arvostaminen ovat kyllä aina arvossaan, puolin ja toisin. Tämä on vain pikemminkin vähän kuin yhdistävä harrastus tms.

  Niin, kontakti-ilmoituksissa yms. se mainitsemasi kuvan/-ien käyttö (siis OMIEN!), on varmaan kyllä varteenotettava pointti. Kiitos! Profiilit tuppaavat olemaan aika suppea-alaisia ja sellaisina painottavat ehkä joskus vastaanottajissa jotain asioita sitten liiaksi, lähettäjän ei-tarkoittamalla tavalla. Hyvä pointti kuitenkin sekin! Kuten sanot, kannattaa hieman miettiä mitä ja miten asioita esittää.

  Kuitenkin, se otsikon mukainen ihmetyksen aihe kysynnän ja tarjonnan EPÄSUHTEESTA oudoksuttaa. Suomessahan on miesten ja naisten välinen sukupuolijakauma aikalailla terve ja tasainen, joten eikö asia ole silti oudosti poskellaan? Vai onko vaan niin, että naisten kynnys tuoda asia esiin on kulttuurillisista perinteistä yms. johtuen niin paljon korkeammalla (miksi enää olisi?). Olisi kiva, jos useammatkin fiksut naiset kertoisivat näkemyksiään ja auttaisivat siten meitä kavereita ymmärtämään. Jaettunahan nämä asiat ovat parhaimmillaan, eikö? Enkö vaan olekin oikeassa?

  Minä ainakin toivoisin, että joku "oikeanlainen" nainen saisi minusta esiin sen vieläkin paremman miehen,…ja jos minä siinä samalla hänestä samoin, niin se olisi unelmani täyttymys.

  ClassicGent

  0
  #206325
  jaketheman avatarjaketheman
  Osallistuja

  tuota noin, en ole myöskään nainen, mutta haluaisin tuoda muutamia havintoja esiin noista naisista.. saatan hieman pomppia jutuissani, mutta koittakaa kestää..

  Kuten aikasemmin mainittiin, niin naiset suhtautuvat seksikkyyteen enemmän tunnepohjalta. miehille visuaalinen kauneus/seksikkyys on sitä jotain..

  Ei tästä ole kovinkaan kauan aikaa, kun nuo kumi/pvc asut olivat ainoastaan ns. perverssien ihmisten juttuja. nyt nuo kyseiset asut ovat sallitumpia, mutta jos kuljet ne päällä ihmisten ilmoilla, saat edelleenkin katseita ja mahdollisia kommentteja, eikä välttämättä sielä positiivisemmasta päästä..
  Naiset ovat kovia arvostelemaan toisiaan pukeutumisessa, joten sekin varmasti rajoittaa noihin asuihin kiinnostusta. Joku aika sitten muodissa olleet kiiltävät pvc housut olivat mieluisa muoti, mutta nyt niitä ei juurikaan kenekään päällä näe. Jos ne laittaa päälle, olet nin so last season.. tuo leggings muoti on silmän iloa, mutta kauanko se kestää..
  ja nuo kaikki nuo asut ovat sellaisia, että vaativat kantajan vartalolta aika paljonkin. moni naisista jättää puketumatta sen takia, ettei vartalo miellytä omaa silmää..
  Yksi asia on noiden asujen kalleus, eikä ne ole niitä maailman käyttömukavimpia asuja. Oma naiseni huolisi kyllä kumiasuja ulkonäön vuoksi, mutta se hinta, käyttömukavuus ja kuin tuoksu ei ole niitä miellyttäviä asioita 🙁

  tähän pitää lisätä se asia, minkä olen huomannut kirjoituksissa yms. jos nainen käyttää minihametta, niin mielletään halvaksi, jopa huoraksi. onneksi on niitä, jotka eivät siitä piittaa ja käyttävät minejä.. käsittämätön asia. kourallinen naisista, jotka myyvät itseään ja ne jotka sattuvat käyttämään minihametta, saappaita, leimaavat kaikki sellaisia asuja käyttävät huoriksi 😯 😯

  Mielestäni naiset ovat jonkinlaisia kenkä festistejä, koska hamstraavat niin paljon kenkiä. tosin asiaa ei mielletä fetissiksi, mutta jos mies innostuu, sen selvää fetismiä…

  noilla raskaan musiikin keikoilla näkee paljon nahkaa ja pvc:tä, kumiakin silloin tällöin, mutta tuntuu siltä että ainoastaan vain keikkapäivinä. ja nekin alle 25v naisten päällä, joille ne on vain vaate, ei muuta. toki joitain vanhempiakin näkee noissa asuissa, mutta tuntuu siltä, että sitä pidetään säälittävänä 😯
  kaikkea muuta kuin säälittävää.. 8)

  ehkä tässä pitää mennä vielä yksi sukupolvi eteenpäin, niin kumiasut ovat hyväksytympiä, ehkä edullisempiakin ostaa..

  miehet tosiaan tuo fetissin helpommin julki, mutta sitä ei kait naiselle suvaita..

  tuohon seksuaalisuuteen vielä tartun, muutamia lauseita heittelen..

  Jos mies nai jokaista mimmiä, se on pukki ja arvostettu. nainen tekee samoin, niin on huora 😕 tämän takia naiset peittävät seksuaalisuuttaan. tämänkin takia ei noita asuja viitsitä käyttää..
  nämä fetissin mielletään miesten jutuiksi enimmäkseen, niin seuraava lause herättää ajatuksia asuista jä välineitä. on sanottu, että jos nainen käyttää seksivälineitä, se on eroottista. mutta kun mies käyttää, niin se on säälittävää.

  onneks on netti, ja tuntuu siltä, että naiset ovat saaneet enemmän vapautta seksuaalisuuteen tämän myötä. voi kirjoitella asioista, menettämättä kasvojaa..

  tosin, on alkanut olemaan sellaisia kirjoituksia, etteivät saa tarpeeksi seksiä miehiltään. muutama nainen on jopa sanoneet minulle samaa 😯
  ei kovin mairittelevaa.. mutta se on toinen juttu..

  tulipahan tuotua ajatuksia ja havaintojaan esille..

  0
  #208696
   avatarNimetön

  Niinpä, aika teräviä havaintoja ja käsityksiä tuli tässä taannoin esille. Samanlaisia käsityksiä minullakin ja olenkin tässä vuoden mittaan asioita seuraillessa huomannut havaintojen karrikoituvan myös em. linjoille. En kuitenkaan voi sanoa saaneeni muodostettua itselleni mitään varsinaisia "vastauksia", vaan itse asia jaksaa edelleen askarruttaa ja ihmetyttää – siis se sukupuolen jakauman mieletön epäsuhde fetissinomaavilla ihmisillä. 😯 Onkohan tuota asiaa ihan oikeasti koskaan asiantuntijat tutkineet? (en ainakaan ole tullut missään minulle vastaan). Mielenkiintoinen juttu kuitenkin…ainakin minulle.

  0
  #210948
   avatarNimetön

  No-niih! Tässä on nyt sitten puolitoista vuotta koluttu useita LATEX-juttuihin muka keskittyneitä deitti-saitteja… ihan yhtä tuloksetta. Vastauksia profiiliin on tullut 125kpl!… mutta, joista YKSIKÄÄN lyyli EI ole ollut latex-leikkeihin kallellaan. Yhdellä oli kyllä jopa hanskat ja sukat (vau!). Korotettakoon, että profiilissa oli selkeästi rajattu fetissi-alueeksi AINOASTAAN latex-jutuista innostuneita, EI muita. Että, sillä lailla. Ei ole sitten lähdetty yhdenkään kelkkaan. Ei ole hirveän mieltäylentävää… ja senverran turhauttavaa on, että olen nyt poistanut profiilini lähes jokaisesta muusta saitista, paitsi nyt enää tästä. En tiedä, mitä tähän nyt sitten enää voisi sanoa (senverran nyt vaan, että kun taitaa monia muitakin askarruttaa ja turhauttaa sama asia, eikä enää oikein keksi mitään uutta peiliinkin on tuijotettu monen monta kertaa, eikä sekään sentään ole siitä rikki mennyt). Tämä ei todellakaan ole miehestä kiinni (jos se ketään lohduttaa).

  0
  #210954
   avatarNimetön

  No voi saamari! Kovasti olet tahkonnut, mutta sitä sopivaa ei vaan löytynyt… vaikka olihan noita vastauksia tullutkin ihan mukavasti?

  Voin hyvin kuvitella turhautumisesi, harmi kun osaisi sanoa edes jotain kannustavaa… mutta ainakaan yrityksen puutteesta ei voi syyttää? Itselläni jäisi nimittäin vastaavien profiilien tekeminen kokonaan pois, ne tuntuvat olevan minulle oikea kynnyskysymys, sitä kuitenkin vaan ajattelee, että "ei mulla kuitenkaan tärppää" (kiinnostukseni kohteet ovat kylläkin nahka-asuiset naiset, mutta silti).

  Siinä missä minä jään lähinnä verestävin silmin tuijottelemaan kuvaruutua, sinä sentään kävit rohkeasti ja avoimin mielin toimeen!

  No, tuskin tästä mitään apua oli (*aivot lyö muutenkin tyhjää*), mutta häntä pystyyn! …vai miten se meni?

  Tosiaan, aikasempien kirjoitustesi perusteella vaikutat mielestäni hyvin järkevältä kaverilta, joten oli mukavaa pitkästä aikaa kuulla sinustakin jotain, harmi vaan että tilanne on mikä on.

  0
  #211123
   avatarNimetön

  Pitää minunkin työntää lusikkani soppaan, vaikka en tiedä osaanko pukea ajatuksiani sanoiksi.

  Sanottakoon nyt alkuun, että olen alle 20-vuotias nainen ja pidän latexista. Omistan tosin "vain" bodyn ja hanskat, opiskelija kun olen.

  Mielestäni ongelma ei ole pelkästään se, että miehet tuovat fetissejään enemmän julki, vaan myös se, etteivät naiset löydä fetissiensä luo. Hyvä on, puhun ainoastaan omasta kokemuksestani, mutta alle 10 kuukautta sitten hyvä kun tiesin mitä latex on.

  Faktahan on se, että miehet katsovat enemmän pornoa kuin naiset. Minä katson kyllä pornoa, mutta en silti ole ikinä yksikseni törmännyt latex (tms.) pornoon. Jos en olisi tutustunut poikaystävääni, joka esitteli minulle kumin, minulla olisi nyt yksi (ihana) fetissi vähemmän.

  Minulle latex on asia josta kiihotun, mutta haluan pitää sen omana juttunani. (myönnettäköön tosin myös se, että minulla on kuvia netissä..) En ikinä voisi harkita pitäväni kumia julkisella paikalla (paitsi normaalien vaatteiden alla). Tottakai naisetkin saavat tuoda vapaasti fetissinsä esiin, varsinkin nykyaikana, eikä nuoria ainakaan arvostella oudonkaan pukeutumisen perusteella, mutta naisilla (puhun itsestäni monikossa..) ei ole välttämättä samanlaista tarvetta tuoda fetissejään esiin.

  Olen nyt puolisen vuotta seurannut tätä foorumia (eri nimimerkillä), enkä ole kertaakaan tätä ennen kokenut tarvetta kommentoida. Vaikka minä tiedän, että te pidätte kumista/nahasta tms., ei teidän tarvitse tietää, että minä pidän.

  Ei ero ole ainoastaan siinä, mistä miehet ja naiset kiihottuvat. Ero on siinä, että kaikki eivät löydä, tai halua ilmaista, mieltymyksiään.

  Niin ja: säästyisin paljolta, jos minulla ei olisi kuvia netissä, jos kukaan ei tietäisi fetissistäni. Miehet saa helposti aikaiseksi huora-olon. Ei muut naiset.

  0
  #211132
   avatarNimetön

  Ilahdutti kivasti kuulla, että ainakin yksi nainen lisää on löytänyt fetissinsä! Toki, kyllä tuokin on epäilemättä ihan totta, ettei fetissiään ehkä tunnista tai tiedosta, saati löydä.

  Minäkin olen samalla linjalla siinä, etten kyllä julkisesti juurikaan kumeissa kiertele – en minäkään asiasta kenellekään kerro. Pornoakaan en paljoa tuijottele, enkä ole hakenutkaan leidiä, joka julkisesti kumissa esiintyisi.

  Olen vaan ihmetellyt… ja edelleenkin ihmettelen, että kuinka naiset, jotka ovat fetisistejä, ovat niin flegmaattisia vastaamaan ystävää kaipaavalle miesfetisistille? Täälläkin on nähty useita selvästi vilpittömiä ja avoimia ilmoituksia, joihin ei vaan vastailla. Miehet vain toivovat ystävää, partneria, ehkä ihan tositarkoituksella kumppaniakin, mutta…miten ihmeessä "omanlaisesti maustetun" sellaisen voisi löytää, jos ei naiset edes ilmoituksiinkaan uskalla vastailla? Ihan samanlaisia, tai ehkä jopa sitten kivampiakin kavereita löytyy varmasti täältä Nahkafooruminkin parista, kuin muualtakin. Eikö se, että edes nimimerkeillä täällä esiintyen kertoo mistä tykkää, ole pikemminkin kädenojennus, kuin mikään muu? (kun ne kumit nyt sitten vaan on ehkä piilossa siellä muiden vaatteiden alla, eikä kukaan leidi siten asiasta mitään tietäisikään). Kyllähän me kaikki varmaan ymmärretään, miten paljon antoisampi ja omalla tavallaan syvempi ihmissuhde voisi mahdollistua, jos kaksi saman fetissin omaavaa löytäisi toisensa näin… ennemmin kuin hakuammuntana, parasta toivoen? (yleensä ei näytä onnistuvan… ei ainakaan yhden ihmisiän aikana). Joopa joo.

  0
  #212486
   avatarNimetön

  Hmm,… onko tämä nyt oikeasti niin, että vain "Rahalla saa ja…"? Siltä ainakin kovasti vaikuttaa. Sentään nyt kaksi vuotta tässäkin hukattu, eikä ainoatakaan aitoa ja rehellistä ladyä, joka kaipailisi samoja asioita. Noh, rahalla ostettu ei ole aitoa, eikä siksi minua kiinnosta, vaikka en ihan tyhjätasku olekaan. Vai, pitäisiköhän tässä harkita lähteä painvastaiselle linjalle… eli, halutaanko sitä ehkä myös vain rahasta? Hmm… haluavatko ladyt kommentoida? Mikä latex-jutuissa voisi olla niin vaikeaa, siis naisen kannalta? Vähän hankala asiasta yksin yrittää keskustellakaan, eikö niin?

  0
  #212488
   avatarNimetön

  Kyllä Latexista pitäviä naisia on, ihan sellaisiakin jotka tykkäävät siitä aidosti, ilman rahaa. Ja puhun nyt omista kokemuksista. Itse olen sitä mieltä, että voi olla melkeinpä mahdotonta löytää kumppania(Suomesta), jos etsii vain kumista pitäviä. Naiset ei monesti tiedä mitään asiasta ja muutenkin lämpenevät hitaammin kuin miehet, vaikka huomaisivatkin tuntevansa vetoa kumiin(tai nahkaa/PVC:hen). Täälläkin satunnaisesti vieraileva parempi puolisko oli täysin tietämätön näistä jutuista kun tavattiin, mutta nykyään alkaa olemaan todella innokas. Ei varmaan vielä ainakaan samalla tavalla kuin minä, mutta kyllä hän selvästi jo nauttii kun minun tai itsensä päällään on jotain mainituista materiaaleista tehtyjä vaatteita. Ennen hän ei myöskään voinut kuvitellakaan käyttävänsä mitään noin liian seksikästä julkisesti, mutta nykyään melkeinpä jo minä olen se, joka joutuu jarruttelemaan. 🙂
  Mun neuvo on, ettei koskaan kannata luovuttaa mutta ehkä tapaa etsiä samanhenkistä kumppania kannattaa miettiä tai vaihtaa. Itse en voisi kuvitellakaan parisuhdetta naiseen, joka ei edes jollain tavalla olisi mukana tässä jutussa. Siitä puuttuisi aina se pieni "jokin" ja voisi olla, että joskus sitä etsisi sitten muualta. 🙁

  0
  #213161
   avatarNimetön

  "kottarainen" wrote: Mielestäni ongelma ei ole pelkästään se, että miehet tuovat fetissejään enemmän julki, vaan myös se, etteivät naiset löydä fetissiensä luo. Hyvä on, puhun ainoastaan omasta kokemuksestani, mutta alle 10 kuukautta sitten hyvä kun tiesin mitä latex on.

  Faktahan on se, että miehet katsovat enemmän pornoa kuin naiset. Minä katson kyllä pornoa, mutta en silti ole ikinä yksikseni törmännyt latex (tms.) pornoon. Jos en olisi tutustunut poikaystävääni, joka esitteli minulle kumin, minulla olisi nyt yksi (ihana) fetissi vähemmän.

  Aiemmin sukupuoliroolit oli aika tarkasti määritetty niin, että visuaalista pornoa ostivat ja käyttivät käytännössä pelkästään miehet ja kirjallista pornoa (eroottisia kohtauksia sisältäviä "romanttisia" romaaneita ja tarinoita, Reginoita jne.) kuluttivat ensisijaisesti naiset.

  Etenkään naisten ei ollut "soveliasta" pitää visuaalisesta pornosta, eikä siitä pitämistä ole aina katsottu naissukupuolelle edes psykofysiologisesti luontevaksi. Asiantuntijavoimin on yritetty perustella, miksi näin olisi esimerkiksi lajinkehityksellisistä syistä. En ihan purematta niele näitä perusteluja. Taustalla voi olla aika paljon pelkkää kulttuurillis-moralistista painolastia: sukupolvelta toiselle siirrettyä häpeäkäsitysten, miehen ja naisen roolimallin ja muiden yhteisöllisten ja vanhan yhtenäiskulttuurin konventioiden eteenpäin pakottamista, joka pakkovalta ehkä nyt on murenemassa.

  Nyt tilanne on joka tapauksessa tasapäistynyt. Moni nainenkin käyttää ja katsoo myös visuaalista pornoa, eikä välttämättä edes häpeile myöntää sitä. Kehitykseen on varmastikin vaikuttanut erityisen paljon Internet ja täällä vallitseva pornon runsas ilmainen tarjonta. Klippejä ja kuvia voi nyt selailla kotinsa suojissa sydämensä kyllyydestä tarvitsematta käydä näyttäytymässä kenellekään – etenkään paikallisen kioskin tai seksikaupan myyjälle – tai antamatta nimeään ja osoitettaan postimyyntifirmojen asiakasrekistereihin.

  Fetisseiksi miellettyihin asioihin tutustuminen pornon kautta on kuitenkin siinä mielessä ongelmallista, että fetissit perustuvat usein aistillisuuteen ja estetiikkaan, sisäiseen omien mieltymystensä tajuamiseen, ehkä sähköistävään ihokosketukseen: jopa filosofiaan. Niihin tutustuminen aloitetaan usein luontevimmin skaalan miedosta päästä, josta sitten vasta ajan kuluessa asteittain siirrytään johonkin intensiivisempään siedätyksen ja ruokahalun kasvamisen kautta.

  Pornossa fetissit eivät välttämättä pääse lainkaan oikeuksiinsa. On mahdollista tehdä näennäisesti fetisistisiä elementtejä sisältävä pornovideopätkä, jossa ei kuitenkaan oikeasti esiinny yhtään mitään fetisististä. Netistä löytyy esimerkiksi paljon "latex"-pätkiä, joissa näyttelijöillä on videon alkaessa yllään jokin lateksiasu, mutta siihen ei kiinnitetä sen kummempaa huomiota. Ensimmäisten viiden minuutin aikana se on jo riisuttu turhanpäiväisenä pois ja loppuosa videosta naidaan alasti ja eri asennoissa kuten missä tahansa valtavirtapornossa.

  Kyseessä ei tällöin ollut lainkaan mikään lateksifetissipätkä, vaikka näin ehkä jopa videon otsikossa ja tageissa väitettiin. Lateksi ei näytellyt videolla mitään fetisististä roolia.

  Pahimmillaan ei-fetisistisen muka-fetissipätkän kautta syntyy vain virhekäsitys koko asiasta: koko genre ohitetaan jatkossa mielenkiinnottomana pornoteollisuuden asukikkailuna jossa ei ollut mitään vetoavaa, ja joka ei tuonut nähtyyn aktiin mitään lisäarvoa. Tämä tietysti onkin tällaisen feikki-fetissivideon kohdalla aivan totta.

  Toinen ääripää nimenomaan lateksin osalta voisi olla se, että netistä tulee vastaan aito kumifetissivideo, mutta tyypiltään sellainen, joka menee fetisistisyydessään niin pitkälle, että se vaikuttaa maallikon silmin käsittämättömältä, jopa pelottavan oudolta. Videolla saatetaan nähdä esimerkiksi kohtaus, jossa valkoisella kaakelilattialla yksinään kiemurtelee sidottu "orja" päästä varpaisiin kumipuvun sisällä. Henkilön sukupuolesta ei ole tietoa ja tällä on päässään rantapallon kokoinen puhallettava umpihuppu. Taustalla kuuluu erittäin omalaatuista "musiikkia". (Jostain syystä joidenkin tuottajien "hardcore-kumifetissivideoiden" perusklisee on, että ei pelkästään tapahtumien vaan myös äänimaailman pitää olla eriskummallinen. :D) Kohtauksessa ei raskaan hengityksen ja kiemurtelun lisäksi tapahdu mitään. Tuskin tällaisestakaan saa satunnainen aiheeseen perehtymätön katselija mitään irti. Lateksifetissiin usein liitetyt huput ja kaasunaamarithan ovat usein niin hätkähdyttäviä ja oudoiksi ja jopa rumiksi miellettyjä juttuja, ettei niitä maallikko voi lainkaan ymmärtää, vaikka piilevää lateksikiinnostusta olisikin. Toteaa vain, että kaikenlaisesta kiksinsä saavia latvalahoja sitä onkin.

  Kiinnostavia vapaassa levityksessä olevia lateksivideoita, joissa itse materiaali on erotisoitu jollain tyylikkäällä ja mainstream-makuunkin vetoavalla tavalla, ja jotka täten voisivat puhutella maallikkoakin, on oikeastaan maailman pornotuubeissa aika vähän. Niihin vahingossa törmäämisen mahdollisuus on pieni.

  Lisäksi se ikkuna, mihin osuvat aktiviteetit asiaan perehtymätön kokee vielä tutustumisen arvoisiksi eikä luotaantyötäviksi, voi olla aika kapea. Ymmärrys esimerkiksi juuri huppuja, kaasunaamareita ja muita vastaavia elementtejä käyttävää total enclosurea (eli TE:tä) kohtaan syntyy ehkä vasta sitä kautta, jos ensin saa jonkin miellyttävän kokemuksen materiaaliin verhoutumisesta joiltain kehonosiltaan ja sitten alkaa kaivata vielä kokonaisvaltaisempaa elämystä, jossa kaikki osat kehosta – ihmisen suurin elin eli iho kokonaisuudessaan – ovat tiukan ihoa hyväilevästi ja napakan totaalisesti saman joustavan ja joka kehon osaa koskettavan materiaalin sisään umpioituna. Parempi onnistumisprosentti aihepiiriin tutustumisessa lieneekin tyylikkäiksi lavastettujen studiokuvien ja erityisesti eroottisten tarinoiden sekä asiaa harrastavien ihmisten blogi- tai foorumikirjoitusten myötä. Tekstin kautta etenkin sen vuoksi, että kirjoitetussa muodossa voidaan vivahteikkaasti kuvailla, mitä lateksiin pukeutuva henkilö kokee ja tuntee. Videoilla tämä tuntemuspuoli saattaa jäädä vain arvailujen varaan tai kokonaan katsojalta käsittämättä.

  Fetisistisiä mieltymyksään on kyllä vaikea löytää muuten kuin sattumalta – etenkin kun asiaan vielä liittyy usein vahvoja ennakkoluuloja. "Tavallisena ihmisenä" itseään pitävä ei välttämättä voi edes kuvitella tilannetta, jossa hänellä muka olisi jotain yhteistä mielikuviensa "kumipervojen" kanssa, vaikka piilevä lateksimieltymys taustalla olisikin. Jos oma taipumus jossain vaiheessa sitten yllättäen löytyykin, on varmasti monille todella ison kynnyksen ylittämisen takana oikeasti tunnustautua samanlaiseksi tai ainakin samansuuntaista kiinnostusta omaavaksi "pervoksi" ja esimerkiksi rekisteröityä tälle tai muullekaan aihetta käsittelevälle foorumille kyselläkseen asioista – tai edes rohkaistua pistämään ensimmäisen kokeellisen vaatetilauksen jostain nettikaupasta vetämään.

  Ehkä kustakin fetissistä pitäisi olla kiinnostuneita aloittelijoita varten jonkinlainen perehdyttävä ja tutustuttava resurssi – vaikka wikimuotoinen tietopakettisivusto – joka kertoo kaikki perusasiat kiertelemättä ja kaartelematta, sisältää linkkejä valikoituun laadukkaaseen erotiikkaan ja muihin kirjoituksiin, antaa vinkkejä ostopaikoista ja viekoittelee kokeilemaan. Jos siis "pimeän puolelle" haluttaisin houkutella lisää väkeä. Tietysti vapaamuotoiset foorumit ja foorumikirjoituksetkin palvelevat tätä tarkoitusta, mutta eivät kuitenkaan yhtä näppärästi kuin sarja artikkeleita, joissa informatiivisesti käsiteltäisiin asian eri puolia ja perehdytettäisiin vasta-alkaja aiheeseen askel askeleelta. Esimerkiksi jo pelkästään lateksigarderoobin ylläpito ja asusteisiin pukeutuminen vaatii omat niksinsä, joita ei yleensä mistään videoilta opi. (Ja kuten itse sanoit, lateksi voi materiaalina olla niin outo, ettei sen ominaisuuksia oikein pysty edes mieltämään ellei joku asiaa erikseen kuvaile.)

  Joku voi varmaan kyllä tätäkin ajatusta vierastaa vaikkapa sillä perusteella, että katsoo fetisistisen mieltymyksen olevan myötäsyntyinen ominaisuus joka ihmisellä joko on tai ei ole, eikä sitä pitäisi tarvita "opetella" tai sen pariin ketään erikseen johdatella, jotta "skeneen" ei ainakaan tule mitään pintaliitäjä-teeskentelijöitä. Joka alakulttuurissa on omat puhdasoppisuuden vaalijansa. 😉

  Ja vaikka tällainen resurssi olisikin, on sitten vielä oma lukunsa, miten naiset sen löytäisivät, eli missä ja miten sitä pitäisi mainostaa tai millainen sen pitäisi tyyliltään olla, jotta se naisiakin aihepiirin pariin mainstream-vaniljapuolelta viekoittelisi ja houkuttelisi. Jos siis juuri naiset katsotaan aliedustetuksi sukupuoleksi mitä omien fetisististen piilotaipumustensa löytämiseen tai niille antautumiseen tulee.

  Käytin tässä nyt esimerkkinä lateksia, mutta tilalle voisi tietysti vaihtaa minkä tahansa muunkin fetisistisen kiinnostuksenkohteen.

  0
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 17)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.