Ei aktiiviset käyttäjät tullaan poistamaan sivustolta!

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Ei aktiiviset käyttäjät tullaan poistamaan sivustolta!

Tämä aihe sisältää 35 vastaukset, 19 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 1 vuosi, 8 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 36)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #331772
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Tervehdys!

  Nahkafoorumille on tässä noin 15-vuoden aikana kertynyt aikamoinen määrä rekisteröityneitä käyttäjiä ja nyt on tullut korkea aika putsata hieman tuota käyttäjälistaa.

  Kaikki ne käyttäjät, jotka eivät ole postittaneet mitään foorumille tullaan poistamaan!!! Tämä on kaikista helpoin vaihtoehto poistaa uinuvat käyttäjät ja sellaiset, jotka eivät ole kirjautuneet sivustolle pitkiin pitkiin aikoihin.

  Eli jos sinunkin käyttäjätunnuksesi lakkaa toimimasta jostain kumman syystä niin se johtuu tästä ja aina sitä voi rekisteröityä uudestaan 😉

  Näin saadaan myös tietokantaa pienennettyä ja optimoitua mikä taas vaikuttaa sivuston nopeuteen ja helpottaa sivun uudistuksia jatkossa.

  Niin ja koska tämä siivous sitten tapahtuu? No…katostaan, jos se saataisiin tässä lähipäivinä jo toteutettua mikäli ohjelmisto toimii niinku pitää 🙂

  Terveisin
  Shinyboy
  Nahkafoorumin ylläpito

  0
  #331790

  ^ tuo on hyvä. Nähtäväksi jää, montako uinuvaa jäsentä päättääkin pitkän hiljaiselon jälkeen tulla kaapista. 😉

  0
  #331792
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Hyvä idea ja minusta siivous vaan rankalla kädellä. Jäsenistössä on varmaan satoja, jotka eivät käy täällä koskaan tai eivät ainakaan kirjaudu. Putsauksen saisi tehdä minusta vaan useammin, kuin 15 vuoden välein. Esim. vuoden tai kahden välein, niin pysyisi paikat siistinä :bye:

  0
  #331794
  Twosome8588 avatar
  Twosome8588
  Osallistuja

  :good:

  0
  #331816
  kmaz avatar
  kmaz
  Osallistuja

  Jospa sitten ihan vain uudelleenrekisteröitymisen välttämiseksi vien postausneitsyyteni ja vaikenen taas seuraaviin puhdistuksiin saakka 😉

  0
  #331817
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  Jospa sitten ihan vain uudelleenrekisteröitymisen välttämiseksi vien postausneitsyyteni ja vaikenen taas seuraaviin puhdistuksiin saakka ?

  Älä suotta vaikene. Kai jotain sanottavaa on edes silloin tällöin?  :yes:

  0
  #331821
  toftoff avatar
  toftoff
  Osallistuja

  Ihan jo tietoturvasyistäkin kannatettava raivaus. Itsekin ollut lähinnä näitä ei-aktiivisia, olen oikeastaan vain peukutellut virrassa eteen tulleita kiinnostavia postauksia ja vastaillut kuukauden kysymyksiin.

  0
  #331823
  MissSandyCyan nurse avatar
  Miss SandyCyan
  Osallistuja

  No pistetääs itsekkin tänne jotain ettei oma nikki katoa mihinkään  🙂  Ehkä sitä tässä viel innostuu kirjottelee enemmänkin tänne foorumille jossain vaiheessa.

  0
  #331825
  Pidemmän päälle avatar
  Pidemmän päälle
  Osallistuja

  Jäänyt ennemminkin katselun puolelle, joten aletaanpas nyt postaamaanki ahkerammin.

  0
  #331826
  JK81 avatar
  JK81
  Osallistuja

  Kaapista ulos?

  0
  #331827
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  Pakko itsekin tulla myös uudella foorumilla kaapista ulos :good:

  0
  #331829
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Nyt on sitten puhdistettu sivusto vuosina 2005-2016 rekisteröityneistä ”ei aktiivisista” käyttäjistä. :yahoo: Tietenkin on mahdollista, että puhdistus saattoi poistaa myös joitain aktiivisia käyttäjiäkin, mutta rekisteröitykää uudestaan :good: Aloittakaa puhtaalta pöydältä 🙂

  Puhdistuksen myötä vapautui myös nimimerkkejä vajaa 7000 uuteen käyttöön B-)

  Nyt alkaa sitten seuraavaksi sivuston kehitysvaihe osa 2, jossa yritetään luoda tiiviimpi yhteisö foorumin lisäksi. Teema tulee päivittymään ja sivusto tulee saamaan tuen mobiililaitteille  :good:

  Terveisin
  Shinyboy
  Nahkafoorumin ylläpito

  0
  #331844
  Nahkamies Nahkamies avatar
  Nahkamies Nahkamies
  Osallistuja

  Shinyboyn juuri äsken suorittamaa puhdistusta tämän Nahkafoorumi.com -sivuston passiivisista jäsenistä (poistamalla heidät täältä kokonaan) tervehditään SUURELLA ILOLLA Nahkafoorumin aktiivijäsenistön keskuudessa, samoin kaikkia muita tulossa olevia Nahkafoorumi.com -sivustoa PIRISTÄVIÄ uudistuksia tervehditään suurella ilolla!   :yes:   :good:   :yahoo:   :good:   :yes:

  1+
  Nahkamies Nahkamies avatar
  #331847
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  Tapahtuikohan tässä jotain muutakin?

  En nimitäin näe omaa profiiliani enää. Linkki on kadonnut sivun oikeasta yläkulmasta.

  0
  #331848
  Rookie avatar
  Rookie
  Osallistuja

  Sama homma,ei näy mullakaan

  0
Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 36)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.