Datex huput

Merkitty: ,

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 1 vuosi, 10 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #332574
  Latex Joonas avatar
  Latex Joonas
  Osallistuja

  Iltaa arvon pervot,

  onko kukaan hankkinut Datex huppua ja testaillut, käyttökokemusta kaivataan ennen kuin laitan tilauksen.

   

  Kiitos etukäteen?

   

  Ja tässä vielä infoa mitä Datex on, jos joku ei tiedä:

  Datex-materiaali on kaksikerroksista. Sen pohjalla on polyesterista / elastaanista valmistettu kangas, joka on päällystetty klorinoidulla 100% luonnonkumilla. Se näyttää aivan kumille, mutta sitä voidaan ommella eikä se ole niin helposti rikkoontuvaa kuin kumi. Toinen hieno datex-materiaalin etu on, että sen päälle pukemiseen ei tarvita talkkia tai silikonipohjaisia voiteita. Lisäksi datex-materiaalia on miellyttävämpi käyttää pitkiäkin aikoja.

   

  –> Kumin kosketus iholla nyt ainakin jää käyttäjän osalta puuttumaan, jota itse pidän huonona asiana, mutta hupussa voisi hyvinkin toimia.

  0
  #332580
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Minkäslaista datex huppua olet ajatellut ja mistä? Mulla on itsellä “Fancy Fashionin” avomaski, joka on datex huppu, eli kangasta sisäpuoli ja ulkopuoli kumia. Ulkoisesti ei eroa juuri huomaa, paitsi sillä, että se kumi on erilaista mitä tavallisissa kumihupuissa tai kumivaatteissa yleensäkin. Sisäisesti tietenkään ei ole sitä kumin kosketusta, mutta jos on hiuksia päässä niin eipä sitä eroa oikeastaan huomaa. Paksumpaahan toi on, koska siinä on se kangas mukana kumin lisäksi ja kestävämpikin, jos ei sitten se ulkoinen kumipinta haurastu tai hajoa muuten, mutta jämäkästi on kangas ommeltu ja kumi siihen laitettu päälle. Ei tommonen nyt suuri investointi ole kokeilla  😉

  0
  #332603
  Latex Joonas avatar
  Latex Joonas
  Osallistuja

  Hmm, googlettemalla sitten päädyin Homoware.fi kauppaan ja   tilasin Datex hupun, ostoskoriin tarttui myös vetoketjullinen latex paita. Olipas hyvä löytö tuo kauppa. Paketti on jo matkalla ja tilaus tehty eilen klo 19, perillä seurannan mukaan jo 28.11. ?

  0
  #332619
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Ok 🙂 En kyllä osaa sanoa nettikaupan kuvien perusteella, että millainen pinta noissa homoware.fi maskeissa on. Itseltäni löytyy kuvassa oleva avomaski ja siinä on ainakin ihan kiva kuminen pinta. No, mut sit ku posti tuo tilauksesi niin näet millaista materiaalia kyseinen nettikauppa myy. Joskus vaan menee nettikaupoillakin valitettavasti materiaalit sekaisin.

  0
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.