Palaa kohteeseen Muut

Chat kesä/syksy 2017 tulevaisuus.

Foorumit Muut Chat kesä/syksy 2017 tulevaisuus.

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Kumikarhu avatar Kumikarhu 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #266347
  nahkahousu58 avatar
  nahkahousu58
  Osallistuja

  Olen seuraillut viime syksystä foorumin keskusteluita, ja kun muistellaan,niin täällä oli väkee

  erilailla. Keskusteluita, kärkeviäkin kai,mutta oli hyviä kirjotuksia monilta,nyt ehkä vaan kuvia kuvia,ja joku bongaus nahat päällä jossain, ja siitä sit juttua. Mikä ero on saabismilla ja kaabismilla,ei mikään,ne kulkee käsikädessä,kunpikaan ei poistu pyhästä laatikostaan.

  Mutta puheet on suuret kummallakin,on tutbo,ja vielä nahkahousuissa toinen,olis ees,mutta kun tallinoven avaa,niin turbot hiipuu,miksi,kun on helppo olla esim.täällä, ja ollaan todellisuudessa kuitenkin talli turboja. En moiti,kaikki on laulun arvoisia,täällä tehdään paljon töitä,että tää on ees hengissä,siksi toivoisin tänne porukkaa,jotka voi myös rohkasta niitä,jotka oikeesti ja haluaa olla  nahan,ja muiden kumin,latexin kanssa tulla sinuiks.

  Tämä  kai tarttee meiltä kaikilta panoksia,puolin ja toisin,menneet on menneitä,ja tehdään tulevasta kesästä,syksystä niin vanhat ja kuin uudetkin vahva Nahkafoorumi,jossa on asiaa ja materiaalia,kaikille jotain, meistä kiinni,kai oikeesti. Minusta nyt tarttis keksiä jotain muutakin,kun kysely,se muuten on yes,jotain,mutta sen tiedän että täällä se on kun uppotukeista tekis lentokoneen,mutta kun on,ja olis useita niin kai sitä jotain sitten vois löytyä ideoitakin.

  Kaikille ei voi olla mieliksi,mutta aina kannattaa muistaa,että ei sota yhtä miestä kaipaa,puolin ja toisin.

  58  Toivottaa hyvää alkavaa kesää kaikille. Moikka.

  #266353
  Admirer avatar
  Admirer
  Osallistuja

  Olet oikeassa 58.

  Tämä tuntuu olevan ikuisuusongelma. Foorumilla riittää kävijöitä mutta suurin osa näyttää olevan mykkiä.

  Jotain elämää saa potkittua liikkeelle kun oikein yrittää. Esimerkkinä joulukalenteri ja wappuhaaste. Mutta ei aina jaksa aloittaa hirveää hössötystä saadakseen muutaman ihmisen postaamaan jokusen sanan ja ehkä kuvankin. Niin palkitsevaan kuin se onkin.

  Horsea on vähän ikävä. Se sai ihmisiin vähän vauhtia.

  #266379
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Nahkahousun kirjoituksessa on jotain hiton syvällistä. Vaan en osaa vastata, koska itsellä on vähän samanlainen fiilis. Täältä ei ehkä oikein löydy yhteisöllisyyttä, se kai se pointti on.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Kommentoi Facebookissa