Palaa kohteeseen Latex-asut

Catsuithikoilu

Foorumit Fetissit Latex-asut Catsuithikoilu

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 1,069 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi pehmo avatar pehmo 6 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #211966
  Kiiltokuva avatar
  Kiiltokuva
  Osallistuja

  Tiedän että kysymys saattaa tuntua tyhmältä, mutta
  Sain viimein nyt hommattua ekan kumisen catsuittini, ja ajattelin tuossa yksi päivä lähteä ulkoilemaan se päällä, siten että vedän normi vaatteet sen päälle. Onneksi käväisin tupakilla parvekkeella ennen liikkeelle lähtöä, koska puvusta karkaava hiki kasteli aika tehokkaasti päällysvaatteet. Varsinkin haaravetoketjun alueelta oli housut het litimärät. Hikoiletteko te muutkin noin kovasti, että hihan, lahkeitten ja vetoketjujen välistä oikein hiki roiskuu ja millä sitä voisi ehkäistä?
  Olettaisin että ongelma hieman helpottaa talven tullen, mutta silti sisällä on lähes yhtä lämpöistä ja äkkisiltään ei kyllä innosta kaikkia paikkoja kastella kämpillä puku päällä oleskellessa.

  #211969
   avatar
  Nimetön

  Riippuu lämpötilasta. Jos yli 25 astetta on, niin alkaa hikoilemaan vähän enemmän, mut ei kyl ihan noin paljoa. Kehoa tarvii sopeuttaa kumissa olemiseen, luulen, ainakin itellä on hikoilu vähentynyt radikaalisti, mitä enemmän kumeissa on oleskellut. Jalkapohjat ja kämmenet jos on ilman kumia, niin ei hikoile juurikaan, mutta kokonaan catsuitissa ja hupun kanssa alkaa jo tuntumaan lämpöiseltä. Treeniä vaan. 🙂

  #211978
  latex1 avatar
  latex1
  Osallistuja

  Minulla on se hyvä puoli etten hikoile oikeastaan ollenkaan.. toki täydessä kumissa hikoilua esiintyy mutta ei kuitenkaan valumiseen asti. Jokainen meistä on yksilö.. kumi ja pvc kun eivät hengitä, esiintyy hikoilua voimakkaammin. Kokeile jonkinlaista eri asuista muodostuvaa kokonaisuutta catsuitin sijaan, niin ei varmaankaan hiki valu huomattavasti.

  #212014
   avatar
  Nimetön

  "latex1" wrote: Kokeile jonkinlaista eri asuista muodostuvaa kokonaisuutta catsuitin sijaan, niin ei varmaankaan hiki valu huomattavasti.

  Erillisvaatekappaleitakin käytettäessä hiki puskee kyllä välistä läpi ja norahtaa sitten esiin jostain reunan alta, jos hikoilua esiintyy.

  Paljaaksi jätetyt pinnat tietysti auttavat kehon viilentämisessä, mutta paikallista hikoilua voi silti tapahtua vaatekappaleiden alla. Ja lateksifetissipukeutumisessahan on usein ideana ja perimmäisenä mielihaluna se, ettei paljasta pintaa jäisi, vaan vartalo olisi kokonaan suljettuna sitä intiimin napakasti ja eroottisesti myötäävän lateksin syleilyyn… siten, että paha ulkomaailma kohdataan vain kumin välityksellä ja ehdoilla… joten tuo paljaan pinnan jättäminen ehkä sotii vähän tätä vastaan… 😉

  Joissain tapauksissa voi tietysti pukea erillisvaatekappaleet niinkin päin ylle, että ne kaikki toimivat ylävartalosta lähtien "suppiloina", jolloin mahdollinen hiki valuu kohti sukkia – jos se nyt sitten paremmalta vaihtoehdolta tuntuu. Ja joissain catsuitiin kiinteästi kuuluvissa sukissa on ilmeisesti erikseen reiätkin juuri hien poistoa varten.

  Ideaalitilanne olisi tietysti se, että saa kehonsa ajan myötä harjoitettua ja sopeutettua hikoilemaan vähemmän, kun on kumit yllä. Tietty varovaisuuskin tässä auttaa: jos tietää, että lateksivaatteet yllä tietyt liikkeet tai toimenpiteet helposti saavat hien virtaamaan, niitä voi tietoisesti välttää. Tai voi ainakin yrittää pitää sopivia taukoja.

  Kesäkuumalla iso pöytätuuletin voi auttaa asioita jonkin verran. Miksei myös ilmastointi tai jäähdytysasennussa pyörivä ilmalämpöpumppu, jos sellainen on käytettävissä. Talvella voi myös pudottaa asunnon lämpötilaa jonkin verran "normaalista" ja opetella kulkemaan muulloin villasukat jalassa ja neulepusero päällä. Omakotiasujalta säästyy selvää rahaakin. 😀

  Voisikohan tuollaisen catsuitin vetoketjut tiivistää jotenkin? Minigrip-tyylinen sinetöintilieve voisi olla aika kätevä!

  Joskus näin keskustelun samasta aiheesta, jossa todettiin hartiavetoketjullisen catsuitin olevan tässä suhteessa parempi. Silloin tietysti pitää strategisiin paikkoihin rakentaa tai tilata jotkin erikoissysteemit – esimerkiksi niin kutsuttu "penis sheath" – jos niihin haluaa päästä käsiksi, mutta ei kuitenkaan halua nivusiin edes pientä vetoketjua.

  ilmeisesti on olemassa myös sellaisia catsuit-malleja, jotka ovat umpipusseja ja joihin mennään sisään pelkästään kaula-aukkoa venyttämällä, kokonaan ilman vetoketjuja. Se kuulostaa kyllä aika rajulta. Mahtaako pukeminen tai etenkään riisuminen onnistua omin avuin… toisaalta mielenkiintoinen ajatus!

  #212022
  pehmo avatar
  pehmo
  Osallistuja

  Taas paljon hyvää tekstiä BlackRavenilta..

  "BlackRaven" wrote: Kesäkuumalla iso pöytätuuletin voi auttaa asioita jonkin verran. Miksei myös ilmastointi tai jäähdytysasennussa pyörivä ilmalämpöpumppu, jos sellainen on käytettävissä.

  Ison pöytätuulettimen viilentävä vaikutus johtuu siitä, että se aiheuttaa ilmavirtauksen, joka haihduttaa normaalia enemmän hikeä ihon pinnalta. Kuminen catsuit on aikalailla ilmatiivis, eikä se ilmavirtaus pääse näinollen iholle asti. (Myöhemmin mainittu asunnon lämpötilan laskeminen on varmaan ihan toimiva keino.) Tuli mieleen, että olisikohan noilla kiillotus- tai jopa "pukeutumis-"aineilla vaikutusta hikoiluun?

  "BlackRaven" wrote: Voisikohan tuollaisen catsuitin vetoketjut tiivistää jotenkin? Minigrip-tyylinen sinetöintilieve voisi olla aika kätevä!

  No ensinnäkin voisi tilata ilmatiiviillä vetoketjuilla.. mutta entäs teippi?

  #212023
   avatar
  Nimetön

  "pehmo" wrote: [quote="BlackRaven"]Kesäkuumalla iso pöytätuuletin voi auttaa asioita jonkin verran.

  Ison pöytätuulettimen viilentävä vaikutus johtuu siitä, että se aiheuttaa ilmavirtauksen, joka haihduttaa normaalia enemmän hikeä ihon pinnalta. Kuminen catsuit on aikalailla ilmatiivis, eikä se ilmavirtaus pääse näinollen iholle asti.
  Kyllä tuulettimen ilmavirta vie lämpöä pois myös kumipinnalta, samoin kuin kuivalta iholta. Kokeiltu on joskus. Onhan huoneilma kuitenkin Suomessa yleensä kehonlämpöä viileämpää. Hikoilun ja hien haihtumisen antamaa ekstravaikutusta ei tietenkään tule. Tosin sitäkin voisi periaatteessa jäljitellä kastelemalla puvun ulkopinnan.

  #212027
  pehmo avatar
  pehmo
  Osallistuja

  "BlackRaven" wrote: Kyllä tuulettimen ilmavirta vie lämpöä pois myös kumipinnalta, samoin kuin kuivalta iholta. Kokeiltu on joskus…Hikoilun ja hien haihtumisen antamaa ekstravaikutusta ei tietenkään tule. Tosin sitäkin voisi periaatteessa jäljitellä kastelemalla puvun ulkopinnan.

  Sen takia ihmettelinkin, olisiko kiillotusaineilla vaikutusta. Ne kun voisivat nostaa kumipinnan kosteutta, jota tuuletin voisi haihduttaa. Sisäpuolella olevat voiteet voisivat myöskin vähentää hikoulun tarvetta, en tiedä auttaako oikeasti.
  Toiseksi, auttaahan tuo tuuletin kumiasunkin kanssa varmasti niihin kohtiin vartalosta, jota ei ole peitetty kumilla. Saavutettu jäähdytys tuntuu silloin myös asun alla.
  Lääketieteelliseltä aspektilta iho ei ole koskaan kuiva, ihminen hikoilee aivan kokoajan, määrä vain vaihtelee.

  edit: Quotea pidennetty, ensimmäinen lauseeni viittaa quoten viimeisiin sanoihin, joita en aluksi huomannut quotettaa..

  #212040
   avatar
  Nimetön

  "pehmo" wrote: [quote="BlackRaven"]Kyllä tuulettimen ilmavirta vie lämpöä pois myös kumipinnalta, samoin kuin kuivalta iholta. Kokeiltu on joskus…

  auttaahan tuo tuuletin kumiasunkin kanssa varmasti niihin kohtiin vartalosta, jota ei ole peitetty kumilla. Saavutettu jäähdytys tuntuu silloin myös asun alla.
  Viilennys tuntuu kyllä ihan siinä kohdassa johon ilmavirta kumin peittämälle iholle osuu. Sopii kokeilla, jos et usko. Tuntuuhan tuulikin viilentävänä, vaikka olisi kuinka kumia päällä. Selitys lienee loogisesti siinä, että mitä kovempi ilmavirtaus, sitä suurempi ja tiheämpi joukko ihon lämpötilaa kylmempiä kaasumolekyylejä per aikayksikkö käy vaatteen pinnan tuntumassa imemässä itseensä lämpöenergiaa ja poistuu sitten lämpöä säteilevän kohteen läheisyydestä kuljettaen anastamansa lämpöenergian muualle. Ei haihtuminen ole ainoa konsti jolla lämpö kehosta poistuu.

  "pehmo" wrote: [quote="BlackRaven"]Hikoilun ja hien haihtumisen antamaa ekstravaikutusta ei tietenkään tule. Tosin sitäkin voisi periaatteessa jäljitellä kastelemalla puvun ulkopinnan.

  Sen takia ihmettelinkin, olisiko kiillotusaineilla vaikutusta. Ne kun voisivat nostaa kumipinnan kosteutta, jota tuuletin voisi haihduttaa.
  Minkä tahansa erityisen paljon haihtuvia aineita sisältävän tökötin pitäisi kai teoriassa toimia. Onko jokin silikoniöljy sellaista – mene ja tiedä.

  "pehmo" wrote: Sisäpuolella olevat voiteet voisivat myöskin vähentää hikoulun tarvetta, en tiedä auttaako oikeasti.

  Kaipa hikirauhaset voisi tilapäisesti tukkia voitelemalla itsensä päästä varpaisiin antiperspirantilla. Onko se kovin terveellistä lienee sitten kysymys erikseen. Antiperspiranttien alumiiniyhdisteitä pidetään ainakin joissain piireissä epäilyttävinä.

  #212041
  pehmo avatar
  pehmo
  Osallistuja

  "BlackRaven" wrote: Selitys lienee loogisesti siinä, että mitä kovempi ilmavirtaus, sitä suurempi ja tiheämpi joukko ihon lämpötilaa kylmempiä kaasumolekyylejä per aikayksikkö käy vaatteen pinnan tuntumassa imemässä itseensä lämpöenergiaa ja poistuu sitten lämpöä säteilevän kohteen läheisyydestä kuljettaen anastamansa lämpöenergian muualle. Ei haihtuminen ole ainoa konsti jolla lämpö kehosta poistuu.

  Tuo on ihan hyvä selitys. Ajattelin tuuletinta ainoana jäähdytyslaitteena, jolloin kesäsäällä sisätilassakin on paljon kuumempaa, kuin ihmisen normilämpö on. .. mutta tuleehan siihen vielä sekin, että lämpötila ihon pinnalla ja vaatteessa voi olla korkeampi, kuin kehonlämpö, jolloin tuuletin voi vieläkin auttaa hieman..

  "BlackRaven" wrote: [quote="pehmo"]Sisäpuolella olevat voiteet voisivat myöskin vähentää hikoulun tarvetta, en tiedä auttaako oikeasti.

  Kaipa hikirauhaset voisi tilapäisesti tukkia voitelemalla itsensä päästä varpaisiin antiperspirantilla. Onko se kovin terveellistä lienee sitten kysymys erikseen. Antiperspiranttien alumiiniyhdisteitä pidetään ainakin joissain piireissä epäilyttävinä.
  Ajattelin yksinkertaisesti sitä, että runsas voitelu antaa paremman kosketuksen vaatteeseen, eikä vaatteen ja ihon väliin jää enää niin paljoa ilmaa. Ilmahan on lämmöneristäjistä paras. Myöhemminhän hiki tekee saman, kunhan vain on vähän juoksevampaa..
  Antiperspiranttien kanssa onkin sitten jo lämpöhalvaus lähellä, eli ei välttämättä maksa vaivaa..

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.