Bondagekurssit Wildclubilla 11.2.17.

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Ilmoitukset Bondagekurssit Wildclubilla 11.2.17.

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Villi-Ira avatar Villi-Ira 2 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #264182
   avatar
  Nimetön

  Nyt pääsee oppia ammentamaan ja taitojaan kartuttamaan, kun köysitaituri Mosafir saapuu mallia näyttämään. http://www.mosafir.ru/about/

  Kursseja järjestetään kaksi, joista toinen alkaa aamupäivällä ja toinen iltapäivällä. Voit osallistua joko molempiin, tai vain toiseen.

  Klo 11.00 – 14.30.

  “Double column tie: the easy in the difficult”

  Tällä kurssilla tutkimme muutamaa eri tapaa sitoa perusharnes, opimme luomaan uusia kuvioita ja tutkimme kumppanin liikkumisen rajoittamista hieman epätavallisella tyylillä.
  Kurssin tarkoitus on tuoda esiin oman mielikuvituksen ja luovuuden tärkeys, kun tarkoituksena on viedä perustekniikkaa eteenpäin.
  Vaikeusaste: helppo
  Kurssimaksu 50€ per pari. Kurssille mahtuu 10 paria.

  Klo 15.00-18.30.

  “Gote shibari: variations”

  Tämän kurssin aiheena on 5-7 eri vaihtoehtoa rintaharnessille. Tutkimme perustekniikkaa, suunnittelua, kuviointia ja käytännöllisyyttä. Kaikki näistä harnesseista ovat käytettävissä riiputuksissa. Se kuinka monta näistä ehditään käydä läpi, riippuu osallistujien taidoista.
  Vaikeusaste: keskivaikea
  Kurssimaksu 50€ per pari. Kurssille mahtuu 10 paria.

  Kurssimaksut Mosafirille käteisenä paikan päällä.

  Ne myöhäisemmälle kurssille tulijat, jotka aikovat osallistua myös illan bileisiin, voivat kurssin jälkeen jäädä Wildclubille odottamaan bileiden alkua.

  Ilmoittautumiset kurssille [email protected]

  0
  #264451
  Villi-Ira avatar
  Villi-Ira
  Osallistuja

  Kurssipaikkoja on vielä vapaana. Odotan innolla nähdä luomuksianne. Taitava Mosafir on myös mukana illan Pervpark bileissä. Rohkeasti mukaan vaan kurssille ja nähdään illassa.

  0
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.