Bianca Beauchamp : All Access (traileri)

Tämä aihe sisältää 10 vastaukset, 1,939 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 11 vuotta, 8 kuukautta sitten.

Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #198126
   avatar
  Nimetön
  #198196
  Kumikarhu avatar
  Kumikarhu
  Osallistuja

  Tätäkään en Vdownloaderilla pystynyt ottamaan talteen, itku minua tumpeloa

  0
  #198870
   avatar
  Nimetön

  Tuli hankittua tämäkin leffa netistä. Nopea toimitus, suositeltava leffa…

  http://allaccess.biancabeauchamp.com/

  0
  #199611
   avatar
  Nimetön

  Näköjään on tarjolla jo downloadinakin…

  http://thepiratebay.org/tor/3950071/bia … r.xvid-LTX

  0
  #199615
   avatar
  Nimetön

  Kiitti vinkistä, täytyy imaista.

  0
  #199617
   avatar
  Nimetön

  Johan oli yllättävä katsottava. Ihan hirveetä paskaa. Odotin ihan jotain muuta kuin E!Entertainment with anna nicole tyylistä kohkausta.

  Se, mikä häiritsee ihan törkeesti, on kampaaja. Tuon jannun takia kärähti hermot jo kahen minuutin jälkeen. Muutama lämy saattas hillitä sitä huutamista jo vähäsen. Ja ne kellonaijat. Mie oon monesti miettiny, et miten ihmeessä amerikkalaiset nukkuu. Ja paljonko. Jos mietitään, että bailataan 5 asti aamuyöllä, niin varmaan ei olla iha freesinä jo neljältä päivällä tekemässä kuvausta. Tai sitten se huuto lähtee ihan muulla ku alkoholilla ilmoille.

  Jos ollaan 4.30pm aivan pakka sekasin kotona, miten on mahdollista, että 5pm ollaan jo kirjoja signaamassa? Siinä välissä sitte tsekata mailit, pukea, lähteä matkustaa, riidellä. Helvete, nehän on keksiny aikakoneen.

  Mie en huomannu yhtään mitään fetissiin viittaavaa tossa akassa. Onpaha vaa iha muodokas ja keksiny hyvän tavan tehä rahaa ihmisten kuolaamisella. Erottuu massasta siis. Et jos fetismi on sitä, että hillutaan vaan lateksiasu päällä ja vedetään perseet, niin morjes, tai mie oon käsittäny jotain ihan väärin. Mie luulin, et sillä ois jotain tekemistä seksuaalisuuden kanssa, mut ainakin biancan sanojen mukaan se on vaan bailaamista.

  Kaiken kaikkiaan surkee tekele, mut olihan sillä muutama ihan kiva asu. Mielummin supportoin onnalatexia, sillä on sentään jotain omaa draivia siihen materiaaliin kuin vain poser-meininki.

  Bianca=heviari, tavallaan.

  0
  #199622
   avatar
  Nimetön

  lol 😆

  Juu ei ollut mikään erikoinen filmi, tosin en pahemmin Biancasta välitä. SWAY oli mukava yllätys.

  0
  #199646
   avatar
  Nimetön

  Tuo dokkariahan kertoi enemmänkin vain tuollaisen erikoisen bailausviikonlopun (The Fetish Weekend vai millä nimellä se menikään) menoista eikä sen enempää perehtynyt fetissipuoleen.

  Eiköhän meno ole julkkiksilla, jotka tuollaisissa festareilla ovat esiintymispuolella, ole kutakuinkin vastaavaa.
  Eikä nuo nyt videon perusteella kovinkaan pellit auki ollut siinä neljän maissa yöllä joten siitä 6-10h eteenpäin taas töissä ei mitenkään erikoista olisi.

  0
  #199652
   avatar
  Nimetön

  Toivoin niin kovasti että muutamat aiemmat kommentit eivät olisi pitäneet paikkaansa mutta… miten kävikään. Kyllä oli niin puolivalmis tekele. Kolmesta yöstä ei kovin syvällistä dokumenttia/rokumenttiä saa aikaiseksi mutta kun kyseessä on maailman yksi suurimmista fetish ikoneista olisi materiaalia voinut kuvata vähän pidemmältä ajalta.

  Fetisseistä vähemmän tietävälle tämä tuskin tulee aiheuttamaan mitään ahaa-elämyksiä, Bianca kun selitti omat fetisistiset näkemykset muutamalla lauseella lähes puolentoista tunnin dokkarissa.

  Enempi tosiaan jäi sellainen kuva että kumiasu päälle, pää täyteen ja juhlimaan. Eniten ihmetytti se juontokeikkaa edeltävä dokaaminen, miten joku joka on tosissaan työnsä kanssa voi vetää muusit ennen juontokeikkaa joka tapahtuu vuoden tärkeimmässä fetish tapahtumassa? No tärkeimmässä ainakin paikallisten mielestä.

  0
  #199657
   avatar
  Nimetön

  Odotin itsekin filmiltä edes hienoja asuja jne. mutta eihän tuossa näkyny yhtää mitään oikeestaan… Pikakelauksella harppoen kävin läpitte ja en viittiny sen koommin edes katsoa tarkemmin kun vaikutti todella soopalle koko video. Jos tosta olis joutunu maksamaan niin voi morjens…

  0
  #199662
   avatar
  Nimetön

  kyllähän fetissimaailmassa pätee samat kaupalliset lait kuin muuallakin. Isolla nimellä myydään mitä tahansa ja kansa ostaa

  0
Esillä 11 viestiä, 1 - 11 (kaikkiaan 11)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.