BDSM-seksin opit tavalliseen seksiin

Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit BDSM BDSM-seksin opit tavalliseen seksiin

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 kirjoittaja, ja siihen kirjoitti viimeksi Shinyboy avatar Shinyboy 1 vuosi, 3 kuukautta sitten.

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #336890
  Shinyboy avatar
  Shinyboy
  Ylläpitäjä

  Mitä sinä voisit oppia fetisseistä ja alistusleikeistä?

  1. Ei pelkkää orgasmin jahtausta
  Orgasmista tulee helposti kaiken seksin päämäärä. BDSM-seksissä näin ei ole. BDSM-sessio ei välttämättä sisällä seksiä ollenkaan. Se, ettei seksi keskity orgasmeihin voi lopulta olla nautinnon kannalta kaikkein parasta.

  – Yllättävän moni huono laukeaja huomaa, että ongelma johtuikin esimerkiksi kehnosta tekniikasta, keskinkertaisesta seurasta, omien mielikuvien turhasta rajoittamisesta tai kehonkuvaan liittyvistä estoista, kirjoittavat Tiia ja Jouni Forsström kirjassaan BDSM-aapinen.

  Seksin nautintoa voi lisätä Forströmien mukaan paljon sillä, että rikkoo tutun kaavan, jolla seksi aina etenee.

  2. Suunnittele seksikertaa
  BDSM-sessioihin kuuluu, että osallistujat suunnittelevat niitä ja näkevät vaivaa sessioiden eteen. Sessioilla on myös tarkka kesto, kuten yksi tunti. Tavallinen viikonloppuseksikin voi olla erityisen ihanaa, jos sitä suunnittelee ja todella erottaa sen arjesta. Kokoa esimerkiksi seksiin sopiva soittolista musiikkia ja pue päälle vain riisumista varten hankkimasi alusvaatteet.

  3. Alasti ja vaatteet päällä
  BDSM-seksissä on tyypillistä, että dominoiva osapuoli riisuu alistujan session alussa. Samaa voi kokeilla tavallisessakin seksissä. Seksissä on luultavasti erilainen fiilis, jos toinen teistä on alasti ja toinen lähes kokonaan vaatteet päällä.

  4. Fantasioissa saa olla vapaa
  Seksuaalisuus on luovimmillaan fantasioissa. Omassa mielessään on lupa ajatella mitä vain kiihottavaa. Mielessään fantasiointi ei vahingoita ketään toista.

  – Voit antaa mielikuvien, toiveiden ja muistojen liikkua vapaasti ja sekoittua toisiinsa vailla sääntöjä, normeja tai arkitodellisuutta rajoittavia fyysisiä tai sosiaalisia faktoja. Pysähdy välillä kuuntelemaan fantasioitasi: ne voivat kertoa sinulle tärkeitä asioita itsestäsi ja tarpeistasi, Tiia ja Jouni Forsström kirjoittavat kirjassaan BDSM-aapinen

  5. Outo ei muutu oudommaksi
  Uuden ja erilaisen seksin harrastaminen ei tarkoita automaattisesti sitä, että tarvitsisit koko ajan oudompaa seksiä saadaksesi siitä nautintoa. Monet BDSM-seksin harrastajat nauttivat myös niin sanotusta vaniljaseksistä, eli tavanomaisesta heteroiden yhdynnästä.

  Lähteenä Tiia ja Jouni Forsströmin BDSM-aapinen, Like 2016.

  0
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.