Palaa kohteeseen Muut Ilmoitukset

Back To The Roots – Turun Baletin Dresscode bileet 22.05.10

Foorumit Ilmoitukset Muut Ilmoitukset Back To The Roots – Turun Baletin Dresscode bileet 22.05.10

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 780 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi avatar Nimetön 7 vuotta, 9 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #207812
   avatar
  Nimetön

  Turun Baletti tekee toukokuussa paluun Barkerille, paikkaan jossa yhdistyksemme ensimmäiset bileet järjestettiin vuonna 2001. Bileinä nämä tulevat olemaan jotain aivan muuta viime vuosien bileisiimme verrattuna. Paikkana toimii Barker Teatteri joka sijaitsee Turun keskustan välittömässä läheisyydessä, entisen Valvillan teollisuusalueella.

  http://www.fonecta.fi/karttahaku/Virusm%C3%A4entie%2063%2C%2020300%2C%20Turku

  Paikan virallinen osoite on Virusmäentie 65, mutta tämä kuvaa paremmin tarkan kääntymiskohdan Virusmäentieltä.

  Barker-teatteri toimii vanhassa teollisuuskiinteistössä ollen tilava ja charmikkaasti karu paikka. Nyt emme siis ole missään tavanomaisissa ravintolatiloissa vaan ihan keskenämme tunnelmaan taatusti sopivassa ympäristössä. Mainittakoon, että kyseisessä tanssiteatterissa järjestetyt yhdistyksen kaikkien aikojen ensimmäiset kinkybileet (2001) johtivat nimen Turun Baletti syntyyn. Paikalla oli tuolloin n. 180 tyytyväistä juhlijaa, mikä ylitti kaikki odotuksemme.

  Joitain huomioitavia asioita:

  Kannattaa varata käteistä mukaan, ihan lähellä ei ole edes pankkiautomaattia.

  Tarjolla on siistiä pukeutumistilaa sitä tarvitseville. Narikka sisältyy sisäänpääsyn hintaan.

  Ulos tupakkapaikalle joutuu kävelemään rappuja kerroksen alaspäin.

  Kaikki Baletin dungeonlaitteet ovat käytössä: häpeäpuu, slingi, krossi, riiputin, pukki ja häkki. Samoin darkroom, joka on valvottu (ylimääräisten kärkkyjien poissapitämiseksi).

  Teatterin aulatilassa toimii virvoitusjuomien myynti B-oikeuksin. Suuressa pääasiallisessa juhlatilassa on omien alkoholijuomien nauttiminen sallittua, mutta ei em. anniskelualueella. Samoin aulatilassa ostettujen juomien vienti isolle puolelle ei ole sallittua. Tämä on suomalaista alkoholipolitiikkaa.

  Paikalle pääsee keskustasta busseilla 14 ja 15 (Kauppatori – Saramäki), vuoroja on harvakseltaan ja viimeinen lähtee Kauppatorilta 22.50.

  http://www.bussit.turku.fi/

  Taksi kaupungilta maksaa lähtöpaikasta riippuen n. 11 – 13e.

  Maksutonta pysäköintitilaa löytyy runsaasti juhlatilan välittömässä läheisyydessä.

  Tietoja ohjelmasta ja muusta asiaan liittyvästä täydennetään sitä mukaa kun asioita varmistuu lopullisesti.

  juliste nähtävissä : http://www.turunbaletti.net/images/back … ts_web.jpg

  Lisätietoa tulossa!

  #207885
   avatar
  Nimetön

  Pyydettiin ilmoittamaan, Juhlakansan kannattaa huomioida että lämpiön puolella sijaitsevalla anniskelualueella loppuu oikeudet klo 02:00, mutta tämähän ei menoa haittaa sillä juhlasalin puolella on omat juomat sallittu ja eiköhän niillä mennä sinne aamuneljään 🙂

  #207938
   avatar
  Nimetön

  Kysymys kaikille Omppuhotellissa yöpyjille ja miksei myös muillekin! Kiinnostaisiko porukan lähteä isompana seurueena bileisiin? Tarkoitus olisi mennä jotain 21 jälkeen tilataksilla Ompusta Barkerille bilevaatteet päällä ja aiheuttaa hieman hämmennystä katukuvaan. 😛 Viestitelkää ihmeessä ja varsinkin ensikertalaiset, tässä olisi hyvä mahdollisuus lähteä juhliin tuttujen kanssa. Auttaa vähän rikkomaan jäätä, jos ei muuta. 😉

  #207984
   avatar
  Nimetön

  BUMP!

  Annetaanpas piiskaa vähän tällekin viestille uudestaan, koska nyt on jo torstai-ilta. Ottakaa ihmeessä yhteyksiä, jos kiinnostaa tavata ennen juhlia tätä bileporukkaa ja päästä halvemmalla taksikyydillä paikalle. Jos ei muuten niin varmastikin bileisiin mennessä nähdään! 🙂

  #208009
   avatar
  Nimetön

  Kiitokset järjestäjille, mukavat bileet oli 🙂 Vähän liian lämpöiset kylläkin, mutta minkäs keleille mahtaa :F

  Kiitoksia Arielille kuvauksesta 🙂

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.