Antonia Berg

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Haikara avatar Haikara 7 kuukautta, 1 viikko sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #384342
  TonisCapture avatar
  TonisCapture
  Osallistuja
  #385307

  Tässähän on Toni vyöryttänyt viime aikoina todella monta klippiä nähtäville, kiitokset vaivannäöstä!  :good:

  Koska en ole hirveästi perehtynyt aiheeseen, niin pakko esittää tyhmä kysymys: millä ilveellä sinä noita Mtv3:n ohjelmia saat tallennettua?  :scratch:

  0
  #385343
  TonisCapture avatar
  TonisCapture
  Osallistuja

  Kiitos!

  Hyvä, että kelpaa muillekkin, että ei mene vaan omaksi iloksi. Mutta homma vaatii jonkin verran vaivannäköä. ElisaViihde tai vastaava palvelu, että ensinnäkin saa tallennettua ohjelmat, ja sekin perustuu siihen, että joko huomaa nahkaa tai on jokin ajatus siitä, että nahkaa voi näkyä, sen jälkeen tallennusta omalle koneelle. Sopivat ohjelmat jolla käsitellä tallennettu ohjelma (huomenta suomi ~10Gb dataa), siitä sitten pätkii vain mielenkiintoiset kohdat talteen (työläin homma), sitten nettiin ja foorumille…eli ei ihan helppoa, mutta tekee kun tietää, että muutkin katsoo ja kelpaa muillekkin. Ja siksipä tuo TV bongaus aihe on hyvä, kun jokin nahka-pätkä on mennyt ohi niin, ehkä kerkiää sen saada vielä talteen ja sitä myöden tänne. Eli kannattaa sinne noita ”nahka-ohjelmia”laittaa tiedoksi.  B-)

  2+
  Shinyboy avatar
  #385583

  Kiitokset vastauksesta, ja kyllä nuo klipit on hyvinkin kelvanneet  :yes:

  Jotain tuollaista Elisa Viihde-, tai DNA Tv-ratkaisua arvelinkin, en ole niitä koskaan käyttänyt, kun on riittänyt tuo normaali telkkari + scart-johto + tallentava digiboksi-yhdistelmä  :whistle:

  Haaveena olisi löytää tallentava digiboksi, josta saisi siirrettyä videopätkät omalle tietokoneelle, mutta ilmeisesti se ei ole mahdollista, koska tv-lähetykset pakataan johonkin ihan omaan formaattiin, jotka ei sitten näy minkään sortin VLC Playereillä…?

  Noita ”nahka-ohjelmia” olen itsekin koettanut pitää silmällä, ja kyllähän ne bongaukset on hyvin pitkälle sattumien ja aavistusten varassa  🙂

   

  0
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.