Palaa kohteeseen Kuvia

Anoppi esittäytyy

Tämä aihe sisältää 5 vastaukset, 2,029 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Nappalover avatar Nappalover 5 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #216022
  Nappalover avatar
  Nappalover
  Osallistuja

  Anoppini esittelee uutta nahkatakkiaan, jonka lahjoitin hänelle viime viikolla. Hän oli niin yllättynyt ja otettu lahjastaan, että vietimme kerrassaan mukavan illan jutellen nahkavaatteista ja siitä, kuinka hän on aina pitänyt nahkasta materiaalina.
  Puhumattakaan, että sain pitkät tovit ihastella hänen "pyörähtelyään" peilin edessä. Loppujen lopuksi anoppi oli niin otettu ja innostunut uudesta takistaan, että hän ryhtyi esittelemään mustia nahkahousujaan. Niitäpä sitten yhdessä ihastelimme ja kehuimme laatua, pehmeyttä ja tyylikkyyttä! Ei ollenkaan hullumpi tapa viettää iltaa…

  Löytyi kuin löytyikin muutama kuva, joissa anoppi poseeraa nahkahousuissaan.

  #216023
   avatar
  Nimetön

  Mahtavaa… et saanut anoppiasi pukemaan noita housuja jalkaan takin kans? Oisit siitä päässyt nappaamaan kuvan… 😉

  #216031
   avatar
  Nimetön

  Anoppi minun makuun 🙂

  #216043
  Nappalover avatar
  Nappalover
  Osallistuja

  No en tajunnut edes kysyä, kun olin sen verran "täpinöissä", siinä yhdessä kun niitä hänen housujansa ihasteltiin. Tuli vasta kotimatkalla mieleen 🙁 Luultavasti olisi kyllä pukenut nahkahousunsa, sillä sen verran ihastunut hän uuteen takkiinsa kyllä oli ja pitkään peilin edessä pyörähteli. Pari kuvaakin saattais vielä löytyä lisää…

  #216300
   avatar
  Nimetön

  Upea anoppi.. Lisää vaan kuvia, joko puki nahkahousut…..

  #216404
  Nappalover avatar
  Nappalover
  Osallistuja

  No nyt löytyi muutamia kuvia, joissa anoppi niissä mustissa nahkahousuissaan. Vielä saa valitettavasti odottaa kuvia taaki-housut -yhdistelmästä.

Esillä 6 viestiä, 1 - 6 (kaikkiaan 6)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.