↑ Palaa kohteeseen Vapaa keskustelu

American horror story

Info Foorumit Muut Vapaa keskustelu American horror story

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 885 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  AirBassProceed 4 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #218075

  johnfinnish
  Osallistuja (Participant)

  Katsoiko kukaan sarjan aloitusta keskiviikkona? Rubberman aloitti jo petipuuhat ja Vivian piti kovasti vaihtelusta ja "piristyksestä" seksielämään. Mutta pahis taitaa aina kumiin pukeutua ja salaa tuli livauttelemaan. Mukavaa fiilistelyä 8) Itse voisi olla ihan hyvä kumimies jollekin! 😈

  Kinkyilyä, kumia, kodinhoitaja-asuja *namm* ja erotiikkaa viihdekauhun kaimana. Tunnettuja näyttelijöitä keulilla ja "laatu" hömppää. Taisipa alkaa sarjan säännöllinen seuraaminen mikä nykyään on aikas harvinaista!

  #218078

  johnfinnish
  Osallistuja (Participant)

  Tuo. Kumittelua alkaen 00:39:00 kohdasta.

  #218085

  LaFetisse
  Osallistuja (Participant)

  Onpas jännä. Ainakin fetisistinä hyvin vaikea suhtautua sarjaan kauhugenren edustajana. Miten mahtaa vaniljoille upota moinen kiiltävä lisämauste sarjaan?

  #218087

  tumppu
  Jäsen

  Ihan kiva, että joskus näkee jotai televisiostakin.

  #218380

  latexpantboy
  Jäsen

  Kysehän on KAUHU sarjasta. Vaniljat pääsevät kauhistelemaan perverssiä kumimiestä.. 😛 Samaan kastiin kuin murhaajat, kummitukset ja muut riiviöt..

  #218441

  johnfinnish
  Osallistuja (Participant)

  Mutta kumipervo näkee asian silmin … ja riiviöitähän ollaan kaikki hyvällä mielellä!! 😀 Latexmies jakso oli eilen. Suomen television latex-kiintiö taitaa jo täyttyä tältä vuodelta? Sisälsi jo "hengailua" latexissa eli muutakin kuin välähdyksiä pahasta kumiukkelista.

  #218448

  AirBassProceed
  Osallistuja (Participant)

  Saattaapi olla. Ties vaikka joku voi saada huonoja vaikutteita ja yrittäisi piristää seksielämäänsä moisella kun oikein esimerkkiä tulee telkkarista.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin