AITOnahkavaateFETISTEILLE: Leather Heaven-prätkärotsit!

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut AITOnahkavaateFETISTEILLE: Leather Heaven-prätkärotsit!

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Nahkamies Nahkamies avatar Nahkamies Nahkamies 1 vuosi, 9 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #229018

  Leather Heaven-nyöri- (T1) ja perus- (T4) prätkärotsit ovat Suomessa myytävinä olevista perinteisimmän mallisista eli n.s. Marlon Brando-tyylisistä mustista, AITOa nahkaa olevista prätkärotseista laadultaan kaikkein parhaimpia vaikka ovatkin Pakistanissa tehdyt tai siellä Leather Heavenin teettämät. Kyseisten prätkärotsien nahka on paksua naudannahkaa ja niitten vuori on mustaa, samettimaista 100%:ista puuvillaa ja kyseisten prätkärotsien sisällä on kaksi (2) povitaskua, joista toinen on vetoketjullinen ja toinen ilman mitään suljinta.

  1+
  Nahkamies Nahkamies avatar
  #229309
  Muul1 avatar
  Muul1
  Osallistuja

  Kyseisen puljun myymät nahkavaatteet ovat pääsääntöisesti melko huonolaatuisia. Siis nahan laatu vaihtelee ( käytetään myös vuotien huonoja osia ). Se on halvan ja heikko laatuisen nahkavaatteen merkki.

  0
  #332689

  1+
  Nahkamies Nahkamies avatar
  #332690

  1+
  Nahkamies Nahkamies avatar
Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.