Aiotko ostaa nahkahousut? Näin löydät juuri sopivat

Fetissi ja kinkyhenkisten yhteisö – Nahkafoorumi.com Foorumit Fetissit Nahka-asut Aiotko ostaa nahkahousut? Näin löydät juuri sopivat

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #222759
  Shinyboy avatarShinyboy
  Ylläpitäjä

  Nahkahousut ovat supertyylikkäät, jos ne istuvat hyvin. Näillä vinkeillä löydät kaupasta täydelliset.

  Täydellisesti istuvat mustat nahkahousut saavat asun kuin asun näyttämään tyylikkäältä ja aistikkaalta. Aidosta nahasta tehdyistä laadukkaista housuista saa kuitenkin helposti pulittaa satoja euroja.

  Fashionista.com -sivusto kysyi muotimerkki J Brandiltä neuvoja siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon nahkahousuostoksilla.

  Valitse simppeli malli
  Hyvin istuva kapea malli sopii kaikille ja useimpien vaatteiden kanssa. On turvallista aloitttaa varmalla housumallilla, jota on helppo yhdistellä asuun kuin asuun. Vasta toiseksi nahkahousuhankinnaksi kannattaa harkita villimpää mallia, kuten esimerkiksi boyfriend-tyylisiä löysiä housuja.

  Valitse oikea materiaali
  Nahkahousuostoksilla ei pihistellä. Aito nahka maksaa, mutta se myös kestää aikaa ja kulutusta. Jos kuitenkin haluaa säästää, jotkut merkit valmistavat housuja sekoitemateriaalista, kuten nahan ja viskoosin yhdistelmästä.

  Muista: nahka venyy
  Kannattaa valita koko, joka on ostohetkellä napakka. Käytössä nahka venyy, mutta tarpeeksi tiukat housut eivät lörpsähdä muodottamiksi ja unohdu kaapin perälle.

  Ota selvää nahan puhdistuksesta
  Nahan puhdistaminen on oma taiteenlajinsa. Nahkaa ei tarvitse puhdistaa usein, mutta kannattaa vertailla hintoja: yksi puhdistuskerta voi maksaa useita kymmeniä euroja.

  Linkki lähteeseen -> http://www.menaiset.fi/artikkeli/muoti_ … ri_sopivat

  0
  #223139
   avatarNimetön

  Löytyykö Helsingistä enää liikkeitä, josta voisi ostaa vaimolle aidot nahkahousut? Kaikkialta näyttää löytyvän tekonahkahousuja, mutta aidot olisivat hakusessa.

  0
  #223141
  TTT avatarTTT
  Osallistuja

  Friitala Outletissa saattaa ehkä olla, Mikonkadun liikkeessä ei ole. La Matta kannattaa tsekata Etelä- Espan ja Unionin kulmassa. Myös Aleksilla kannatta katsoa liikkeitä Fabianin kahta puolen, tuurilla voi osua jotain.

  0
  #223142
  Leatherpants avatarLeatherpants
  Osallistuja

  Niin, eikä kuvan housut ole nahkaa!

  0
  #223249
  TTT avatarTTT
  Osallistuja

  Tohon pari viestiä ylemmäksi vielä lisäyksenä, että Annikki Karvisen näyteikkunassa on myös nahkikset esillä.

  0
Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.