Vastaa aiheeseen: HUOMIO: FORUMIN SISÄLTÖ JULKISTA (ei vaadi kirjatumista) + viestien editointi

#265872
Shinyboy avatarShinyboy
Avainmestari

Kukaan ei pääse ilman kirjautumista näkemään toisen profiilia. Ei myöskään jäsenlistaa / fetissivirtaa / kuvagalleriaa. Nämä kaikki vaatii kirjautumisen nahkafoorumille.

Foorumi on sen sijaan ollut avoinna 2 syystä.

1. Fetissivirta ja sen ympärille tehdyt toiminnot kuten kuvat / tilapäivitykset ovat pelkästään rekisteröityneiden käyttäjien saatavilla. Tarkoitus saada rekisteröityneet käyttäjät käyttämään fetissivirtaa / oman profiilin kautta tehtyjä tilapäivityksiä enemmän omille henk.koht. viesteille ja muille päivityksille kuten esim. kuvat.

2. Jos foorumin sulkee kokonaan niin miten uudet käyttäjät löytävät tämän sivuston? Ja onko foorumilla tosiaan niin salaista tietoa, että joku joka ei asiasta yhtään olisi kiinnostunut niin tulee niitä lukemaan?

Toki, jos haluatte “suljetun osaston”, niin toki sellaisenkin saa tehtyä luomalla ryhmän jonne vain kutsutut käyttäjät pääsevät.

Viestien muokkaus on mahdollista 60 minuuttia viestin kirjoittamisen jälkeen. Tätäkin pystyy toki kasvattamaan, mikäli haluaa myös myöhemmässä vaiheessa muokata viestiä. Fetissivirrassa viestejä pitäisi pysytä muokkaamaan rajoittamattasti (siis ne viestit jotka on kirjoitettu joko oman profiilin kautta tai suoraan fetissivirtaan).

Näistäkin asioista kerrottiin uutiskirjeessa, joka lähti kaikille rekisteröityneille käyttäjille maaliskuun lopussa mikäli sähköpostiosoite oli toimiva.

0