Fetissini muoviasusteisiin ja vaippaliinoihin

Hei kaikille! Olen ollut jo aiemmin anonyyminä tällä foorumilla. Nyt rohkaistuin tekemään oman profiilini.

Minun fetissini ovat muoviset vaippaliinat ja muoviset esiliinat. Myös sadeasut ovat kivoja. Minulla on näillä seksuaalinen merkitys ja jollain jännällä tavalla ne tuovat turvallisen tunteen.
Olen huomannut, että monissa kirjoituksissa eri foorumeilla todetaan fetissin herättävän enemmän tai vähemmän häpeän tunnetta. Näin oli aikaisemmin myös minulla. Olin noin 10-vuotias, kun ensimmäisen kerran huomasin kiinnostuksen vaippaliinoihin ja muoviessuihin. Edelleen muistan ihanasti sen hetken, kun ensimmäisen kerran sain orgasmin vaippaliina pikkuhousujen alla. Se ohuen muovin tuntuma, voi että! Essuissa oli se sama sileä muovin tuntuma.

Mutta kyllä se hävetti! Sitä ajatteli, että mikä minussa on vikana. Ja kuitenkin taas jossakin vaiheessa oli pakko ottaa vaippaliina ja hyväillä sillä itseään. Näin jatkui vuosia ja nämä asiat pidin visusti salassa. Aikaa kului ja tuli perheen perustaminen. Muoviessuja tuli hankittua kotiaskareisiin ja vaimolle en kehdannut vielä tässä vaiheessa kertoa, että mitä harrastelin essujen kanssa välillä….

Edelleen asia hävetti jollain tasolla, mutta myös nautin fetissistäni. Tietyllä tavalla ristiriitainen tilanne.

Meni vuosia, että vaippaliinoja ei löytynyt mistään. Kunnes löysin netistä huutokauppojen sivuilta niitä jälleen. Oli upeaa saada postista paketti liinoja. Ne tuntuivat edelleen yhtä ihanilta kuin pikkupoikana.
Löysin vuosien saatossa muutamia fetisseihin liittyviä sivustoja ja oli hienoa huomata etten ole yksin fetissini kanssa. Aloin hyväksymään itseni tällaisena kuin olen. Ja sitten sain kerrottua asian myös vaimolleni. Jännitti tietenkin, mutta kertominen oli jotenkin todella vapauttava asia. Vaimoni otti asian todella upeasti, olen siitä edelleen kiitollinen! Siitä lähtien asiaa ei ole tarvinnut enää hävetä tai millään muotoa peitellä. Toki tämä juttu on vain minun ja puolisoni tiedossa, ei tätä muiden tarvitse tietää.

Nykyään essut ja vaippaliinat ovat osa seksileikkejä ja essut ovat edelleen myös kotiaskareissa. Makuuhuoneessa on siis eri essut :grinning:
Tällaista meillä, kannustan kertomaan fetissistä puolisolle! Meillä se on ainakin toiminut upeasti!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Erään pojun unelma…

Erään pojun unelma osa 5 Konttasin nelinkontin Valtiattareni perässä suuri suukapula suussani. Kellarissa, jossa olimme, oli hämärää, enkä nähnyt paljonkaan eteeni. Yhtäkkiä Valtiattareni pysähtyi…

osa2

Niin mihin jäinkään, aiwa aiwa, ehkä jatkoa sille miten nahan kosketus lumosi minut..katsos eihän mulla ollut mitään mahdollisuuksia 80 luvulla saada nahkavaatteita kokeiltavaksi, eli se…

Fetismin magiasta, alku

Niin fetismin taiasta. siinäpä aihetta kerrakseen, voisin ihan ensiks esitellä itseni. 47v. normitallaaja uudeltamaalta raaseporista.3 lapsen isä, ristimänimeltä Sami. Ammatiltani seppä vaikkakin vain kisälli asteella…

  • Fetissi on yksilöllinen juttu. Minä en edes tiedä mitä vaippaliina tarkoittaa.

    Oma kokemukseni on, että fetissi vahvistuu iän myötä, ja ylläpitää seksuaalisuutta. Enää en jaksa tai viitsi miettiä fetissiä psykologisesti, koska pähkäily ei johda mihinkään.

  • >

    New Report

    Close