Fetismin magiasta, alku

Niin fetismin taiasta.

siinäpä aihetta kerrakseen, voisin ihan ensiks esitellä itseni. 47v. normitallaaja uudeltamaalta raaseporista.
3 lapsen isä, ristimänimeltä Sami. Ammatiltani seppä vaikkakin vain kisälli asteella ja paja & vehkeet meni eron myötä.
Olen samaani ja tässä samanismi ja fetismi kietoutuu yhteen. vaikka en nyt sinänsä tiä oonko samaani koska se yhteisö puuttuu, mutta kuvannee omaa toimintaani henkimaailman parissa parhaiten. lisäksi olen muusikko, soittaja, säveltäjä ja varsinainen viheltäjä.

mullahan siis kaikki alkoi ihan tahattomasti tyttöjen uimapuvusta, (Lopussa linkki soundcloudiin mistä löyttyy aiheesta monologi.)
Mut joo ihan vielä jopa puolivahingossa kuin johdateltuna ja vielä tänäpäivänä rakastan lycravaatteiden lempeää syleilyä. Tämä siis se ensikosketus
tapahtui vuonna 1982 olin 7vuotias.
Lainaus:
juoksin avojaloin sinne isolle kivelle. Kun otin uikkarin esille ja katselin sitä. Sellanen punainen missä oli valkoisia pilkkuja Siin vaiheessa pään sisällä tunteet& muu 2milhoonaa Ja hertta jo yli 2 sataa. Ehdin kuitenki miettii et miten tämmönen puetaan. No tajusin sen verran et otin omat vaatteet pois ja rupesin sit täpeltämään päälle eikä siitä meinannut tulla yhtään mitään. Olin nii kiihtyneessä tilassa. Ja viimein kun se onnistui olisi kuin ois tapahtunut jokin taika tai jokin vastaava. Tunteet kuohu yli, sydän löi maximii, mä tärisin kauttaaltani mä en hallinnut mitenkään mun mieltä tai kehoa. Kyyneleet valuen vuolaana virtana mä tärisin ison kiven päällä. Mä tunsin suuren onnen ja voiman mun sisällä et meinas taju lähtee ja tulla kuset viä siihe uikkariin.

Ja tuoska ’82 kesän hetkestä alkoi sellanen ketjureaktio ylenmääräinen kiinnostus naisten vaatetukseen Ja tuossa on kuvailtuna myös sitä taikaa, magiaa joka mulla liittyy fetismiin. se saa mun kehossa aikaiseksi tunnevyöryn, kaikkia ja paljon, nostaa mut toiseen tietoisuuteen, itsestäni ja ympäristöstä. se on täysin puhdas olotila/olomuoto. se myös kiihottaa ja vapauttaa kuin rationalisuuden pesäke keskellä irrationaalisuutta.

Ja tästähän luonnollisena seurauksena on se että Metsä on mulle pyhäpaikka kuten minun taikuuteni fetismi. Saattaa kuulostaa vähän dramaattiselta, mut todellisuudessa vaan kunnioitan luontoa, sitä mitä se on ja minä olen pieni osa vain koko systeemissä. varmaankin vaan tapa nähdä maailma ja minä siinä maailmassa.

palataanpa fetismin alkuun, oli siis uikkari joo ja samaan aikaan opin masturboimaan niin että tiesin lopussa sen kiitoksen seisovan.
ja kun tämän pukeutumisen ja masturboinnin yhdisti BANG! Oh those were the days my friend. Nahka tuli kuvioon suht nopeesti,
ihailin suuresti naapurin naista, joka kävi töissä oranssilla bedford blitzillä, ja useasti hänellä oli musta nahkahame polovipituune.
sepäs mua kiinnostelikin niin kovasti, että vakoilu loppui kun jäin kiinni siitä. mutta ihastuin nahkaan ylitse kaiken. eikä sitä kuvastoa 80-luvulla hirveesti ollut, anttilan kuvasto, spede show(Hannele Lauri) ja suosikki. siinä joutu silleen panostamaan mielikuvitukseen.
ensimmäinen kokemus nahasta itsellä olikin sitten, isosiskon nahkahame täs ollaanki jo sitten 13v. ja tämän jälkeen halusin pukeutua nahkaan enemmän kuin muuhun. toki nuoruus, ympäristönpaine ja ajanhenki pakotti vain unelmoimaan asiasta ja olemaan tiukasti kaapissa.
kiinnostus myös laajeni käsittämään kaikki kiiltävät pukineet aina silkkihuivista Pahimpiin(PARHAIMPIIN) kumi juttuihin.
sanonkin fetismiäni harakkaefektiksi, kaikki kelpaa mikä kiiltää, varsinkin jos sen voi pukea itselle.

tässä siis oman fetisismin alkutaipaleelta, sisältänee kirjotus ja kielioppi virheitä, jotenkin ymmärrettävässä muodossa kuitenkin.
Seuraavaa kirjoitusta vois miettii hiukan tarkemmin, tää on naputeltu vauhdista ja tunteella.

kaikella rakkaudella,
Sami aka. moroder

P.S. linkin kautta pääsee kuuntelemaan ton monologin. ja VAROITUS! sen äänisuunnittelu on osastoo soft&mellow joten jos kuuntelet kuulokkeilla saatat nukahtaa!!!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

osa2

Niin mihin jäinkään, aiwa aiwa, ehkä jatkoa sille miten nahan kosketus lumosi minut..katsos eihän mulla ollut mitään mahdollisuuksia 80 luvulla saada nahkavaatteita kokeiltavaksi, eli se…

Erään pojun unelma…

Erään pojun unelma osa 5 Konttasin nelinkontin Valtiattareni perässä suuri suukapula suussani. Kellarissa, jossa olimme, oli hämärää, enkä nähnyt paljonkaan eteeni. Yhtäkkiä Valtiattareni pysähtyi…

>

New Report

Close